Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Recenze (125)

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Mé očekávání bylo veliké a má nedočkavost snad ještě větší. Bohužel film mě z menší části zklamal, čekala jsem, že vztah hlavních dvou postav bude rozehrán ve větší stopáži, že tvůrci půjdou více do hloubky. Takhle to na mě působilo někdy až moc povrchně. Ale i tak jsem vcelku spokojena, i když k dokonalosti má tento snímek ještě daleko. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já se ani nedivim, že se Lauriemu zapálili lejtka. Mě by v přítomnosti Leighton Meester hořely taky. Nicméně marná sláva, padesátníci a jim podobní by se měli držet svýho kopyta a nechat mladší generace na pokoji, za čimž si ve svejch třiceti a něco neochvějně stojím. :D Film nijak zvláštní, připomínající trošku Americkou krásu, ale narozdíl od tolik vychvalovaného hitu mnohem bezprostřednější. Určitě mi toho v paměti příliš neutkvěje, salvy smíchu neproběhly a nápor na emoce se také nekonal. Jednalo se "jen" o příjemné, nenáročné pokoukání, ve kterém vše dopadlo tak, jak mělo. 80% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hugh Laurie je pro tentokrát zase za nesmírného sympaťáka a s Leighton Meester mají i přes velký věkový rozdíl naprosto výbornou chemii. Film jako takový je vzhledem k na západě kontroverznímu tématu dost nekonfliktní a příliš neodpovídá realitě, ale díky pohodové - lehce dramatické, i lehce komediální atmosféře a nadupanému obsazení se na něj hezky dívá. Jen od toho závěru jsem čekal malinko víc. Trošku ambicióznější zakončení. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Co mě na těchhle Pomerančích oranžových, co vyšisujou každé křoví, nehorázně sere, je ta mladá, stupidní, uvřeštěná, nevyprcaná čubka, která celý ten jakž takž snesitelný plivanec ředí svými vymletými monology v pozadí, až mi z toho vercajk splaskává jako šprcka na hlavě nemluvněte. On ten film jistý půvab má, jenomže ta hysterická omladina s vymrdanými mozky důmyslně zastiňuje veterány Hugha a Catherine, kteří jsou naopak charisma samo, a způsobují, že to vypadá, že si na těchto povrchních, rádoby překvapivých, vztahových škatulatech vybíjím frustraci z nedostatku prsatých Asiatek. Jenomže víte co? Já vám na to seru! S kyselým ksichtem jsem té odporně pozitivní sračce vzdoroval, seč mi síly stačily, ale ona se mi tak zarputile snažila dostat do trenek, až jsem jí byl nucen předhodit ty tři hvězdy. Udav se na nich! Svině! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO 2 - Nic převratného a hlavně absolutně nic náročného. Jednoduchý snímek na načaté odpoledne, kdy nevíte, co s 85-ti minutami vašeho času. Hugh Laurie (Dr. House) a Leighton Meester vytvořili zajímavý vtipný pár a hlavní zápletka byla do pohody. Nemá cenu se více rozepisovat a rozhodně vám nic neuteče, pokud toto komediální drama minete obloukem. 66% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení - především co se hereckého obsazení týče. Velice rád jsem viděl Hugha Laurieho hrát také v něčem jiném než Dr. Housovi. Zajímavě propletený zamilovaný troj-čtyř-nebo co já vim kolikaúhelník dává prostor pro nesčetné množství společenských fopa, úsměvných situací ale i řešení problémů. Takový ten klasický případ filmu, kde na komedii to je moc málo vtipné, na drama moc málo vážné a na romantický film tam je moc komedie a dramatu, ale nějakým zvláštním způsobem mi to ani trochu nevadí. Film jsem si užil a jsem spokojen. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem si myslela, že cenu o největšího exota vyhrává matka stíhačka, ale pak se objevil expřítel Ethan...Musím přiznat, že mé pocity jsou v tomto případě poněkud rozpolcené. Komediální stránka filmu funguje celkem slušně, je tu pár situací a vtipných hlášek u kterých jsem se pobavila, takže to je ok. Co se ale týká té dramatické části, tam už to začíná skřípat a tato dietní verze Americké krásy mi přišla dost odtažitá. Nebylo to nic, do čeho bych se mohla vcítit, možná tak pokrčit rameny a nezůčastněně si pomyslet, že to se tak někdy stává. Herecké výkony byly fajn, kromě Hugha Laurie mně potěšila účast Leighton Meester, která mi přijde čím dál zajímavější. A zdá se to jen mně, nebo byl Vanessin sympatickej brácha Toby vážně velkej fešák? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekala skutečně dlouho a čekání se naštěstí vyplatilo :-).Leighton Meester, Adam Brody a Hugh Laurie excelovali a nejen oni, ale režie vše skvěle dala dohromady. Zajímavé jak za rozpadem jednoho společenského celku může stát taková "prkotina". Dost možná jsem hodně zákeřný člověk, protože sama bych u takových trapných záležitostí s rodiči pěnila vzteky, ale u filmu jsem se opravdu královsky pobavila. Na závěr: "Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon." ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ethan nám tu zazpíval tu nejlepší vánoční písničku aneb Nina, Nina, I'm sorry i've cheated on you. Ta všude přítomná vánoční atmosféra mě taky okouzlovala....jak Paige přejížděla autem sněhuláky a umělé soby...krásné Vánoce. Taky ideální se na takový film dívat před Velikonocemi, i když možná, že vzhledem ke sněhu i trochu adekvátní:) Jinak krásná trochu sarkastická "vánočno-díkuvzdání" komedie s kapkou dráámy a především výborným nekulhavým Hughem Lauriem, skvělou podvedenou, trochu rozmazlenou a hlavně trochu mrchou Leighton Meester, a ještě se tu objevil i fešný Adam Brody, i když jen omezeně v roli takového trochu uťápnutého mladého bussinesmena. No a Catherine Keener a Allison Janney nám předvedly skvělé matky naprosto opačného smýšlení. Popravdě nejméně sympatická osoba mi přišla ta dcera Vanessa - pěkně rozmazlená, i když se tak mermomoci snažila nevystupovat. Takže doporučuju všemi deseti, skvělý film o naprosto typických rodinách. Ta závěrečná scéna hádky každého s každým, kdy se tam připlantali doslova všichni neměla chybu. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Nudná vyprávěnka bez šťávy, bez emocí. takové to - ,, no stalo se, tak se všichni pohádali a pak si po čase navzájem odpustili". Námět dobrý, ale vše v četně výkonů herců působí bezkrevně, průhledně bez překvapení, prostě průměrně. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

a viete čo ... ak by som bol sentimentálny, šťastne zaľúbený a neviem čo ... ale toto nie, za 5 minút nebudem vedieť ako to skončilo ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Není to komedie u které by se člověk válel smíchy po zemi. Je to chytré drama s vtipem pro odlehčenou. Je to skvělá podívaná zvlášť když má člověk náladu. Přiznávám, že jsem na to koukal kvůli Leighton Meester, o to větším překvapením pro mě celý snímek byl. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

A tohle je přesně typ komedie, na který se ráda znovu podívám. Neškodná romantika, milá, nevtírala, nepřeslazená a s nadsázkou. Skvělí herci a příběh! ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě až nečekaně sympatická komedie. A když už jsem se po jejím skončení nemohla zbavit takového stupidního úsměvu na rtech, musím zkrátka udělit tak vysoké hodnocení. Hugh Laurie je prostě... boží. :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna a unyla komedia, fakt to nema stavu a ani trochu sa neda zasmiat. Dalsi film, v ktorom sa US styl vzdialil na hony Europe : 5 % ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Někdy nestačí věci udržovat v zajetých kolejích. Někdy potřebujete ke štěstí udělat něco, co se zdá být špatným rozhodnutím. Jak moc sobečtí můžeme být při hledání štěstí? Aneb Leighton Meester a Hugh Laurie jsou podivně pravděpodobný pár, který nevyzní směšně ani na moment. Film se silným obsazením, hezkým soundtrackem a náladou, která mi jednoduše sedla. Někdy musíte strhnout dům, abyste uviděli Měsíc. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený a to takovým způsobem, že klidně i těch 80% tomu dám. Vše začínalo jako totální idylka dvou rodin, která se najednou zásadně změnila, protože láska. I když je Leighton Meester dvakrát mladší než Hugh "Dr. House" Laurie, ti dva to zahráli natolik přesvědčivě, že jste jim věřili každé slovo a každý pohled. Konec nebyl ten typický happy end, který by někdo čekal, leč záleží na úhlu pohledu. Film mi uběhl jako voda a já byl zkrátka spokojený. ()

Reklama

Reklama