Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (409)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sliboval jsem si drsnější, akčnější, zábavnější, nabitější, zkrátka něco adekvátní partě týpků v taktický výstroji na misi v džungli. A krajinky pěkný, pár chvilek napětí, jinak ale vlažný, obsahově poloprázdný promarněný heistík, kde ani chlapácký příslib, ani lákavý obsazení, ani ta týmová psychologie nevytříská potenciál na max. Brzy mi snad vykompenzuje Dragged Across Concrete. (P.S. ano) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film byl skvělý, ale trochu mi konečný dojem pokazila série událostí jako například: jak se podařilo dvěma kloučkům obejít 5 ostřílených zabijáků a zabít Bena Affeka z blízkosti ze zadu. Nebo když hlavní hrdina ke konci filmu odmítl střílet na výrostky ve věku kolem 20-ti let a málem nechal sebe i kamarády zabít a nebo neschopnost schovat ukradené peníze v pustině a vrátit se pro ně později a pak onu myšlenku propagovat jako největší zvrat filmu na konci. No s bídou 4 hvězdy ale 70% zaslouženě ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nijako som sa za týmto filmom netrhal. Podľa plagátu som ho tipoval na ďalší bezvýznamný akčný film. Úplne náhodou sa však spustil trailer a ja som zrazu zistil, že ukradnúť peniaze narkobarónovi nie je zlý námet. Film je plný napätia a scén v ktorých netušíte ako sa to zvrtne či úplne poserie. Páčilo sa mi ako tvorcovia hádzali postavám pod nohy prekážky, takmer nič nevyšlo podľa plánu a to je na tom práve zaujímavé. Pripomína to realitu, každodenný život, kde sa vždy niečo poserie. Aj preto som si film parádne užil. Trochu sa divím prečo film nie je červených číslach, pretože som chvíľu uvažoval aj nad plným počtom...80%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Od takého obsadenia by človek čakal inú tendenciu ale dobre, nakoniec to vystačilo na priemer aj pri tej plochosti postáv. Príbeh v konečnom výsledku príde troška udretý, až nezmyselne podaný. Aspoň že druhá polovica filmu dobre odsýpa. /60%/ ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

V určitých věcech a rozhodnutích postav nedomyšlený scénář nepřekáží natolik, abych si tento výživný akční thriller neužil. Mezi partou elitních zlodějů, kteří se rozhodli pomoct s odlehčením břemene peněz (a možná nejen tím) drogovému králi, je výborná chemie. Každá postava má taky dostatečně odlišný náhled na svět a své vlastní problémy, je ale pravda, že nejvíc mě bavil Ben Affleck, kterému role zlomeného, vyčerpaného vojáka opravdu sedla. Silnou stránkou filmu jsou i jednotlivé dialogy, které mi zprvu sice přišly jaksi nedotažené, ale pak jsem si uvědomil, že takto nějak by asi mohli diskutovat a uvažovat nad nespravedlností systému skuteční vojáci. Realističnost byla přítomna i v několika akčních sekvencích, hlavně ta ústřední byla řemeslně výborně zvládnutá. Naneštěstí, v některých místech pak náhle došlo k pravému opaku, a ačkoliv by člověk i ta hloupější rozhodnutí mohl připsat hlavnímu tématu filmu o nebezpečnosti peněz, občas to prostě nešlo. Technické stránce nelze co vytknout a výběr lokací se taky povedl (krásné hory, vila v džungli apod.). Takže víceméně spokojenost, i přes fakt nebo možná právě kvůli němu, že film jde v několika místech výrazně proti očekáváním. 7,5/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel od 15. května 2018 do 30. září 2018 v Kolumbii a na Havaji. (MeanWhile)
  • Scéna, ve které skupina pálí peníze za účelem udržet se v teple, je inspirována reálnými událostmi, konkrétně narkobaronem Pablo Escobarem, který při svém útěku před úřady v 90. letech 20. století též pálil peníze, aby zahřál svoji rodinu. (NiWi)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „For Whom The Bell Tolls“ od Metallica. V 5. minutě hraje „Caderas“ od Bomba Estéreo. Ve 23. minutě hraje „The Chain“ od Fleetwood Mac. Ve 28. minutě hraje „Run Through The Jungle“ od Creedence Clearwater Revival. V 85. minutě hraje „Masters Of War“ od Boba Dylana. (Duoscop)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama