Reklama

Reklama

Mudazumo naki kaikaku: The Legend of Koizumi

  • Japonsko ムダヅモ無き改革 -THE LEGEND OF KOIZUMI-

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je bývalý japonský premiér Junichiro Koizumi. V tomto podivuhodném, avšak velmi vtipném počinu si Koizumi zahraje roli zachránce Japonska. Ve hře Mahjong postupně bojuje se severokorejskými vůdci, čínským prezidentem a slavným Mao Ce-tungem. (Roby)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Expremiér Džúničiró Koizumi se nezalekne mahjongu severokorejského, čínského ani vatikánského. Zahraniční politika je hazard a dělati si z ní srandu též. Spálit se může i jeden z nejznámějších "parodistů" Tsutomu Mizushima. Přehánění sportovních mahjong či go anime se vyhání na nejvyšší stupeň, dojde i na jiné žánry, občas nějaká ta reálie najde svou cestu do dění (obrazce ze severokorejských obdob spartakiády, ochranná ruka Číny nad KLDR, masakr na Tien an Men, Maova politka...) a stejně to zůstává blbinou, jen chvíli sympatickou. Slabé ***. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Bývalý japonský premiér Džuničiró Koizumi jako superman, který hraním mahjongu zachraňuje svět. Ryzí genialita. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Pocta japonskému expremiérovi Džuničiró Koizumimu, který neohroženě zachranuje japonsku a vůbec celý svět před zlotřylími Severokorejci a čínani pomocí hry mahjong. Slušná ujetá komedie 81%. ()

Reklama

Reklama