Reklama

Reklama

Gladiátoři

  • Česko Království gladiátorů (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Gladiátorská hra bez pravidel. V dávné minulosti, na odlehlém místě proti sobě stojí dva bojovníci - Sahr a Tyr. Každý má svou armádu. Nejsou ve válce, jsou jen účastníky brutální hry v rozsáhlé aréně. Každý z nich se snaží zajistit si vítězství nejen zbraněmi, ale také použitím magické síly. Napínavý historický velkofilm, který získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani pořádně nevím, jaký druh zoufalství mě dohnal k takovému nezodpovědnému činu, jakým bylo zhlédnutí této sračky. A to slovo sračka se asi nehodí nikam lépe než sem. S tím obsahem si tady nejspíš někdo dělá pořádnou prdel. Taková hovnovina asi jen těžko mohla dostat jakékoli ocenění. Tím spíše určitě ne ocenění za vynikající kvalitu zpracování, protože tento film je buzerantský, čurácký, debilní, dementní, hovnový, kurvoidní, megasračkoidní, posraný, pochcaný, poblitý, retardovaný, šulinovský, teploušský, vaginální, zkurvený a možná ještě nějaký. Jenom vím, že rozhodně není kvalitně zpracovaný. Taková debilní sračka a ještě to ti idioti udělají tak dlouhé. Tohle je naprosto amatérská záležitost a moc se divím, že tu chybí ta závorka s obsahem ,,amatérský film". Připadá mi to, jako by někde v italském blázinci dostali pacienti volno a to následně využili k tomu, že by se někde na paloučku u lesa zhulili a ještě k tomu ožrali, dali by si do toho také nějaký ten marocký hašiš a zašli na houby bez houbové knížky a nějakýho hovnoksichta by potom napadlo, že by si mohli třeba natočit něco jako film. Tvůrci neměli ani špetku soudnosti. Museli totiž vědět, že to co stvořili je naprostá sračka, která za žádných okolností nemůže dostat příležitost spatřit světlo světa. Přesto se tahle sračka dostala až ke mně domů. Možná se jedný o nejdebilnější film všech dob... Odpad je tady vlastně obrovskou poctou, kterou si ani nezaslouží. ()

RelaxMan odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu vítěze ceny " Odpad století ! ". Na obalu DVD se píše: Napínavý historický velkofilm, který získal ocenění za vynikajicí kvalitu zpracování. To je skoro na žalobu vydavatelství DVD edice. Začínám docela litovat pár filmů, který jsem ohodnotil jako " odpad! ". Ano byli to shity, ale jejich režiséři měli aspoň snahu něco vytvořit, i když se jim to vůbec nepovedlo. Kdežto, u tohoto filmu mám pocit, že jejich tvůrci si z nás diváků dělají snad prdel. Toto je první film, který jsem kdy viděl a je v něm opravdu všechno špatně. Od námětu, přes režii, kameru, střih, herce, kompars, triky, choreografii bojů, kulisy, rekvizity a i soundtrack. Tento " Megashit " budu mít ještě hodně dlouho ve své paměti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem si "speciální sběratrelskou edici" za deset korun na burze ve Vysočanech. A jak jsem zaplakal. Kdybych si přidal ještě desetikorunku mohl jsem mít jedno desetiprocetní pivo navíc. Škoda. 10% ()

Hillock odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se při zjištění, že film získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování. To jsem neměl dělat. Tato italská žvatlanina je prošpikována nuznou kamerou, herci vypadají jakoby vzali roha z vězeňského karnevalu a výprava stojí za hovno. Chvílemi jsem měl pocit, že by možná bylo lepší bafat cikánům ocasy. Ti, kdo ocenili tohle gladiátorské smetí, museli být řádně zhulení a nebo potkali někoho tmavé pleti a z výše uvedené činnosti jim ruplo v kebuli. Jinak si to nedokážu vysvětlit. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Přišel jsem, viděl jsem a nevěřil vlastním očím :-)) jako pohádka by to bylo asi ucházející, já se přiznám, že jsem to projel FF a tu hvězdičku dávám za hudbu, zbytek je děs a bída ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

V prvom rade je dôležité považovať tento film za dobrodružný, prípadne fantazijný, ale v žiadnom prípade nie za historický, ako to naznačil distribútor. Historický podklad v ňom končí tam, kedy sa objaví titulok, že sa odohráva v roku 1066, keď sa Viliam Dobyvateľ vylodil v Normandii. Ďalej už pokračuje fiktívny príbeh s prijateľnou hudbou a scenárom. Veľké výhrady mám však voči názvu, pod ktorým sa u nás uvádza. Gladiátori je pomenovanie pre bojovníkov v arénach starovekého Ríma a tento príbeh sa odohráva v ranom stredoveku. Každý film, v ktorom sa mihnú scény súbojov v nejakej aréne, sa ešte nemusí (a niekedy doslova nesmie) volať týmto pojmom. Pomenovanie síce trochu dôveryhodnosť filmu naruší, ale priemerné hodnotenie si podľa môjho názoru ešte zaslúži. (21.6.2010) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Naprosto zcestné pojmenování filmu, protože zde nejde ani v nejmenším o gladiátory. A dále zcela chybné označení filmu jako historický. Ale jinak to není zas tak špatné. Neskutečně prsatá "gladiátorka", která se dobrovolně nechá proměnit v démonku aby zachránila království, lidstvo a zejména svého milého... Jak je cítit z tohoto krátkého úryvku, jedná se o středověkou fantasy mlátičku, kde krev stříká proudem jak z volů a kde nejde o boj dvou království jak píše distributor, ale spíš o boj "gladiátorů" ve středověkém podhradí a výprava hrdinů do podsvětí, aby zabili démona než se úplně probudí. Přijde mi, že je to velmi nízkonákladové, jednoduché a přímočaré, nicméně dá se na to koukat a když nečekáte co se dočtete na obalu sběratelské edice (kterou mám také tu "čest" vlastnit), tak se na to dá na pohodu podívat. Poprvé jsem to ani moc nevnímal, protože to velmi zklamalo mé přehnané očekávání, ale teď po třech létech jsem to viděl od začátku až do konce a nebylo to zas tak zlé. Tři poctivé hvězdy (možná trochu na truc těm primitivům, kteří se musí vyjadřovat jako ta největší špína, která sama žije ve smradlavých stokách mezi odpadem společnosti). ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Je to děsně nesouvislé, vyprávění trhá příběh na kousky a působí to hodně rušivě. Herci to flákají, jako by tušili, že o nic nejde. Děj je dosti statický, občas se sice odehraje souboj, ale tento je udělán velmi špatně. Takže nemá smysl se na tento film dívat, je to pouhá ztráta času. 201409149638/9958 ()

Kennedy_R 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo silně amatérské a laciné. Jako když se studenti po paření nějaké videohry rozhodnou, že s malým rozpočtem natočí skvělý herní počin. Jedna hvězda za snahu je ažaž. ()

Dymnik odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem si už myslel, že snad nemůže být horší film než Gladiátoři z pekla velice jsem se mýlil. Tehle film je ještě horší a koukat zde není možno už vůbec na nic. Už ani na ta prsa našlapaná do kroužkového topu. ()

Latharn odpad!

všechny recenze uživatele

Napínavý historický velkofilm, který získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování. - Tak to musel nekdo hulit extra husty matros :-) Mozna tak ctvrt hvezdicky za prvnich 20 minut. ()

Sireth 

všechny recenze uživatele

Naprostý guilty pleasure skvost! nakousnutí obsahu: Až směšně prsatá bojovnice, naolejovaný rom, defaultní efekty vypůjčené snad z Windows malování a mnohé další... + Suzie Lorraine hrající zlou princeznu je samozřejmě neodolatelná. ()

Dr.S 

všechny recenze uživatele

velkofilm, který získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování? zajímalo by mě, který naprostý idiot může tohle o tom filmu napsat... Naprostá katastrofa je to až směšné nevim jak jinak to popsat :-D ()

Reklama

Reklama