Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Recenze (409)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo jedna z najlepších netflixoviek. Veľmi dobrý casting (hlavná päťka je fakt dobrá), solídny príbeh, dobre natočené, ohudbené, prosté lacnejšieho pátosu, hoci film brnká aj na city. Dajú sa nájsť chybičky a možno nejaké diskutabilné rozhodnutia hlavnej pätice hrdinov, ale inak veľmi dobré. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Hlubší drama bych v tomhle macho příběhu nehledal, ale jestli byl někdo drsnější než ta působivá krajina, tak to byla naše svalnatá čtyřka hlavních hrdinů, když při hře na morálku poslali svoje prachy na Affleckův účet. Jednohubka plná klišé, ale stejně mě ta sympatická parta uměla pobavit. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s netradičním pohledem na vojácký kluky a nebo na partu, co chce zbohatnout díky svým schopnostem. Oproti jiným filmům tady ale mají herci co hrát a parádní jsou scény, kdy to trochu skřípe a kluci po sobě trochu jdou. Herecké obsazení je bez debat famózní. Samozřejmě se nedočkáme pokračování, ale i tak otevřený konec potěšil a dojem z postav divákovi ještě prohloubil. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Příjemná i napínavá oldschool jednohubka. Na nic si nehraje, na nic netlačí. Příjemný překvápko. Poctivý čtyři kulky z pěti jak Palackej na tisícovce. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený akčňák, který v době své premiéry udělal na Netflixu pořádný rozruch a já se k němu dokopával 2 roky. Přitom jsem až doposud nevěděl, co od něho čekat, jevil se vždycky jako přestřelkami a souboji protkaný film, jedna recenze s upozorněním, že se zde příliš akčních sekvencí nedočkáme, mě ale poněkud odrazovala. Nakonec jsem si hlavně druhou půlku v Andách dost užil a vzpomněl si, že na mě stále čeká film Přežít. [viděno na Netflixu 27.8.2021] ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Netflix dále dokazuje, že dokáže produkovat parádní kousky. Triple frontier určitě nebude žádným klenotem, který by něčím extra vybočoval. Nicméně se jedná o super záležitost, která vám rychle uteče a rozhodně pobaví. Hlavní zbraní je samozřejmě luxusní obsazení (Afflexk, Isaac, Pacal a Hunnam). Dále se jedná o celkem slušný příběh, kterému kolumbijská příroda dodává lehký Narcos efekt a navíc okrádat narcobarona je prostě pro diváka v dnešní době super. Moc pěkná věc, která by snesla druhý díl. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zaujimava zostava vojakov. Zaujimavy napad a pekne scenerie. Akoze film je dobry. Len ma cely cas skrel pocit ze tam nieco chyba. Chandor z toho nevytrieskal dostatok. Bolo tam miesto na lepsiu dramu. Mohlo sa ist v niektorych veciach viac do hlbky. Alebo sa naopak malo viac sustredit na akciu a dobrodruznu cast. Alebo sa dala lepsie rozvinut cast okolo Loreu. Ale ako hovorim. Je to fajn. Len to bolo treba lepsie doladit. 70% 3*. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Vím že se mi to kecá, ale za některá rozhodnutí by si těch pět mělo radši vyliskat. J.C. Chandor natočil poctivý chlapácký akčňák, který by potřeboval trochu víc rýpat do postav a možná přidat ještě jednu velkou akční scénu. Atmosféra je boží, akce krásně špinavá a každá trefená kulka pořádně zabolí. Někoho fyzicky a někoho psychicky. Za mě velká spokojenost, ale jak říkám, ty volby. ()

chubaka 

všechny recenze uživatele

Takové lepší 3*. Upřímně jsem čekal trochu víc od takového obsazení. Začátek filmu a samotná loupež byla super, ale zbytek už byl na můj vkus takový nemastný neslaný. Celkově trochu nevyužitý potenciál, škoda. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Jo, takovýhle filmy já můžu. Mám rád akční filmy, krásně si dokážu užít i akční výplachy. Přesto mě mnohem více potěší, když někdo dokáže natočit dramatický film s akčními scény. A to se J.C. Chandorovi povedlo na jedničku. Chandor je přesně ten typ režiséra, které ho vždy budou mnohem více zajímat postavy, než akční scény, a parádní záběry a přestřelky. A s tímhle mu dost dobře pomohl scénárista Mark Boal, jenž umí napsat velmi živé postavy, o které se bojíme a cítím s nimi. Chandor a Boal nenapsali nic co by v rámci žánru ještě nevzniklo, přesto to co jejich příběh dělá zajímavý jsou postavy a taky herci, kteří je hrají. Ben Affleck je v této roli hodně dobrý a jeho výkon se mi líbil. Oscar Isaac není typický akční hrdina, ale tady si to dává velmi dobře a jeho morální rozhodnutí jsou zajímavá. Charlie Hunnam si dokáže ukrást několik scén pro sebe a nemusí se vůbec snažit, navíc je perfektně charismaticky. Pedro Pascal není tolik výrazný jako slavnější herci po jeho boku, přesto to nic nemění na tom, že podal velmi dobrý výkon. Garrett Hedlund je dobrý herec, a zde to znovu dokazuje, že má navíc, jen dostat tu správnou šanci. Hodně mě sedlo, že Chandor nikam nespěchá a sazí na pomalejší vyprávění. A o to více pak vyniknou akční scény, které jsou velmi krásně a přehledně natočené. Film má krásný vizuál a moc hezky se na něj kouká, a je fakt škoda, že jsme ho nemohly vidět v kině. Triple Frontier je hodně povedený film a nepotřebuje k tomu přestřelky a výbuchy. ()

MishKonn 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený, úžasně natočený, seriálový výplňový díl, který je zhruba od půlky úplně o ničem. Aneb přetrvávající problém Netflixácké produkce, kde vše alespoň na papíře určitě funguje, nicméně v reálu tomu prostě něco chybí. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Snad první film, kde byl Charlie Hunnam fakt sympaťák. Affleck si drží standard, Isaac ostatně taky, Pedro moc neumí hrát, ten byl dobrej jen v GOT a Garrett mi je děsně nesympatickej. Takže z toho všeho vznikl guláš, který sníte, ale přidat si už nepůjdete. Jo a Adria Arjona je taková mladší verze Salmy Hayek, takže tady velká spokojenost. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Parádní akční úvod s napětím na 380v, které se mění v drama s lehkým survivalem. Parádní (ne)žánrovka. Budu štědrý a hvězdu přidám, neb druha půlka mohla být... dramatičtější. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

V momentu, kdy si kluci udělali táborák, jsem si říkal, ať tam klidně zařvou všichni. Na Boala až nebývale pitomý film, ve kterém jsou sice drsní hoši, rozumu a sympatií ale moc nepobrali. Čekal jsem víc. 6/10 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Hodně pěkný thriller s perfektním obsazením. Zvlášť lehce vyšinutý Affleck byl dobrý. Konec filmu byl trochu slabý, ale nebylo to nejhorší. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Rozpaky. Asi ne kuchaře. Ani Svatopluka. Ale ty nejsou potřeba. Jednoduše rozpaky z filmy, který je o tatínkách, kteří se rozhodnou zachránit Jižní Ameriku, ale spíše ji ještě víc poseru, ale není to komedie. Ztratí prachy v horách, když spadne osel ze srázu, ale není to komedie. Letí přes Andy s prachama s vrtulníkem, ale není to komedie. Je to film, který je vážný, s dobrým obsazením, dobrými hláškami. Ale není to teda komedie no. Je to divný film, který mi moc nepřinesl. Ale tak jako, když se to líbí dětem... ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Náš otec hovorieval, že keď prší, znamená to, že Pán nás dnes v kostole nepotrebuje." Komentár obsahuje spoilery! Nie zlé, ale rozhodne ani nie tak dobré ako mohlo byť. Páčilo sa mi, že Netflix nešpóroval a pustil žilou, čo vidieť na výprave (natáčalo sa v Kolumbii a na Havaji), hercoch, rekvizitách (zbraniach) i akčných scénach. Na druhej strane akcie je strašne málo, čo by zase až tak nevadilo, no nepáčilo sa mi, že aj potecionálnu akčnú scénu (súboj v octagone) musel režisér zarezať hneď v jej počiatku. Samotná lúpež a následný útek ponúkali tiež rôznorodé možnosti na vystrieľanie viacerých zásobníkov. Dobre, možno si mnohí poviete, že tvorcovia viac vsadili na atmosféru a že je to viac thriller ako akčný film, ale... ak to mal byť skôr thriller, ako akčný film, v tom prípade sa nedokážem stotožniť s debilitou scenára (tú by dokázali prekryť iba tony vystrelených nábojov :)). Tiež som nepochopil, čo scenáristi zamýšľali tým, keď v druhej polovici zabili kvázi hlavného hrdinu - akože aby som aspoň s jednou z tých plocho vykreslených postáv súcitil, či čo? Alebo si takto prvoplánovo iba vycucali z prsta prekvapivý zvrat? No neviem. Trochu divný pokus Netflixu preraziť na filmovom poli, asi by radšej mali zostať pri seriáloch. Tie im predsa len idú lepšie. 50 % ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Slušná testosteronová parta + nijak geniální zápletka, plná dilemat, která přesně vystihují lidskou povahu + autentický terén. Není to moc, ale není to ani málo. Obstojně pobavilo. 70% ()

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama