Reklama

Reklama

Černá hodina

  • USA The Darkest Hour (více)
Trailer 1

Američané Ben a Sean přiletí do Moskvy, aby zde prodali svůj software pro vytváření sociálních sítí. Po příchodu na jednání však zjistí, že je jejich švédský obchodní partner Skyler zradil. S Rusy už dohodu uzavřel a software jim prodal. Ben a Sean jdou večer na diskotéku, kde se seznámí s Američankou Natalií a její australskou kamarádkou Annou. V klubu najednou zhasnou světa a vypadne elektřina. Všichni vyjdou ven, aby zjistili, že z nebe padají kulatá světýlka a po dopadu mizí. Když se přivolaný policista chce obuškem světla dotknout, rozpadne se na prach. Všichni zpanikaří a začínají utíkat. Ben, Sean, Natalie, Anne a Skyler se schovávají sedm dní v jednom domě. Po sedmi dnech klidu vyjdou ven a zjistí že celé město je liduprázdné, všude jen samý popel a prach. Po útoku neviditelné mimozemské síly se schovají v obchodním centru. Sean zjistí, že žárovky a různé elektrické technologie dokážou útok mimozemšťanů odrazit. Dále zjistí, že za sklem je mimozemšťani nevidí. Všichni běží na americké velvyslanectví, ale to je v troskách. Najdou noviny, ve kterých se píše, že invaze zasáhla celý svět. Najdou také vysílačku, kde se neustále přehrává zpráva v ruštině. Skylera mimozemská síla zabije... (TV Nova)

(více)

Související novinky

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

25.07.2012

Akční drama Lone Survivor není nový projekt, ale až teď se vyrýsoval konkrétněji. Peter Berg se po popcornové Bitevní lodi opět pustí do něčeho vážnějšího. Konkrétně to bude adaptace non-fiction… (více)

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

09.04.2012

Ačkoli závěr Hrobu Dračího císaře hláškou o jistém nálezu v Peru naznačoval pokračování, už se ho nikdy nedočkáme. Studio Universal se rozhodlo, že je načase s touto sérií skončit... a začít znovu od… (více)

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

01.03.2012

Natáčení pod taktovkou brazilského bouchače Josého Padilhy začne už zanedlouho, takže bylo načase, aby nový RoboCop našel svého představitele. Nejdřív se operovalo se zvučnými jmény jako Michael… (více)

Mimozemšťané ovládli Kreml

Mimozemšťané ovládli Kreml

12.04.2010

My ve východním bloku to víme už celá desetiletí, západní publikum to brzy zjistí také. Emzákům totiž konečně došlo, že Spojené státy nejsou pupkem světa. Loni přistáli v Jižní Africe, brzy zaútočí… (více)

Reklama

Reklama