Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (409)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Chlapskâ podívaná typu Tvrdé hry s Michaelem Cainem, Vlaku Johna Frankenheimera nebo Kellyho hrdinů. Jasně napsané postavy, jasně daná situace a jasný plán, který se prostě musí nějak zkomplikovat - ne jednou a ne málo. Doslova hvězdnému obsazení to jde pěkně dohromady a nikdo z něj netrčí, také režie se příjemně drží při zemi a akční i ryze dobrodružné scény jsou díky tomu uvěřitelné, jak jen to jde. Navíc se mi líbilo, že film dovedl i překvapit. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Triple Frontier se bezesporu zařadí k těm nejoblíbenějším a nejrespektovanějším žánrovým titulům tohoto roku. Jedná se o hrdý chlapácký příběh, který možná nedostává své postavy úplně na hranu vlastní morálky a chvilkami působí zkratkovitě, avšak současně v jediné scéně výrazněji nepokulhává, baví dobře napsanými dialogy a vtahuje diváka do událostí tak silně, že bych to osobně rád prožil i v kině. Moc povedená prácička se skvělými herci, neokoukaným prostředím a závěrečnou scénou, která má odvahu nechávat věci částečně otevřené. Něco podobného minimálně každý půlrok. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Po první půlce jsem si říkal, že další tuctovka na scéně, ale druhá polovina nabízí teprve ten správný zážitek. Sympatický a velmi povedený casting, Ben za ty roky získal neskutečný charisma a celkově nám vyrostl, jeho osud mě zde hooodně překvapil, něco takového jsem nečekal. Síla peněz je nezměrná a co člověk dokáže pro ně udělat a obětovat se jen tak nevidí a o tom je tento film. Za měe výborné a velké překvapení ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Chlapácká military vztahovka se zajímavou zápletkou, a do tří čtvrtin solidním, místy velmi nepředvídatelným scénářem. Totiž když se ona hlavní heist scéna koná v polovině filmu je jasné, že to tak jednoduché nebude a celá eskapáda bude mít dohru. Bohužel poslední čtvrtinu hlavní charaktery postihne akutní lobotomie, takže na jejich rozhodnutí budete koukat jen s otevřenými ústy a kroutit nevěřícně hlavou nad jejich myšlenkovým balastem. A jestli toto byl záměr tvůrců, tak je to hodně over-the-top černěhumorné. U celovečeráku Netflixu je bohužel znát i trochu slabší zpracování díky zřejmě menšímu rozpočtu. Plus za krásné scenérie a Bena Afflecka. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už od oznámení castingu a jsem naprosto spokojená. Příběh je jako spin off Narcos, kde vysloužilé vojáky už nebaví makat za malý peníz bez žádného výsledku a rozhodnou se nakrást si hromadu narco miliónů jen pro sebe. Chandor od začátku nasadí skvělé tempo, které si udržuje hladinu mírného napětí. Heist samotný už více přitlačí na pilu a vy zjistíte, že film je nakonec vlastně o tom, jak hrabivá je naše rasa, a že dost nikdy není dost. Do nějaké závratné hloubky scénář bohužel nezachází, ale ono to nebylo vlastně třeba. Co tenhle film přenese přes cílovou rovinku je skvělá chemie mezi herci (Isaac, Hunnam, Pascal a Hedlund v jednom filmu je můj splněný sen oops), nádherné lokace/kamera a rockový soundtrack. Triple Frontier řekne právě to, co chce a stačí to na lepší film, než jaké Hollywood produkuje posledního půl roku. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Někteří herci byli trénování skutečnými Navy SEALs, aby se dosáhlo co největší autentičnosti. (NiWi)
  • Film je natočen kamerou Arri Alexa 65 v rozlišení 6,5K (6560x3100) a finišován ve 4K masteru. Je navíc prvním filmem využívajícím plnou plochu snímacího čipu této kamery a film tak má netradiční poměr stran 2.11:1. (gurmanfilmu)
  • V záběru, kdy Mi 17 přistála na letišti a všichni nakládají peníze, jde vidět, že kola Mi 17 jsou odborně zajištěna klíny, což zajišťuje „palubní technik“ (palubář). Kdyby to bylo opravdu reálné, nikdo by se bezpečností letového provozu nezabýval. (horskejvlk)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama