Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (409)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Asi bych to nenazval přímo akčním filmem. Obsazení je ale dost nabušené. Parta vysloužilých vojáků se vydá do brazilské džungle okrást a zabít drogového bosse. To, co ze začátku vypadá jako jednoduchý úkol, se ale zvrtne v boj o přežití. Věci samozřejmě nejdou podle plánu, a i mezi členy týmu to začne skřípat. Podaří se jim v klidu přejít Andy ve zdraví a s hromadou peněz? Dost se mi líbilo, že film působí docela autenticky. Ať už jde o akci nebo chování postav. Akce je tam jen málo, ale úplně stačí. Celé to působí dojmem, že by se to klidně mohlo stát. Taky je tu dobře použitá hudba. Škoda, že film celkem zapadnul... "Bude to jen průzkum." ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách výborně rozjeté (zápletka, postavy, režijní styl), v druhé půli dějově překvapivě zemité, uvěřitelné a netuctové. Nepochybuju však, že právě tato stěžejní část snímku bude pro mnohé zklamáním. Obzvlášť pro ty, kteří budou od Chandorova filmu čekat standardní drsnou akční naháněčku party sympaťáků s přesilou nekompromisních gangsterů. Zpočátku Triple Frontier taková očekávání sice vzbuzuje zcela oprávněně, posléze ale žánrově "uhne" spíš ke "komornímu" dobrodružnému survivalu, kde akční a spektakulární scény rozhodně nehrají prim. Osobně mi to přišlo docela osvěžující, smysluplné a hlavně filmařsky dobře podané. Silnou stránkou je nepřekvapivě ústřední pětice herců. 70 % ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Solidní akčňák, který se dostatečně věnuje i postavám (paradoxně zrovna chování Affleckova borce mi ale v druhé polovině přišlo neopodstatněne chladné, buď špatně zrežírované, nebo zmrvené vystřižením nějakých scén). Jinak skvělé herecké seskupení, od začátku z filmu sálá potenciál slušné žánrovky, který film uspokojivě naplní. Neokoukané nápady, lokační výpravnost a atraktivní insiderský vhled, jak můžou být někdy podobné žóldnéřské akce koncipované. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Po první půlce jsem si říkal, že další tuctovka na scéně, ale druhá polovina nabízí teprve ten správný zážitek. Sympatický a velmi povedený casting, Ben za ty roky získal neskutečný charisma a celkově nám vyrostl, jeho osud mě zde hooodně překvapil, něco takového jsem nečekal. Síla peněz je nezměrná a co člověk dokáže pro ně udělat a obětovat se jen tak nevidí a o tom je tento film. Za měe výborné a velké překvapení ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix tasí chlapáckou žánrovku, která střídá žánry od jungle heistu, dusného vztahového dramatu a dobrodružného survivalu a překvapivě to funguje. Herecká sestava parádní a všichni zúčastnění hrají skvěle ( Oscar Isaac, Charlie Hunham, Ben Affleck, Pedro Pascal i neznámý Garrett Hedlund) na Netflix rozhodně obdivuhodná sestava. Akce ve filmu až tak moc není, ale když na ní dojde je příjemně krvavá i přehledná, funguje napětí, krásná příroda, jeden nečekaný zvrat a nečekané vyústění v závěru. Já se skvěle bavil a trošku zamrzí, že nebylo možné film zhlédnout v kině. Netflix má však našlápnuto správným směrem a fandím mu. 80% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Scéna, ve které skupina pálí peníze za účelem udržet se v teple, je inspirována reálnými událostmi, konkrétně narkobaronem Pablo Escobarem, který při svém útěku před úřady v 90. letech 20. století též pálil peníze, aby zahřál svoji rodinu. (NiWi)
  • Na filmu se začalo pracovat již v roce 2010. (MeanWhile)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama