Reklama

Reklama

Interní záležitost

(TV film)
  • Kanada Out of Control (více)

Marcie Cutlerová pracuje jako technička, ale chtěla by se stát detektivem oddělení vražd. Poté co záhadně zahyne policejní informátor Ray Stone a z policejního trezoru zmizí kokain nalezený u Raye, šéfka oddělení Donna Sinclairová pochopí, že je do případu zapleten některý z jejích podřízených a obrátí se na Marcii, aby tajně své kolegy sledovala. Ta úkol přijme, protože v tom vidí šanci získat vytouženou práci. Ještě však netuší, že ji to může stát život. (Matysek__k)

(více)

Recenze (4)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Trošku mi přišlo, že do hlavních rolí obsadili lepší pornoherce, nicéně přes nízký náklad, který filmu nepochybně ublížil, jsem našel poměrně běžný, nicméně o některé detaily vylepšený děj, kde pochopitelně všichni dopředu ví, na čem jsou. Logický konec, i když s pár nečekanými zvraty. Film začínal v 00:05 a tak jsem si celou dobu říkal: "musíš jít spát, stejně víš jak o dopadne", ale dokoukal jsem to. Pokud by to bylo v neděli v poledne, tak si k tomu oběd s chutí dám a pobavím se, takhle v noci to ovšem je poněkud zdlouhavé. Dávám **, protože by to nebylo fér dát tři v porovnání s jinými, mnou bodovanými filmy. ()

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

v hlavní ulohach policistka Barbie a její kolega -padouch-Klatil Klatilson...tohle si fakt nepouštějte ani omylem:-) ()

Reklama

noctambule 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jsem myslela. Neskutečně nesympatické postavy, hrozný scénář a tak vůbec. Zapnout TV dopoledne je hodně špatný nápad, lepší si pospat. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama