Reklama

Reklama

Černá hodina

  • USA The Darkest Hour (více)
Trailer 1

Američané Ben a Sean přiletí do Moskvy, aby zde prodali svůj software pro vytváření sociálních sítí. Po příchodu na jednání však zjistí, že je jejich švédský obchodní partner Skyler zradil. S Rusy už dohodu uzavřel a software jim prodal. Ben a Sean jdou večer na diskotéku, kde se seznámí s Američankou Natalií a její australskou kamarádkou Annou. V klubu najednou zhasnou světa a vypadne elektřina. Všichni vyjdou ven, aby zjistili, že z nebe padají kulatá světýlka a po dopadu mizí. Když se přivolaný policista chce obuškem světla dotknout, rozpadne se na prach. Všichni zpanikaří a začínají utíkat. Ben, Sean, Natalie, Anne a Skyler se schovávají sedm dní v jednom domě. Po sedmi dnech klidu vyjdou ven a zjistí že celé město je liduprázdné, všude jen samý popel a prach. Po útoku neviditelné mimozemské síly se schovají v obchodním centru. Sean zjistí, že žárovky a různé elektrické technologie dokážou útok mimozemšťanů odrazit. Dále zjistí, že za sklem je mimozemšťani nevidí. Všichni běží na americké velvyslanectví, ale to je v troskách. Najdou noviny, ve kterých se píše, že invaze zasáhla celý svět. Najdou také vysílačku, kde se neustále přehrává zpráva v ruštině. Skylera mimozemská síla zabije... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nebola to až taká tragédia ako som čakal. Postavy síce ploché, zápletka bez viditeľného zvratu, ale efekty celkom slušné. A aj keď to veľa logiky nepobralo, hlavne snaha o vedeckosť pri objasňovaní niektorých mimozemských skutočnosti, filmu to až tak veľmi neuškodilo. On sa totižto sám neberie veľmi vážne a je to celkom príjemná oddychovka, ktorá by hádam nemala nikoho s trochou nadhľadu nijako zvlášť uraziť ani rozoštvať. Dá sa to totižto kedykoľvek vypnúť...

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Hrozná sračka, ale dobře koukatelná. Hodně moc přitažený za vlasy, instalatér, co vynalezl a sestrojil asi za 3dny mikrovlnou pušku, to má vážně o kolečko víc nehledě k tomu, že na ponorce postavili ještě jednu kopii asi za 20minut. Samozřejmě parta blbečků přežije dýl než celej svět a pravděpodobně většina světovejch armád. Úplně brutálně předpovídatelný pořadí toho kdo kdy umře a nemůže chybět asi 25ti letá ženská, co hraje pravděpodobně malou vystrašenou holčičku. Nemít rád postapo, asi bych se na tu kravinu nedokázal dokoukat. Ale zas úplně strašný to neni. Je to takovej ten film, co si pustíte nejraději k jointu a užijete si semtam legraci z toho jak je to pitomí a semtam celkem i svižnej (dobrodrůžo) průběh děje... ale znám asi 10000lepších filmů.

na příspěvěk reagoval rysafi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: přišlo mi to na stejný styl... jakože vylidněná planeta, nikde nikdo, všude bordel, a hlavní postavou je malá skupinka lidí... v Případě Já Legenda to byl Smith, pes a žena s děckem... a místo Vetřelců tam hrály záporáky oživlé mrtvoly :) dost podobný příběh...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

sniper18: Ty vole, no jo:) To je v podstatě ten samej plakát jako Já, Legenda, akorát zezadu:))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: No predsa obal. Ten, ako keby tomuto z oka vypadol, len je postava otočená :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen: Jako jsou mraky filmů, ke kterým můžeš tohle přirovnat: SkyLine, Válka Světů nebo Bitva o LA  a ty to přirovnáš k Já, Legenda. Co to s tím má vlastně společnýho, kromě záběrů vylidněnýho města????

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen: Jako jsou mraky filmů, ke kterým můžeš tohle přirovnat: SkyLine, Válka Světů nebo Bitva o LA  a ty to přirovnáš k Já, Legenda. Co to s tím má vlastně společnýho, kromě záběrů vylidněnýho města????

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

nic moc... amatérští herci, a celkově mi to přišlo trapnější... opět se tu ukázala demence herců, kteří se v podstatě zabít nechali... tak trochu bych to přirovnal k filmu Já Legenda s Willem Smithem, ale Já Legenda byla o 3 třídy výše, a Smith zahrál zkušeně... pro mě Černá hodina - 2*

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

tohle bylo fakt smesny, moc spatnej film... takovej skyline je proti tomuhle film roku :D

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Upřímně, hodnocení se vůbec nedivím. Žánr "horor" by mělo nahradit "komedie". 3D očividně zbytečné a směšnější vetřelce jsem už dlouho neviděl.

pribina: Copak ty bys někomu kradl smradlavé boty?

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Hrabka: jj jsou ale nevím teď na jakém serveru já to stahuju přes BSplayer ten to najde automaticky

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

-IRONHIDE-: řekl bych že jsou slušné ale ke konci jak se konečně zobrazí jak vypadá jsem se málo smál to bylo strašné

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Nevím jak jinde ve světě, ale vzhledem k počtu hodnotících zde, rozpoču a tržbám jde o slušný propadák. Osobně to přikládám nemožnosti vybrat si mezi normálním kinem a patetickým 3D. Jakmile je film jen ve 3D, nemám zájem. A takto se nejspíš zachovalo více lidí.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

co tu řešite za nesmysly ? tak se mu to líbilo a dal 5*, že nikoho netankuje POMO kterej nemá rad Béčkový scifi a horory a stejně na ně čumí a všude hází svoje skvělý 2 hvězdičky

web-dat

web-dat (hodnocení, recenze)

st.ranger  -   těší mě, že máš ze mě takový mindrák, že mě musíš furt a furt dokola řešit ... už kdysi jsi říkal, že na mě nebudeš nikdy víc reagovat. Když nedokážeš ani toto dodržet jsi jen lhář. A lhářům se nedá věřit ... a už mě prosím neobtěžuj.  (P.S. nemusíš si moje komentáře číst, když ti tak vadí - ale kvůli tobě já nepřestanu psát).

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Podle mě si dotyčný léčí mindráky a nedokáže ustát, že se tak nevděčně hodnotí jeho oblíbené filmy. Argumenty používající Ulici a Ordinaci jsou značně přízemní a jen dokazují, že autor to nemá v hlavě v pořádku, zvláště když ani jedno nemám hodnocené. A tohle také mluví za vše. Je to jen film. Pokud se mi líbí, proč bych měl napadat ostatní nebo si stěžovat na hodnocení?

aluna

aluna (hodnocení, recenze)

web-dat: Jsem nevěděla, že komentář k filmu má vyvolat diskusi. A že je nutný za účelem "všiměte si mě, jsem minorita" vyřvávat svůj co nejvíc kontroverzní názor urážející ty s tím opačným do světa. Nejradši mám: Kdo to a to, je blb...

web-dat

web-dat (hodnocení, recenze)

maddy:  už jsem to mnohdy zkoušel. A ne jednou. Bohužel tohle je jediná forma, kdy je vidět opravdu zpětná vazba. Ano napsal jsem to asi dost tvrdě, za což se omlouvám ... ale zdůrazňuji že, dokud jsem to nepsal takto otevřeně nikdo nic neřešil. Teď ale reakce jsou ... a jsou i takové, kdy mi lidé píšou, že se mnou souhlasí i takové které nesouhlasí. Ale konečně ... KONEČNĚ se to trochu chytilo.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

web-dat: každý ma na filmy svoj názor, až teraz som si prečítal ten komentár, ale je naozaj značne urážajúci :-/ si si vážne istý, že tvoju "nadšenosť" z Darkest Hour nešlo vyjadriť aj inak? ehm

web-dat

web-dat (hodnocení, recenze)

Opět 2.ka k pohledání ... Sabrewulf a st.ranger ... jinak st.rangere to že jiného nazveš hlupákem, nedělá že hlupákem bude :-D víš?  A bude hodně super když ty se na sci-fi dívat nebudeš.  Bež se dívat na Ordinaci a Ulici, to tě bude 100% bavit více než tupě strávený čas u sci-fi braků :-D

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: Už jen díky takovému komentáři nemám potřebu tohle vidět, jen to ve mě vzbuzuje odpor. A kdybych se na to podíval, někdo by mě zase napadal, že jsem tomu udělil odpad.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Vypadalo to zajímavě, ale už plakát mluví o pěkné konině. A ke všemu ve 3D? Trailer jsem neviděl, ale tohle mé sympatie nemá. Zbožňuji komentáře arogantních hlupáků, kterým záleží na hodnocení, viz web-dat.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Teď jsem shlédl trailer a musím konstatovat, že to vypadá dost hloupě. Něchtějí mi snad namluvit, že ti mladíci odrazí mimozemský útok?

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

No, měl jsem na to v plánu zajít, ačkoliv je jasné, že to nebude kdovíjaký trhák. Skyline se mi sice líbilo, ačkoliv bylo mnohé co vytýkat, ale alespoň to bylo originální. Jenže... ono je to jen ve 3D? To jako vážně? Tak to ne, 2D bych rád zašel, alespoň s doufáním, že to na velkém plátně bude hezky vypadat, ale o 3D skutečně nemám zájem. Digital 2D považuji tedy za větší technologickou inovaci. Takže zřejmě vyčkám a pokud se to ani časem nebdue promítat ve 2D, případně bude dřív nějaký RIP, tak mě na tohmle v kině nikdo neuvidí. PS: Strčte si to 3D... i s drátama.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

tak např. noc žraloka sem nevidel a ani to delat nehodlam, ale Skyline se mi líbil hodně, od tohodle filmu čekám jen blbou zábavu co mám rád a proto můžu bejt jen překvapenej

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

maddy: Tak aspoň o tej jednorazovej zábave nepochybujem, ale pôvodne tento film mohol byť akýkoľvek, kľudne aj ten super 5* film, no po pozretí traileru pochybujem, že to bude aspoň ako Skyline. Dúfal som, že si tvorcovia zvolia skôr taký serióznejší prístup, ale nie.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

sniper18: mne tiež príde divné, že od tohto niekto čakal super 5* film :-/ nevidel som to ešte, takže netvrdím, že to nemôže byť fajn jednorázová béčková zábava (ak to priveľmi neurazí tak možno za 3*), ale teda "klenot" som si pri tomto filme nepredstavoval ani náhodou ;)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

TomikZlesa: Keby len on. Ale už po tých krotiteľoch duchov z traileru bolo jasné, že to nebude žiadny zázrak. Nanešťastie.

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

deadman93: nápodobně... zrovinka ten první mi příde, jako kdyby v něm měli prsty hoši od Asylum...

 (hodnocení, recenze)

kdybych byl ve video půjčovně a viděl tam tyhle plakáty nebo obaly dvd tak bych se tomu vyhl velkým obloukem - ten poslední vypadá jak z Ghostbusters

goiu

goiu (hodnocení, recenze)

Můj tip na největší průser roku. "Oni vidí nás, ale my nevidíme je." Připomělo mi to horrorové filmy z červeného trpaslíka. Myslím, že na to půjdu do kina, bude kopec srandy.
Ačkoli bych tvůrcům moc přál (jako všem tvůrcům), aby se stal zázrak a ten námět dokázali zpracovat kvalitně, bojím se, jestli je to v tomlhe případě vůbec možné...

JohnDean

JohnDean (hodnocení, recenze)

Těším se. Na emzáky vždycky. A oživení - Moskva. Už žádné New Yorky, Los Angelesy, Austiny, Chicaga. Kýbl popcornu a řádně se před Silvestrem pobavit, to je vono!

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Kjuk: :)
G.Sylar: Trailer mě navnadil a pak takový výsledek. Mě to zklamalo.

Kjuk

Kjuk (hodnocení, recenze)

moviesfan: nejhorší na tom je, že máš pravdu. Teda co se týče tady těch katastrofickejch sci-fi "velkofilmů" poslední doby, tak určitě ;)

Související novinky

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

25.07.2012

Akční drama Lone Survivor není nový projekt, ale až teď se vyrýsoval konkrétněji. Peter Berg se po popcornové Bitevní lodi opět pustí do něčeho vážnějšího. Konkrétně to bude adaptace non-fiction… (více)

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

09.04.2012

Ačkoli závěr Hrobu Dračího císaře hláškou o jistém nálezu v Peru naznačoval pokračování, už se ho nikdy nedočkáme. Studio Universal se rozhodlo, že je načase s touto sérií skončit... a začít znovu od… (více)

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

01.03.2012

Natáčení pod taktovkou brazilského bouchače Josého Padilhy začne už zanedlouho, takže bylo načase, aby nový RoboCop našel svého představitele. Nejdřív se operovalo se zvučnými jmény jako Michael… (více)

Mimozemšťané ovládli Kreml

Mimozemšťané ovládli Kreml

12.04.2010

My ve východním bloku to víme už celá desetiletí, západní publikum to brzy zjistí také. Emzákům totiž konečně došlo, že Spojené státy nejsou pupkem světa. Loni přistáli v Jižní Africe, brzy zaútočí… (více)

Reklama

Reklama