Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Recenze (72)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na netu píší, jak odvodili název filmu. DINOCROC = DINOsaurus + KROKodýl a SUPERGATOR = SUPER + aliGÁTOR. Jedna scénka mne tam fakt rozesmála. Mladý zamilovaný pár se jde koupat k vodopádu v pralese. Mladík skočí do vody, milá se na chvilku otočí a "ŽBLUŇK", mládík je pryč. A tak dívčina sedí na břehu a volá: "Miláčku, kde jsi? Miláčku..." Mezitím k ní potichoučku kráčí DINOCROC, zakroutí nechápavě hlavou, co jako ta holka dělá?...a udělá HAM. 10% za tu scénku :-) Jinak Carradine měl ve filmu miniroličku, už to byl vysušený stařec a já se nedivím, že ve skříni musel používat provázky. Už si za kašpárka mohl jen tahat :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa dobre pamätám, tak som už videl duely "Megažralok vs. Obria chobotnica", "Boa vs. Pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Megažralok vs. Crocosaurus", "Megažralok vs. Mechažralok", "Megažralok vs. Kolossus", "Megakrokodíl vs. Superanaconda" a teraz som zhliadol aj titul "Megakrokodíl vs. Superaligátor". Všeky tieto nízkorozpočtové, béčkové filmy majú hlúpy scenár, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. No a predsa si to raz za čas rád pozriem. Ani neviem prečo. Z nejakého neznámeho dôvodu som si obľúbil tieto podradné versus monsters movies. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartni Wynorskiho ujetarna nic vic nic min ale tady mne uz preci jenom ta dejova linie se dvema monstry kompletne okopirovana z filmu Varan vs cobra zacinala trochu nudit jako bych mel pocit ze velkemu Jimovi zacina trochu dochazet dech nicmene demonicky David Carradine byl bozi a na ty 3* to nakonec svym poctivym vykonem vytahnul jinak tahle monstra mne zase az tolik nebrala i po trikovy strance mi to prislo o neco slabsi nez je obvykly standart na druhou stranu znaly Wynorskiho fanousek dostane presne to co ocekava no a o nic hlubsiho ani v tomto pripade nejde ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Je tam? - Jo, je tam. Musíme utéct. Musíme pryč! Uáááá.... - Chramst! - Povedená taškařice odehrávající se uprostřed krásné přírody (natáčelo se v Kalifornii). Moře, džungle, vodopády, řeka. Když z výzkumného střediska utečou dva geneticky upravení plazi, je třeba zlikvidovat je, než napáchají nedozírné škody. Za experimenty stojí Jason Drake (David Carradine), který by vše rád vyřešil po svém. Pozve si lovce krokodýlů - The Cajuna (Rib Hills), který je jakýmsi klonem Micka Dundeeho. S ním se spojí federální agent P. Beaumont a šerifova dcera. Honička začíná a lidé umírají. Jen divák, místo aby byl vyděšený, se směje na celé kolo. Zábavná je přetahovaná s krokodýlem, veselo je u vodopádu smrti a rozkošný je masakr ve vířivce. Ještěři jsou tak hladoví, že často žerou lidi rovnou po dvou.... Kdo má podobné filmy rád, bude se bavit, ostatní by měli zvolit něco jiného... ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je hodně veliká síla...!! Zapnul jsem tuhle věc náhodně (zrovna když aligátor sežral fotografa) a vydržel jsem to asi cca 25 minut... Tenhle film je přesně ukázka naprostého odpadu. Všechno je tu prostě špatně. Za mě 5% (za toho namachrovanýho šerifa :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Wynorského film který má za učelem bavit, a mě bavil. Wynorskyho rukopis je tu poznat všude. Bikiny, monstra co šlapou na lidi a skvělé(sic) dialogy. Já se u těchto filmů dokonale bavím, už začátek kde monstra utečnou sem se připravil na dokonalou zábavu, ta sice v půlce trochu skončí, ale stále baví. Celou dobu jsem fandil Dinocrocovi protože se mi líbil jeho film více než Supergator. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode eco horror z produkcie neslávne známej televíznej stanice SyFy. Z názvu vyplýva, že tu budeme mať čo dočinenia s prerasteným aligátorom a dinosaurom pripomínajúcim T-Rexa. Monštrá sú spravené v celku dobre, veď o to pri týchto filmoch viac-menej ide. Herecké výkony sa samozrejme držia na hladine podpriemernosti a k tomu prislúchajú aj dialógy a dej. Ale koho proste takéto filmy bavia, tak si príde na svoje. Monštrá hryzú, trhajú a samozrejme zabíjajú ľudí, takže nudy sa báť nemusíme... 60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třech letech se Roger Corman a společnost Syfy rozhodli natočit další pokračování o geneticky upravených nestvůrách. Tentokrát je oba umístili do jednoho filmu a tak se diváci mohli dočkat rovnou dvojíté krvavé lázně, protože jak Dinocroc, tak i Supergator se docela činili. Tvůrci se tentokrát rozhoupali i vylepšení digitálních efektů a oba tvorové vypadali docela solidně. Bohužel se ve filmu objevilo několik okopírovaných scén z předešlých dílů, tedy oni tam sice hráli jiní herci, ale vesměs originalita nápadu vzala za své. Navíc zde bylo i dost nudných pasáží, hloupých dialogů a nesmyslných vsuvek, které jen zbytečně brzdily rozjetý děj. Na druhou stranu je tu k vidění opět několik lahůdkových gore scén, takže zůstanu opět u průměrného hodnocení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvou zkušenostech s megažralokem požírajícím boeingy byli Dinocroc a spol. balzámem na duši. Neskutečná skvadra pitomejch blondýn, metrosexuální lovec, senilní Carradine, komando, který by neobstálo ani u nás na sídláku a pochopitelně dva hlavní animáci, přičemž ten dvounohej byl sympaťák. Výborná scénka: Dvě blondýny v bikinách zdrhaj před dinocrocem, ale ten je pochopitelně rychlejší a jednu ječící prsatici chytne a začne jí svačit. S tím se ale nehodlá smířit její kamarádka a začne se o souputnici s ještěrem přetahovat. Tak napůl jí to vyjde. No a pak začne zdrhat, ale v tu chvíli jí něco napadne, otočí se a začne na dinocroca ječet. To už jí nevyjde. :D 10% ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Mnoho ľudí sa ma pýta, prečo kukám na takéto filmy, keď viem, že to zabíja mozgové bunky. Pivo tak isto a predsa sa pije. Syfy je kvalitný konkurent svojho slávnejšieho dvojčaťa vo svete badmovies, Asylum. Všetko, čo sa od podobných VSiek očakáva je tu. Otrasné efekty, príšerní herci či stupídny scenár. Sú tu však scény, keď mi moje srdce zašalo plesať a bránica vibrovala na maximum. Všetky tie nevydarené scény, ako napríklad tieň dvoch vrtuľníkov, brázda filmujúceho člnu vo vode, či tí istí dvaja komparzisti prebehujúci popred auto v jednej scéne nemôžu vyvolať nič iné ako výbuch smiechu. Celým filmom nás sprevádza hudobný doprovod pravdepodobne stiahnutý z nejakej nintendovky prípadne segovky. Takže mnohí sa budete strhávať v domnienke, že vám zvoní mobil. Dialógy sú tu vlastne úplne zbytočné, čiže keby film bol aj nemý a len za doprovodu klavíra diváci by rozdiel ani nepoznali. Pre fajnšmekrov a milovníkov tohto žánru len odporúčanie. Pre ostatných nestráviteľný snímok. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Hell yeah! Po pěti megatrapnejch zásecích vod nějakýho Švéda (už ani nevim, jak se jmenoval, nějak Bergsson nebo tak ňák) konečně biják, kterej měl pořádný koule. Vobsazení nemohlo bejt lepší, takovou sortu megatýpků neměli ani v Lásce nebeský. Největší masér je ten týpek, co vypadá jako David Hasselhoff v roce 1982 a nosí hrozně prďáckou košili, ve který chce bejt pohřbenej. Pak mu tam jako asistuje fešná blondýna (sakra, tenhle Wynorski si do svejch filmů umí vybrat kosti, to teda jo), co je dcera policajta. Policajt nicmoc, navíc tam celkem zbytečně zatřepe bačkorama, ale to prostě v takovým bijáku muší bejt. Ještě tam je drsňák s dobrým srdcem, co se řeže do ruky, aby na krev nalákal aligátory, a ty pak střílí, když telefónuje, no a fešácká černovláska, co má přízvuk, kterej by jí moh závidět i Alex de Large z Mechanickýho pomeranče. Hlavní záporák je tam dědek, co furt sere svoji doktorku a nechce žrát prášky na srdce, ale nakonec si je vezme a zapije je tuzemákem. Celá tahle skvadra honí dva vobrovský plazy, co uprchly z labů někde na Havaji a teď žerou turisty u vodopádu a v luxusní vile, kam si jeden týpek vod filmu zve další supr kočky a koupe se s nimi ve výřivce, asi jako to dělá Mgr. Radovan Kaluža na svých milijonářských párty, který mu všichni pyčo tolik závidíme. Příšery jsou vopravdu drsný a mrštný, jak honěj ty auťáky, tak cválaj jako dostihový koně. Aby měl film grády a epickej souboj přišel ve správnej čas, je jakože konfrontace odsunuta až na úplnej závěr, takže ten dinokrok se s tim supergátorem poperou v takovým komplexu, kde stojí starej cukrovar, a aby jako voba zhebli, tak ten hlavní týpek ve fajn košili zapálí plyny cukru a pak se schová ve vaně s dešťovou vodou, aby ho to nepopálilo. No, a to je konec. Jo a ještě, ten týpek v košili se dá dohromady s tou dcerou policajta. (667., 4. VIII. 2011) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Céčko ako prasa. Toľko absurdných scén ktoré popierajú nielen zdravý rozum ale aj zákony Fyziky som už dávno nevidel. Veľmi zlý hereci až na Davida Carradina ktorý neviem s akých dôvodov hral šéfa "padouchov" bolo to také zlé že som si uvedomil že ma to baví. Lovec , špión a policajtka sa utkajú z dvomi zmutovanými príšerami. Na film tohoto kalibru celkom slušné CGI.... no skôr to napíšem tak že som videl aj oveľa horšie. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečnost, trapárna, o ničem...ukecaný laciný film s tak stupidním scénářem, že nebavil ani herce, natož mě. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ten název mě moc nesedí, ale film vlastně taky ne, tak že proč se v tom štourat . Triky ubohé herci ještě horší, děj nulový, jednou a dost. ()

Liznic odpad!

všechny recenze uživatele

Netušim proč jsem se na něco takovýho vubec dival... Je to hrozný, ohavný, debilní, ..., ale wilhelm scream potěšil :) ()

psajko odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu proč se takové filmy vůbec točí. Krokodýl, který běhá jako T-Rex? A vážně super efekty. Film se dá ohodnotit pouze jako odpad. Film si zaslouží spálit. ()

Reklama

Reklama