Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Recenze (409)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Krásné herecké obsazení (kromě koženého Afflecka) vyrazí do jednorázové akcičky v kolumbijské džungli, aby následně zjistila, že pokazit se může i sebelepší plán. Huhňavý Charlie ok, Pedro Pascal spíše nevyužit, celé to tady herecky táhne hlavně Oscar Isaac. Solidní akce, ale nic, z čeho bych si sedl na zadek, nebo emoční impakt, který by mě lákal, abych se k tomu vrátil, sympatická jednohubka, byť s poněkud zdlouhavým úvodem. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách výborně rozjeté (zápletka, postavy, režijní styl), v druhé půli dějově překvapivě zemité, uvěřitelné a netuctové. Nepochybuju však, že právě tato stěžejní část snímku bude pro mnohé zklamáním. Obzvlášť pro ty, kteří budou od Chandorova filmu čekat standardní drsnou akční naháněčku party sympaťáků s přesilou nekompromisních gangsterů. Zpočátku Triple Frontier taková očekávání sice vzbuzuje zcela oprávněně, posléze ale žánrově "uhne" spíš ke "komornímu" dobrodružnému survivalu, kde akční a spektakulární scény rozhodně nehrají prim. Osobně mi to přišlo docela osvěžující, smysluplné a hlavně filmařsky dobře podané. Silnou stránkou je nepřekvapivě ústřední pětice herců. 70 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako akčný film veľmi vydarené. Chandor sa však rozhodol, že Triple Frontier je nakoniec film s presahom a že bude totiž o oných collateral damages, ktoré neustále pribúdajú. Hrať sa na umenie je síce chvályhodné, ale s takýmto dobrodružným prístupom sa to trochu bije. Nemyslím, že to Chandor nezvládol, avšak na konci som nevedel, aký pocit mám vlastne z jeho filmu mať. Samostatnou kapitolou sú potom nelogické rozhodnutia, ktoré títo skúsení bojovníci konajú. Ak by bol pri tom ohníku Gandalf, hneď by ho uhasil. 70% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Objektivně asi lepší 3 nebo slabší 4*, ale neodpustím si přestřelený plný počet, protože mi děj připadal příjemně originální (jestli ostatní viděli to samé v bledě modrém již několikrát, tak já ne) tím, že to místo klasického schématického "Všechno si hezky naplánujeme, plán se podaří a my pak budeme popíjet drinky na pláži" je "Všechno si hezky naplánujeme a ono by to taky hezky vyšlo, kdybychom se nezačali chovat jako chamtiví kreténi a sami si všechno neposrali". Dobré obsazení, palce nahoru, rád si někdy pustím znovu... 90% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Asi bych to nenazval přímo akčním filmem. Obsazení je ale dost nabušené. Parta vysloužilých vojáků se vydá do brazilské džungle okrást a zabít drogového bosse. To, co ze začátku vypadá jako jednoduchý úkol, se ale zvrtne v boj o přežití. Věci samozřejmě nejdou podle plánu, a i mezi členy týmu to začne skřípat. Podaří se jim v klidu přejít Andy ve zdraví a s hromadou peněz? Dost se mi líbilo, že film působí docela autenticky. Ať už jde o akci nebo chování postav. Akce je tam jen málo, ale úplně stačí. Celé to působí dojmem, že by se to klidně mohlo stát. Taky je tu dobře použitá hudba. Škoda, že film celkem zapadnul... "Bude to jen průzkum." ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Svěží, přímočará, jasně chlapská akce, u které jde jako (skoro) vždy o pořádný balík peněz. A když říkám pořádný, nemyslím nějakou zapadlou lokální banku, někde na středozápadě, ale rovnou ranč největšího narkobarona v zemi. A pak už zbývá jen maličkost, sehnat asi pět lidí, mít člověka přímo u zdroje a tahle nemožná mise může začít. Nevím a ani se mi moc nechce lámat hlavu nad tím, jestli je to vůbec technicky proveditelné, ale jako akční výplach je to všechno ok a pokud tohle přijmete, nemůžete po konci odcházet nespokojení. Možná se ta akce nepovede úplně na sto procent, možná se něco, nebo někdo po cestě ztratí, ale s tím člověk musí počítat. Důležité je mít víru a odhodlání, že dokážu něco, co nikoho před tím nenapadlo. A pak samozřejmě výbornou znalost zeměpisu, zeměpisné šířky a délky. Tady se Vám budou po konci setsakramentsky hodit. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už od oznámení castingu a jsem naprosto spokojená. Příběh je jako spin off Narcos, kde vysloužilé vojáky už nebaví makat za malý peníz bez žádného výsledku a rozhodnou se nakrást si hromadu narco miliónů jen pro sebe. Chandor od začátku nasadí skvělé tempo, které si udržuje hladinu mírného napětí. Heist samotný už více přitlačí na pilu a vy zjistíte, že film je nakonec vlastně o tom, jak hrabivá je naše rasa, a že dost nikdy není dost. Do nějaké závratné hloubky scénář bohužel nezachází, ale ono to nebylo vlastně třeba. Co tenhle film přenese přes cílovou rovinku je skvělá chemie mezi herci (Isaac, Hunnam, Pascal a Hedlund v jednom filmu je můj splněný sen oops), nádherné lokace/kamera a rockový soundtrack. Triple Frontier řekne právě to, co chce a stačí to na lepší film, než jaké Hollywood produkuje posledního půl roku. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

+ obsazení filmu + neokoukaný příběh - prostřední pasáž filmu je sice trochu pomalejší = ale celkově jsem spokojený, dobrá práce Netflixu ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Po první půlce jsem si říkal, že další tuctovka na scéně, ale druhá polovina nabízí teprve ten správný zážitek. Sympatický a velmi povedený casting, Ben za ty roky získal neskutečný charisma a celkově nám vyrostl, jeho osud mě zde hooodně překvapil, něco takového jsem nečekal. Síla peněz je nezměrná a co člověk dokáže pro ně udělat a obětovat se jen tak nevidí a o tom je tento film. Za měe výborné a velké překvapení ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Hunnam a Hedlund v jednom filme? Čo viac si priať ... už len Isaaca a film, ktorý rýchlo odsýpa a baví. A príbeh? ... chamtivosť je riadna sviňa, ktorá vie niekedy pekne napľuť do ksichtu. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film jde přesně do hloubky ponoru, který vyžaduji. Možná bych jemně zlepšil určité techniky, chvaty, postupy. Ale hloubka deprese byla přímo úměrná linoucímu se příběhu v Jižním Americe při krádeži narkobarona. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o debiloch, čo sa bezdôvodne zabíjajú. Ben a flek neviditeľný, Peňa z Narcosu zas žmúri očami. Ale zdá sa, že niekomu stačí, že tam zahrajú trochu Metallicy a je z toho hotový. Asi nemá YouTube. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Film, který se tváří, jako drsný chlapácký snímek, aby z něj ve výsledku zbyl pouze herecky výborný, ale jinak docela utahaný snímek o chamtivosti. Pokud čekáte jako já drsný akční thriller, kde nechybí akce a napětí, zde to bohužel nenajdete. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Největší hvězdou tu měl být ex-Batman Ben Affleck, který ale ve filmu vypadá jaksi z formy, natáčení ho zřejmě zastihlo v jeho "zalkoholismuseléčícím" období. Problém ale je, že žádný z pětice bývalých členů speciálního komanda Delta Force nevzbuzuje přílišné sympatie a těžko si lze během filmu vybudovat nějaký hlubší vztah k jakékoliv z těchto postav. V zásadě jde o nesympatické týpky, typické zelené mozky. Jsou také šablonovité a ploché a z papírových frázovitých dialogů neslyšíme skutečné lidi z masa a kostí. Téma- ukázat zhoubnou moc peněz. Nikdo zde herecky nevyčnívá. Máme tu pro kameru atraktivní prostředí, ale nic moc se v něm neděje. I když věci neběží zdaleka podle plánu, stejně jako ty "nečekané" trable s penězi, to vše je předvídatelné a očekávatelné. Co mělo našlápnuto stát se filmem roku, alespoň v rámci kategorie "mimo kino", zůstalo jen na půli cesty. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Gigantická internetová streamovacia spoločnosť - Netflix, vyrába filmy, ako na bežiacom páse, t.j. preferujú kvantitu nad kvalitou, a ak sa to dá tak vôbec skonštatovať, že ich doteraz najkvalitnejší filmový počin je asi iba ROMA, mexického tvorcu A. Cuaróna, ktorý/á pred pár týždňami pozbieral/a troch „zlatých plešivcov” . Ďalší príspevok z tejto, akože tvorivej, filmovej dielne je príbehom pätice špeciálne vycvičených žoldnierov, ktorí sa podujmú na akciu zlikvidovania drogového baróna v Južnej Amerike, kon. v Brazílii, a k tomu sú ešte akosi poriadne „chamtiví” , pretože v jeho sídle je trezor plný dolároviek (KDE si ich ukryl, si veľmi dobre premyslel, a to je na tom dosť zaujímavé, to oceňujem na tomto snímku + pár poz. vecí...) v hodnote niekoľkých stá miliónov, a keď si to vydelíme piatimi, tak máme veľmi slušný podieľ pre každého jednotlivca. No i “PENIAZE MAJÚ SVOJU VÁHU” , keď ich transport nebude jednoznačne jednoduchý, že odteraz ma film „väčšiu váhu” , zvrtol sa takým nepredvídaným smerom do záhuby. Chamtivosť je typická ľudská vlastnosť už odjakživa, s ktorou som sa stretával u J.C.Chandora pomerne často, čo malo svoj daný význam pre tieto postavy. Nestotožnil som sa ani s jednou. Nevyčítam im, že mysleli iba na dengi, stále som ich považoval za „ziskuchtivých somárov” , ktorí sa možno na záver trochu spamätali, ale film ako celok pôsobil - nemastne a neslane, podľa mňa - nemal hlavu a pätu ! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Chlapácky dobrodružný film o lúpeži peňazí. Nezvyčajný príbeh, sympatické postavy a očakávanie druhého voľného pokračovania. Nejde o žiadny filmový skvost, možno by bolo dobré to trochu prestrihať, ale ako oddychovka funguje. Lepší priemer. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se při sledování filmu necítil tak prázdný. Má to dobré herce, je to vlastně dobře (profesionálně) natočené, ale i přes to je to hrozná nuda - žádné napětí, žádná "chemie" mezi herci. Je to samozřejmě subjektivní, ale tohle mi přišlo jako ztracený čas. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem 2 hodiny akčnárny a dostali jsme spíše takovou putovací akci s penězma. Neříkám, že jsem zklamaný, ale film svádí k něčemu jinému, což je škoda. Akce bylo málo (konkrétně asi 3), ale byla úžasná a přehledná. Vizuál krajiny, celkového prostředí a Andy byly krásné a herecké obsazení prvotřídní. Půlhodiny před koncem solidní zvrat, i když stopáž 2hodin byla už tak na hraně, že ke konci už to neudrželo tolik pozornosti. Ve výsledku taková multižánrová akční jednohubka, která ale bohužel do světa díru neudělá a za pár měsíců si nevzpomenu, že jsem ji viděl. 65% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nezkutečně šílená akce, tohle nemělo chybu, neustály problém, prosťe pecka a to nemluvím o penězích to bylo něco na oči. Příběh dělo který se odvíjel uplně jinak jak jsem čekal a proto ty dvě hodiny byly nezkutečně výborné tohle prostě můžu. ()

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama