Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (409)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz herecke obsadenie mi nesadlo. Z celej skvadry mam rad jedine Afflecka a Pascala a aj oni tentoraz vyfasovali tie menej zaujimave charaktery. Ani ostatne postavy ma nebavili, takze ta snaha o poriadny chlapsky film isla mimo mna. Od filmu som nic konkretne necakal, takze ma neserie, ze to nie je akcna jazda od zaciatku do konca, ale len take pomale posuvanie s obcasnou akcnou scenou. Po technickej stranke kvalitnou, ale nicim ohromujucou. Ked uz, tak ma skôr sralo ake chujoviny tam tie postavy robili a ze si za vsetky problemy môzu sami. Odchod jednej hlavnej postavy zo sceny ma uz regulerne rozosmial, co evidentne nebol zamer autorov. Takze pre mna to je sklamanie. Aj ked vzhladom na to, ze to produkoval Netflix, tak som to vlastne cakal. 5/10. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Svěží, přímočará, jasně chlapská akce, u které jde jako (skoro) vždy o pořádný balík peněz. A když říkám pořádný, nemyslím nějakou zapadlou lokální banku, někde na středozápadě, ale rovnou ranč největšího narkobarona v zemi. A pak už zbývá jen maličkost, sehnat asi pět lidí, mít člověka přímo u zdroje a tahle nemožná mise může začít. Nevím a ani se mi moc nechce lámat hlavu nad tím, jestli je to vůbec technicky proveditelné, ale jako akční výplach je to všechno ok a pokud tohle přijmete, nemůžete po konci odcházet nespokojení. Možná se ta akce nepovede úplně na sto procent, možná se něco, nebo někdo po cestě ztratí, ale s tím člověk musí počítat. Důležité je mít víru a odhodlání, že dokážu něco, co nikoho před tím nenapadlo. A pak samozřejmě výbornou znalost zeměpisu, zeměpisné šířky a délky. Tady se Vám budou po konci setsakramentsky hodit. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Skvělé obsazení bez výhrad, slušná atmosféra a především parádní zpracování dělají z Triple Frontier podívanou, která nejenom, že patří k tomu nejlepšímu co Netflix vyprodukoval, dokáže udělat hodně parády bez ohledu na původ. J.C. Chandor natočil dospělý thriller který baví díky skvěle budovanému napětí od začátku až do konce. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) Od TRIPLE FRONTIER jsem nic extra nečekal, trailer působil sice zajímavě, ale přesto jsem si to jen tak náhodně pustil. Ve výsledku rozhodně nejsem zklamaný, ale ani nadšený. Jednak to do filmového světa nepřineslo nic nového a jednak mi to příběhem a především první půlí snímku přišlo docela nezáživné. Spoustu diváků tu píše jistou podobnost k snímku MĚSTO. Ale s tím já moc nesouhlasím. Tématika je samozřejmě už dost ohraná, ale aspoň to bylo zpracované trochu jinak. Trochu akční úvod mě též moc nechytl, stejně jako cca ta zmiňovaná první část. Alespoň mě teda bavila herecká sestava. Herci své role zvládli dobře. Ben Affleck tu předvádí svůj standart (poslední dobou mi ale přijde, že už mu moc herectví nejde, nevím proč, ale nic jsem mu zde nemohl více vytknout). Dále herci Oscar Isaac a Charlie Hunnam mě bavili o dost více. Druhá část filmu je už lepší. Stále se tu něco děje, celé je to takové nepředvídatelné. Jejich plán jde čím dál víc z kopce. Akce tvoří především pár dobrých přestřelek a sem tam nějaký ten výbuch. Takže po této stránce je to dobře natočené, prostě ta akce je k tomuto žánru něco jako takový solidní doplněk. Určitě bych něco asi víc změnil a přidal, takových filmů bylo natočeno dost a rozhodně kvalitnějších. Nemůžu v tomhle hledat žádnou větší chybu či nelogičnost, na víc jak na jednohubku bych to ale neviděl. Slušný a mírný nadprůměr, který zabaví, ale víc ani ťuk. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vydařená akční jednohubka s plnou náručí syrové akce a plejádou zvučných hereckých jmen. Tím vším je snímek Triple Frontier, který sice nabídne poněkud jednodušší a průhlednou zápletku, nicméně režisér J.C. Chandor ji umně zabalil do přehledné akční záležitosti, která téměř nestíhá nudit. Za zmínku rovněž stojí i úchvatné exteriéry v okolí And, které působivě dotváří celkovou atmosféru snímku. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou poté již výše zmínění herci, kteří si své postavy užívají na maximum a předvádí vysoce uvěřitelné herecké výkony. Skvělá práce! „You've been shot 5 times for your country and you can't even afford to send your kids to college.“ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • V čase 1:31:35, kdy tým pálí peníze, aby se zahřáli, je vidět, jak Benny drží hořící balíčky peněz. Jeden je napůl spálený a druhý hoří, ale je vidět, jak bankovka je pouze na vrchu balíčku a uvnitř jsou bílé papíry nebo něco bílého hořlavého. (Ace.A.T.L.)
  • Někteří herci byli trénování skutečnými Navy SEALs, aby se dosáhlo co největší autentičnosti. (NiWi)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „For Whom The Bell Tolls“ od Metallica. V 5. minutě hraje „Caderas“ od Bomba Estéreo. Ve 23. minutě hraje „The Chain“ od Fleetwood Mac. Ve 28. minutě hraje „Run Through The Jungle“ od Creedence Clearwater Revival. V 85. minutě hraje „Masters Of War“ od Boba Dylana. (Duoscop)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama