Reklama

Reklama

Ava pracuje jako manželská poradkyně a před pár týdny se provdala za Charlieho, inspirována ideálním manželstvím svých rodičů Freddyho a Betty, kterým právě s mladší sestrou Shelby chystá oslavu třicátého výročí svatby. Jednoho dne se však v její kanceláři objeví rozhádaní rodiče a šokovaná Ava se od matky dozví, že otec měl před pětadvaceti lety milostný poměr, a ona se proto hodlá rozvést. Když se jim Ava pokusí poradit, odmítnou ji poslouchat. Ona se však rozhodne zachránit jejich manželství, a když matka vyhodí otce z domu, ubytuje ho u sebe, aniž se poradí s Charliem, což vede k první drobné manželské rozmíšce. Sotva se Ava omluví, objeví se kamarád Gerber, který jim představí svou novou polskou manželku Kasiu a přitom se podřekne o Charlieho prvním manželství, o kterém Ava vůbec nevěděla. Tentokrát je na Charliem, aby vysvětloval. Dny běží, řešení manželské krize rodičů je v nedohlednu a otec stále bydlí u Avy, což má za následek rostoucí napětí mezi ní a Charliem. Ava se pokusí poslat rodiče do manželské poradny, tam však odborník navrhne terapii, která je sice účinná, ale vyžaduje dlouhý čas. A ten Ava nemá, protože oslava výročí se rychle blíží. Hledá další terapeuty a možnosti, každý další pokus však negativně zasáhne do jejího manželství. Navíc jí matka oznámí, že za pár dnů hodlá vyrazit na šestiměsíční výlet do Asie. Aby jí mohla cestu vymluvit, pošle Charlieho s otcem ven, ti však skončí ve striptýzovém baru, kde se opijí. Gerber přivede Freddyho k nápadu souhlasit s rozvodem a oženit se s mladou vděčnou východoevropskou striptérkou, což zničí Aviny plány a vede k další roztržce s Charliem. Nakonec se Shelby rozhodne vzít matku na seznamovací večírek nezadaných, kde si Betty uvědomí, že žádný by jejího manžela nemohl nahradit. Rozhodne se s ním usmířit, mezitím však dojde ke komplikaci, které se Ava rozhodne zneužít k poslednímu zoufalému pokusu o usmíření. Následky však nečekaně ohrozí její vlastní manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to tak brzo, po tom co to vyšlo v Americe, dávali u nás v televizi, řekla jsem si, že to asi nebude nic moc. No a měla jsem pravdu, ale upřímně jsem to čekala horší, na těch 89 minut to ale dokáže zabavit, i když je to klišé od začátku do konce a nepřekvapí nás tam vůbec nic. Čekalo mě tam docela příjemné překvapení v podobě Jessicy Szohr a nepříliš příjemné překvapení, naštěstí jen v malé nepodstatné roli, v podobě Alyson Hannigan. Mezi ústřední dvojcí nebyla žádná chemie, prostě nic, myslím, že jsem je nominovala a předala jim cenu za nejhorší pár v historii všech filmů. A hlavní hrdinka byla tak příšerně otravná, že jsem to skoro považovala až za nemožný, že by si jí někdo chtěl vzít. 3* ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pokud vás baví sledovat rádoby komediální malicherné problémy amerických boháčů, bude se vám líbit i tento film. Ale to není můj případ. Obsazení je hezké (starší osazenstvo), ale postavy jsou nesympatické. Na tenhle film jsem pár hodin po dokoukání úplně zapomněl a říkám si, jestli dvě hvězdy pro něj nejsou ještě moc. Proč se do něčeho tak nezajímavýho a nevtipnýho dneska vůbec strkaj prachy? ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě to upřímně vůbec nebavilo. Čekala jsem, že to bude nějaká bezva romantická komedie, ale nic. Vůbec jsem se nebavila, nebrečela, nezasmála. Žádná emoce ve mě nebyla. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Film s Mandy Moore vzdy potesi, naviac takym bonusom bola Jane Seymour, uz som ju dlho nikde nevidela, James Brolin tiez sympaticky, najmenej sa mi pacil manzel Charlie. LOVE, WEDDING, MARRIAGE je prijemna romanticka komedia, predvidatelna, ale ako oddychovka velmi fajn, davam pekne 3* takych 65% urcite. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film jednoducho nie je príliš zábavný, roztomilý alebo príliš dramatický. Skoro sa mu minie para. Proste nie je veľa vtipných situácií. 4/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

"Idylické" manželství a touha za každou cenu dát všechno do kupy a všechny dohromady, aby byli šťastní, přesně o to se v tomto filmu snaží Mandy Moore, která jestli někdy bude hrát náročnější roli, stane se zázrak :D :D Jane Seymour je neskutečná kočka a s Jamesem Brolinem k sobě neskutečně pasují ;) Spíš mě zajímal tento pár a "tajemný" mladý hoch, který se tam objevil v domě plného zapálených svíček ;) Popravdě jsem si v tu chvíli myslela něco jiného ;) Film je pro mě podprůměr a zbytečná ztráta času, kdy stejně všichni žijí v překrásných domech a dělají práci snů :D ()

sheldonka. odpad!

všechny recenze uživatele

Možná někoho baví se dívat na "trable" rozmazlených amerických zbohatlíků, ale já u toho nemůžu skoro ani vydržet. Nic Vás ve filmu nepřekvapí, opravdu nic. Herci samozřejmě úžasně milí, samý úsměv .. prostě klasika amerických (romantických) komedií. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Některé filmy by se měly raději zakázat, než je točit jen proto, ať se něco točí.... Příšerná nuda a ne komedie. 15% ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatické bylo pro mě obsazení. Ale tím to bohužel končilo. Bylo tu mnoho zajímavých myšlenek i postřehů ze života, ale zpracování mě nijak nenadchlo. Prostě jsem se jen dívala, což je u některých filmů fajn, ale tady to nudilo... ()

EbiGuetta 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu vlastně nemám co hodnotit. Pustila jsem ho a po půl hodině vypla. Celkem nuda a nějací ti dobří herci. Typická americká komedie bez chuti a bez zápachu. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Priemernučká oddychovka, taká neškodná. Musím ale skritizovať Kellanove prefarbené blond vlasy, to je des. Ako sa môže celkom pekný chlap takto zhovadiť? ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Nuda, klise, nuda, klise. Mandy Moore mam rada a v predchozich filmech ukazala, ze hrat umi, tak proc sakra sla do takovyho dementniho projektu? Ava jakozto manzelska poradkyne se za kazdou cenu snazi zachranit manzeltsvi svejch rodicu na ukor toho svyho. Co to sakra je? Je ji snad 10 nebo co? Jediny plus tohodle filmu je Jessica, ktera je obcas aspon vtipna. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Asi po měsíci co jsem tento film viděl (sice až do konce, ale jednou a šel klávesou "Delete" z disku) je zajímavé, že si pamatuji hlavně jednu informaci: Ta ženská byla na zabití :) ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přimělo Dermota Mulroneyho vrhnout se na režii, ale že si vybral zrovna tohle??? Ava v podání Mandy Moore je otravná a blbá kráva, navíc ona a Kellan Lutz jako pár jsou absolutně neuvěřitelní. Díky Bohu za vedlejší postavy! ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Dát dvě hvězdičky je málo, tři zase moc... Zkrátka něco mezi. Jde o takový milý příběh, milé herce, milou podívanou. To je asi tak vše... Film rozhodně nepřinesl nic moc nového, ale ani to nebyl žádný propadák Chvílemi jsem se bavila, chvílemi ne. Asi jsem ale čekala trochu víc. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vcelku přijatelná, mírně přeslazená komedie, kde se krásní a bohatí zabývají svými neuvěřitelnými problémy. V podstatě je to děsná blbost, ale vyloženě nenudí, je úsměvná a svým otřepaným způsobem i milá. Jako televizní film dobré. Za mne 50%. ()

Reklama

Reklama