Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Recenze (409)

POMO 

všechny recenze uživatele

Solidní akčňák, který se dostatečně věnuje i postavám (paradoxně zrovna chování Affleckova borce mi ale v druhé polovině přišlo neopodstatněne chladné, buď špatně zrežírované, nebo zmrvené vystřižením nějakých scén). Jinak skvělé herecké seskupení, od začátku z filmu sálá potenciál slušné žánrovky, který film uspokojivě naplní. Neokoukané nápady, lokační výpravnost a atraktivní insiderský vhled, jak můžou být někdy podobné žóldnéřské akce koncipované. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pořádně chlapáckej kousek se nám válí na netflixu. V prostřední části filmu jsem i díky hudbě trpěl značnou paranoiou a byl jsem napnutej jak struna, pak ty Andy tam už to trošku bylo v jiný demenzi, casting mohl být taky lepší, ale to to závěrečný vyznění, to se mě hodně líbilo. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

U mňa veľká spokojnosť. Na začiatku aj na konci Metallica a medzi tým dve drsné hodiny s džungľou, búchačkami, dobre natočenou a napínavou akciou a dobrými hercami, aj vďaka ktorým je príbeh o niečo viac než len "mali dokonalý plán na krádež narko tržieb a všetko sa posralo". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netflix dal do kupy solidní partu hollywoodských maníků a připravil s nimi neméně solidní akčňák v duchu legendárních Tří králů s Georgem Clooneyem. Akce je slušná, scénář z borců udělal trošku pitomce, ale aby se něco dělo, tak to vlastně nemohlo dopadnout jinak. Jen mi tam chybělo, jako u každého akčňáku poslední doby, trošku víc hlášek, u kterých bych si řekl, že si ten status borců zaslouží právem. No, tak třeba příště. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Výborná věc. Pěkně old-school akční vypalovačka, která nesází na velkolepou akci ale dobře napsané charaktery, solidní scénář a skvělou atmosféru. A hlavně to jde úplně jinou cestou, než by člověk očekával. Fakt dobrý!. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pětice bývalých vojáků se vydává do jihoamerické džungle, aby tu ukradly desítky milionů dolarů drogovému králi. Dostat se s penězi do bezpečí ale bude mnohem těžší, než si mysleli. Triple Frontier se možná tváří jako akční film, ale i když v něm akce je (a povedená), tvůrci mnohem víc spoléhají na atmosféru, atraktivní hrdiny a realističtější přístup. Místo filmu plného přestřelek a honiček jsme nakonec dostali pomalu vyprávěné drsné drama, které se ale umí dostat pod kůži a nakonec je možná zajímavější, než kdyby se v něm každých deset minut střílelo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Od takého obsadenia by človek čakal inú tendenciu ale dobre, nakoniec to vystačilo na priemer aj pri tej plochosti postáv. Príbeh v konečnom výsledku príde troška udretý, až nezmyselne podaný. Aspoň že druhá polovica filmu dobre odsýpa. /60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAKŽE OTÁZKA ZNÍ, JESTLI KONEČNĚ POUŽIJEME NAŠE SCHOPNOSTI PRO NÁŠ VLASTNÍ PROSPĚCH...“ /// Akční drama vo jedný takový zajímavý loupeži. Upřímně – čekal jsem víc akce! Víc napětí! Víc švihu… Je to místy zbytečně ukecaný, ale jinak jde o dobrej nápad a akce je taky solidní… Prostě film s žoldáckou tématikou, ve kterým se řeší, jestli peníze nebo život. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak vypadá novodobá perníková chaloupka. 2.) Těšil jsem se na Afflecka. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix tasí chlapáckou žánrovku, která střídá žánry od jungle heistu, dusného vztahového dramatu a dobrodružného survivalu a překvapivě to funguje. Herecká sestava parádní a všichni zúčastnění hrají skvěle ( Oscar Isaac, Charlie Hunham, Ben Affleck, Pedro Pascal i neznámý Garrett Hedlund) na Netflix rozhodně obdivuhodná sestava. Akce ve filmu až tak moc není, ale když na ní dojde je příjemně krvavá i přehledná, funguje napětí, krásná příroda, jeden nečekaný zvrat a nečekané vyústění v závěru. Já se skvěle bavil a trošku zamrzí, že nebylo možné film zhlédnout v kině. Netflix má však našlápnuto správným směrem a fandím mu. 80% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

From Hero to Zero. Z nenápadně působící žánrovky se vyklubala hutná a tematicky příjemně rozkročená (anti?) vojenská jízda s překvapivými zvraty, s tím souvisejícími nečekanými změnami nálad a těkajícím tempem. Natočit něco takového Peter Berg, vynese to šeptanda do úplně jiných čísel. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hutný a drsný skôr triler, než akčniak . Množstvo prekvapivo napínavých momentov. Postavy nie sú príliš dobre vykreslené, čo je nečakané najmä u Charlieho Hunnama, ktorý je akoby skôr do počtu, čo sa k hercovi ako on príliš nehodí. Ale inak vládne na strane postáv a hercov spokojnosť, nie je to síce na Oscarov, ale každý z hrdinov má to svoje a skoro určite si ho obľúbite. Páčilo sa mi, že za väčšinu problémov, ktoré hrdinov stretnú, si môžu sami, ale vedia, že ak sa budú chovať inak, tak im dané problémy hrozia a tak, keď sa nakoniec dotyčné problémy dostavia, nie sú šokovaní, ale len sa snažia z posledných síl odolať... a prežiť. Produkcia: Kathryn Bigelow. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Od scenáristy Zero Dark Thirty a Detroitu jsem ten dějový vývoj čekal o něco vypiplanější, možná je ale nakonec dobře, že to tvůrci nepřehnali s ambicemi a ze solidního narcos heistu pak jen přepnuli do komorního dramatu o tom, jak snadno a rychle (!) můžou peníze pokřivit charakter. Nic složitého, pár hezkých zvratů, navíc to strašně rychle uteklo a mělo slušnou akci. Stejně ale všichni víme, že hlavní důvod k radosti bylo obsazení party ex-vojáků. Ben fucking Affleck, Oscar charisma Isaac, Charlie mňam Hunnam, Pedro cool Pascal a Garrett vždyť umím celkem obstojně hrát Hedlund z tohohle ještě udělají klasiku. Teda aspoň pro mě. 8/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sliboval jsem si drsnější, akčnější, zábavnější, nabitější, zkrátka něco adekvátní partě týpků v taktický výstroji na misi v džungli. A krajinky pěkný, pár chvilek napětí, jinak ale vlažný, obsahově poloprázdný promarněný heistík, kde ani chlapácký příslib, ani lákavý obsazení, ani ta týmová psychologie nevytříská potenciál na max. Brzy mi snad vykompenzuje Dragged Across Concrete. (P.S. ano) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jedni z nejlepších herců ze střední generace dnešního Hollywoodu v rolích čerstvých veteránů, které nedokázala zajistit vojenská kariéra, tak se hodlají finančně zahojit sami. Vydařený úvod, ve kterém Chandor diváka okázale uklidní, že zvládne natočit akční scény a není třeba se obávat, že by následující děj nebyl dobře natočený adrenalinový odvaz. Paradoxně je ale právě ten úvod největší akcí, kterou za dvě hodiny divák dostane. Hlavní zápletka filmu spočívá v soukromé černé operaci, při které se hlavní postavy pokusí okrást drogového magnáta v jeho vlastním domě. Dokud se po dlouhé době fakt sympaticky působící filmoví profi vrazi toulají okolo toho domu nebo v něm, vše je špičkové, zábavné a chvílemi i strhující, ale pak se nastoupí do vrtulníku a nastane neuvěřitelně strmý pád tempa a především zábavy. Největší problém tohoto filmu je scénář, který v polovině děje úplně selhává a vrchol nabídne hodinu před koncem, kdy po jeho zhlédnutí divákovy pocity už jen upadají. Scénář selhává i ve vykreslení postav, které sice jsou konzistentní v tom smyslu, že jsou větší či menší Mirkové Dušínové po celou stopáž, ale od poloviny místo chladnokrevně střílejících profíků nastoupí pacifističtí filozofové znechucení ze zabíjení, a to je zkrátka tak ohrané klišé, že za těchto podmínek nemohlo fungovat. Přesto se podobné filmy už moc netočí a divák se bude bavit od začátku do prostředka, přičemž ten zbytek je rovněž stravitelný, ale věnovat se pozornost více plánování přepadu domu, samotné akci v domě, případně vymyšlení atraktivnějšího úniku, při kterém by se toho posralo mnohem víc, byl bych rozhodně spokojenější. Film má každopádně cenu vidět už jen z toho důvodu, že v žádném jiném neuvidíte hollywoodské špičkové herce jak se musí namáhavě tahat s vlastním honorářem. 70 % ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Poctivé chlapské lehce akční a těžce napínavé drama o tom, co se může stát, když se parta bývalých vojáků rozhodne přivydělat na horší časy oškubáním narkobarona. Netflixu ty celovečeráky nakonec půjdou. 90% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sympatický a napínavý chlapský akční thriller o jedné loupeži a útěku s penězi, kterému hodně dávají herecké xichty, ale k trvalejšímu diváckému zážitku chybí zajímavější postavy a vyhrocenější scénář. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli za tím stály jejich charaktery, nebo podivně napsané repliky, ale ke kvintetu, které přechodem přes Andy poznává váhu peněz, jsem si jen těžko hledal cestu. Iniciátor akce Isaac dobrý, Hedlund otravný a Bat Affleck vypadal, že ho na revers vytáhli z protialkoholní léčebny a podle toho i tak hrál. Namlsán minulými snímky jsem čekal od Chandora něco naléhavějšího a méně konvenčního. Prostor dostat to tam určitě byl.. P.S. Spoiler: altruistický závěr s předanými souřadnicemi naznačuje, že v pokračování se vyzvednou peníze z Rokle Bank, na úpatí hor se za ně zbuduje památník na počest lehce chamtivého kolegy a zbytek bude rozdán místnímu chudému lidu.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Čistej žánr, kterej má všechno. Geniální chlapáckej casting (Hunnam opět na jedničku), archetypalná zápletku, sympatický postavy, sobectví, chamtivost, morálku, napětí, libovou akci, fajn pointu a ještě jednou napětí. Normální masterclass v napínáku pro všechny ty kaskadérský kokoty za kamerou (zdravíme Vyproštění), co si příběh pletou s hezky nacvičenou jednozáběrovkou v potoku demence. Pozorně koukejte, debilové, jak se to má dělat a proč jste měli zůstat jen u tý choreografie. ()

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama