Reklama

Reklama

Emma a Dexter se poznají 14. července 1998 po promoci na Edinburské univerzitě. Cítí vzájemnou náklonnost, stráví spolu platonickou noc i následující den, ale po vzájemné dohodě zůstává jejich vztah jen na přátelské úrovni. Film vypráví o jejich životě v následujících osmnácti letech, sleduje je vždy ve stejný den – ať už se sejdou, nebo ne. Emma se stěhuje do Londýna, chce se stát spisovatelkou, ale pracuje jako servírka v mexické restauraci, kde se seznámí se začínajícím komikem Ianem. Dexter, který je z bohaté rodiny, cestuje po světě a posléze se stává televizním moderátorem v nevkusné noční show. Užívá si pochybného úspěchu, ale pak jeho povrchním životem otřese, když mu na rakovinu zemře matka. Emma začne chodit s Ianem, žádná vášeň v tom ale není. V roce 1996 se 15. července sejde s Dextrem a jdou spolu na večeři do luxusní restaurace. Dexter je ale zfetovaný kokainem, flirtuje se ženami v okolí a k Emmě se chová hnusně. Emma z restaurace uraženě odejde a Dexterovi řekne, že ho sice miluje, ale už ho nemá ráda. Léta plynou, Dexterova kariéra strmě upadá. Nakonec ho vyhodí z televize. Má vážný vztah se Sylvií. Emma se rozchází s Ianem. 15. července 2000 se Dexter a Emma sejdou na svatbě společných známých. Emma oznámí Dexterovi, že dostala smlouvu na knihu, a on jí řekne, že se bude ženit, protože se Sylvií čekají dítě... (TV Nova)

(více)

Recenze (629)

fordhont 

všechny recenze uživatele

Ten chlap mě víc jak polovinu filmu neskutečně sral (ještě v češtině s hlasem Libora Boučka). Konec tomu dal dost jiný rozměr a zachránil hodnocení, i když to nemuselo být tak... no však víte. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway = pro mě nikdy žádná očekávání. Ale tady to vypadá, že už dospěla, navíc s krátkými vlasy jí to docela sekne. Takže kdo nic nečeká, nebude zklamán, dokonce může být i velmi příjemně překvapen, tak jako jsem byl i já. Děj se rozjíždí velmi velmi pomalu... Londýn mě sežral... ale jak se postupně rozjíždí, tak je to jen lepší a lepší. A konec, konec je úplně nejlepší, ne aby tě Oťas napadlo odejít před koncem. Nejsou to úplně čisté 4 hvězdy, je to tak 75%. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Vzůru na procházku všemi 15.červenci posledních dvacet let, společně s Emmou a Dexterem, kteří jsou spoustu let jen přáteli, i když to pouto mezi nimi je mnohem silnější. Skvělá A. Hathaway, krásně to s J. Sturgessem funguje, mně ani nevadí tak moc kritizovaný konec, pro mě byl OK a film rozhodně patří k těm lepším romantickým dílům. ()

Pavlunka 

všechny recenze uživatele

První třetina je neskutečná nuda, druhá je průmerná a třetí je dobrá. Konec zvláštní. Víc jak 3* dát nemůžu... ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Způsob, jakým je film napsaný a natočený, nedává absolutně žádnou šanci na jakýkoli divácký prožitek. 2/10 ()

nula87 

všechny recenze uživatele

Přijatelná romantika, která kdyby si odpustila v poslední čtvrthodině všechny ty klišé, mohla být i za 4*. 60% ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Děj filmu se posouvá odnikud nikam, po půlhodině se pořád nic neděje a hlavní hrdinové pořádně neví, co vlastně chtějí. Tohle má být romantika? Děkuji, nechci. ()

teba 

všechny recenze uživatele

Co jinýho číst na dovolený ve Francii než Kunderu...;o) Film stojí hlavně na Anne s Jimem, oba sympaťáci, takže i přes pár nedostatků (včetně konce) hodnotím kladně :o) 7/10 ()

Valeria_D 

všechny recenze uživatele

Jak se dva lidé vyvíjejí a jdou svou cestou a přitom společně, a to vždy ve stejný den rok za rokem a zároveň je to táhne k sobě. Někdo musí dozrát, aby zjistil, jak mu je druhý vzácný, ale co když je pozdě...,,Ať se zítra stane cokoliv, máme dnešek". ()

La.Nia 

všechny recenze uživatele

Celý film nás tvorcovia totalne nudia a a zrazu ked uz by film mal pomaly koncit tak BUM a skoro vas vystrelí zo sedacky. Naval emocii v poslednych minutach filmu sice fungoval, ale nie tak aby film ako celok stal za vacsie povsimnutie. Mozno je to tym ze som od toho filmu cakala naozaj vela a dost som sa nan tesila ale osobne som bola velmi sklamana. U mna su tri hviezdy pri tomto filme silno nadpriemerne hodnotenie ale Anne je Anne a tej proste tu ulohu tak ci onak nech uz je film akokolvek nudny budete verit ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Zdrvujúca romantická dráma, ktorú nepozerajte bez pár balíčkov vreckoviek. Nepíšem len o konci ale o celom priebehu. Toľko emocií som v sebe mala naposledy pri pozeraní P.S I love you...One day je príbeh o tom, ako vám môže zmeniť naozaj jeden deň život. Ako vám ho môže zmeniť jeden človek. Mne osobne ho zmenil istý pán Scherfig s jeho poslednou pol hodinkou...ale nie srandujem :) Priznávam trošku ma dorážal ku koncu filmu, ale aj tak natočil niečo krásne. ()

Miueczka 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení....prostě uhodil hřebíček na hlavičku...konečně i tak trochu jiná romantická komedie...i když nejsem si jistá zda bych to komedií nazvala. Krásný příklad toho jak se lidé navzájem ovlivňují i když by mnohdy nechtěli. ()

Reklama

Reklama