Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Recenze (125)

denyny 

všechny recenze uživatele

"Jsi šťastnej?" "Tady nejde o štěstí..." Solidní tři a půl hvězdy, ale za fungující chemii mezi Hughem a Leighton, to na ty čtyři dá. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Takový nenáročný pomalý film na nedělní odpoledne.Televizní pojetí, civilní charaktery. Věděl jsem přesně, do čeho jdu, takže jsem nemohl být zklamaný. House byl tradičně skvělý, obě manželky správně po americku Zoufalé a vypravěčka nudná a zbytečná. Jen nechápu to tradiční zakončení (SPOILER). Proč každý nerovný vztah musí skočit rozchodem a morálním ponaučením? Proč by sakra nemohl padesátník v krizi středního věku sbalit sexy pětadvacítku, pustit k vodě unylou manželku a být rebelsky šťastný? ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Základní problém vidím v tom, že Nina je v podstatě velmi podobná všem těm usedlým a konvenčně žijícím ženám/manželkám vystupujícím v tomto filmu. Jediné, v čem se od nich liší, je její věk a "spontaneita" (která ovšem působí dost křečovitě), takže film spíše než o touze po "svobodě" nebo "štěstí", vypráví jenom o touze po mládí, nebo pouze po mladší ženě. Takto omezený a povrchní sen je smutnou zprávou (v lepším případě) o režisérovi či scénáristovi nebo (v tom horším) o západní společnosti jako celku. Jak mohl v takovém blábolu hrát Hugh Laurie je pro mě smutnou záhadou.. ()

Welsiot 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný až neamerický filmek, kdy už od začátku víte, co se stane a jak to dopadne, ale tvůrci se nesnaží nijak moralizovat a děj je podbarvený příjemnou hudbou, takže ta hodinka a půl uteče jako voda. 70% ()

Methew 

všechny recenze uživatele

Skvelá komédia, ktorá ma veľmi pobavila. A navyše ukrýva myšlienku, že robiť z komára somára, sa neoplatí. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Já vám nějak nevím... tenhle film mne docela zaskočil... zpočátku zajímavá komedie, pak se to rozjelo z kopce a připadalo mi to tak hodně ze života a dost sympatické snahou dvou lidí po kuse normálního lidského štěstí... až mne to na konci zklamalo, neskutečně zklamalo vynášením psychicky labilní ženské málem až na úroveň světice... kdepak. Tohle budu muset rozdýchat a podívat se na to ještě jednou... možná jsem ten závěr jen nepochopil a po druhém podívání třeba přidám ještě jednu hvězdu... ale zatím je to u mne na 45%... za to, že jsem se hodinu bavil i přes to že se mi to děsně protivná a ještě děsněji zahraná Vanessa snažila od začátku zprotivit... ()

Rikku 

všechny recenze uživatele

Přes hutně se tvářící zápletku a skvělé herecké obsazení se z toho vyklubal jen velmi průměrný snímek, který neurazí ale ani nenadchne... Téma, Co a koho jsme ochotni obětovat pro vlastní štěstí, skýtalo skvělou parketu pro drama, které se ale nakonec vlastně nekoná. Film rozvíjí morální témata pouze povrchně. Navíc je úvod tak uspěchán, že ač jsou Leighton i Hugh oba velmi charismatičtí, nelze ze snímku pochopit, proč po sobě skočili hned tentýž den, co se po pěti letech znovu setkali... Nejspíš proto, že to tak měli napsáno ve scénáři:-) ...Nutno dodat, že se oba herečtí představitelé sešli již před několika lety v jedné epizodě Dr. House - a ač na mnohem menším prostoru, chemie a napětí z těch pár společných scén tehdy předčily celý tento snímek... Dost možná Hugh tuhle roli vzal, aby s Leighton dokončil to, co jako House nestihl :-D ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že ze začátku film slibuje poměrně doboru podívanou díky zajímavé zápletce. Nicméně asi po první třetině spadá do nudného nevýrazného dramatu, jež nic neočekávaného nepřináší. Usuzuju to faktu, že k odhalení milenců došlo hodně brzy. Kdyby tvůrci ve scénáři pokračovali v takovém tom úvodním utajeném jiskření mezi hlavními aktéry, mohli jsme dostat daleko nápaditější děj. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Čo dodať k takémuto skvelému filmu? Ja myslím že vôbec nič. Herci boli skvelí a potešil ma najmä Hugh Laurie a to veľmi príjemne. Párkrát som sa nasmial na skvelých vtípkoch, ale v konečnom dôsledku my z toho bolo smutno. Fakt že ma to strašne štvalo že to nemohlo skončiť inak, tentoraz taký sladký Hollywoodsky koniec. Veru čo by sme robili keby sme nemali priateľov, iste by nás tu bolo o nejaký ten milión menej. ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Pohodovka ala Americká krása, manželské páry byly skvělý (hlavně Platt+Janney)....musím si zvyknout, že H.Laurie už není Dr.House :-) ()

zzz 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se dlouho těšila a vyplatilo se :-) Leighton Meester není jen čelenková královna z Upper east side a Hugh Laurie není jen bezcitlý Dr.House. Zápeltka filmu není až tak extrémní a celá je, včetně konce, velmi realisticky podaná. Rozhodně doporučuji ()

dogzila 

všechny recenze uživatele

V podstate milé, ale v konečnom dôsledku blbé. V podstate bežné, ale v konečnom dôsledku veeeeľmi nereálne. V podstate zábavné, ale v konečnom dôsledku nudnééééé :) ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Ubehlo to ani neviem ako. Pokľudné pozeranie ale bez štipky akcie alebo prekvapenia. Taky normálny film pre nenáročných a fanúšikov Dr. Housa. ()

Lambrija 

všechny recenze uživatele

Při tom, jak povrchně byla ona skandální zápletka pojata, by neškodilo trochu více humoru. Škoda toho konce. Mnohem zajímavější by bylo, kdyby to spolu táhli dál. Ani obsazení, na které zřejmě tvůrci hodně sázeli, se nevyrovnalo mým očekáváním. ()

petronella 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze tento film nema az take velke ocenenia od vas. Nahodou ja som bola milo prekvapena. Hugh Laurie mi je velmi sympaticky a myslim, ze ulohu zvladol. Davam len 3 hviezdicky, povedala by som, ze si zasluzi tak 2 a pol hviezdicky. Fajn film na vecer, celkom zo zivota, clovek by mal prehodnotit co ho vlastne robi stastnym. ()

mirika39 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi podpriemerný film, so zdĺhavými nudnými dialógmi. Milý House nech radšej zostane Housom, pretože táto úloha mu vôbec nesedela, i keď chyba bola skôr v scenári než v kvalite hereckého výkonu. Každopádne, výsledkom je film bez hlbšej pointy a premrhaných 86 minút, pokiaľ sa to rozhodnete pozerať až do konca. ()

Reklama

Reklama