Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výzkumná společnost ztratila kontakt se svým týmem složeným z pracovníků, kteří testovali novou biologickou zbraň na vzdáleném ostrově. Proto si najala skupinu vědců a vojáků, aby zjistili, co se stalo. Když dorazí na místo, rychle zjistí, že experimenty provedené na ostrově spustily smrtící vir, který se nezastaví před ničím. (mosnak)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Malá skupinka zložená z vedcov a vojakov sa vydá na opustený ostrov, aby zachránila výskumníkov, ktorí na ostrove testovali novú biologickú zbraň. Samozrejme to skurvili a vypustili niečo, čo všetkých začalo likvidovať. Bola to síce blbosť, ale na odpadové hodnotenie to zase tiež nevidím. Ten vraždiaci ogranizmus vyzeral ako čierna hmla, ktorá poletovala medzi stromami a koho chytila, ten bol v prdeli, z nejakého neznámeho dôvodu sa to však bálo vody. Námet od veci, celé to zachraňuje len pekné prostredie a slušná kamera. To však neznamená, že by som to niekomu odporúčal. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Laciný horor, sestávající opět z nekonečného běhání po kanadských lesích. Ale tentokrát jsou alespoň postavy něčím zajímavé, hra na záporáky a klaďasy zde není až tak jasná, stejně jako to, kdo nakonec přežije, některé zvraty jsou nečekané. Ano, firma opět testuje někde na ostrově virus, který se v podobě zlé černé mlhy dostane do lesa, a má vylepšovat lidské bojové schopnosti, ano, opět pár statečných bojuje a zjistí, že třeba vodní pára je dobrou zbraní, takže téma není nijak moc originální. Ale zpracované je to slušně a přírodní scenérie, ale třeba i scény z městečka, jsou slušně natočené. Závěrečný tak trochu twist mne nepříjemně překvapil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Velice "nečekaná" zápletka a rozuzlení, béčkoví herci, skromná výprava, ne zase až tak špatné efekty a za kamerou někdo, kdo si rád hraje s obrazem (tedy kamera a záběry celkem dobré). Prostě jen další standardní levnější video horor ála vyvražďovačka, kdy se nějak nepovedl pokus při vývoji biologické zbraně pod pláštíkem výzkumu obnovitelné energie. ~~~ Nutnost pro fanoušky seriálu Lost, protože jen zde se dozvíte, kdo stvořil a co je "kouř" :) ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Od zakladatelů Corridor Digital, jejich první feature film, rozpočet 50K dolarů. Na tehdejší dobu výborné triky, zajímavá kamera. 5/10 ()

Reklama

Reklama