Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (762)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

D. J. Caruso zvládá akci, což dokazuje ve finálním zůčtování. To je ale bohužel jediná zajímavá část filmu. Zbytek je sterilní středoškolská rádoby romantická slátanina, ve které se hodinu a čtvrt neděje nic, co by JAKKOLIV posouvalo děj, postavy se chovají absolutně iracionálně a scény na sebe v naprosté většině nenavazují. Jediným zábavným aspektem je tak Timothy Olyphant, který se zde ocitnul evidentně zcela omylem a tak jen vtipně přehrává. Pravdou zůstává, že herci nehrají marně (a Teresa Palmer je těžce souložitelná), nemají ale co hrát a nic to ale nemění na tom, že I Am Number Four ze všeho nejvíc připomíná pilotní díl nějakého hodně stupidního sci-fi seriálu pro mládež (a také povětšinou vypadá jako levnější kopie Sarah Connor Chronicles - tohle šlo vážně do kin?). V každém případě nejstupidnější a nejzbytečnější film od Percyho Jacksona. Po hvězdičce za Olyphanta a za výborné digitální potvory v akčním finále... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kosmický syn Bej Bej, co na hlavě má melír, v dlani svítilnu a v srdci lásku? Podejte mi igelitový sáček.. Už jméno Bay na postu producenta mě mělo zastrašit, ale není nad tradiční sobotní dávku young-adult masochismu. Síly temna, Hostitel, Twilight. Společný jmenovatel je nadpřirozená mládež, která trpí na okraji společnosti se svým prokletím odlišnosti a přitom touží být milována. Ano, taky jsem byl náctiletý a dokážu projevit k cílové skupině poměrně velkou dávku empatie, ale proč je to proboha vždycky tak povrchní, upjaté a hlavně debilní? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME POSLEDNÍ SVÉHO DRUHU. TŘI Z NÁS UŽ JSOU PRYČ... MRTVÍ. LOVÍ NÁS JEDNOHO PO DRUHÉM, PO POŘÁDKU. VÍM, ŽE JSEM DALŠÍ NA ŘADĚ. JSEM ČÍSLO ČTYŘI“...... /// Daniel je borec, kterýmu se při romantickým večeru rozsvítí noha. Důležitý není, že je mimozemská zrůda, ale fakt, že ČÍSLO 3 JE MRTVÝ! Z Daniela se musí stát John a zmizet. Nejlepší by bylo, stát se neviditelným. No jo, ale řekněte to ženským! A ke všemu se v něm probudilo ,,dědictví“ – tedy schopnosti. Právě včas! Kryplové už jsou na cestě!... Žánrová rozpolcenost a scénáristická vykrádačka všeho, kde se jen trochu trochu objevují mladí lidé, hrdinové se schopnostmi a příšery. (K dokonalosti chybělo jen to, aby se (kdokoliv) proměnil v letadlo a nabral cestující.) ANO, SCÉNÁŘ JE OZDOBOU FILMU. (Když už by to mohlo bejt zajímavý a ONA mu v intimní chvilce řekne: ,,Můžeš mi to ukázat“ – tak debil začne svítit!) Malé děti se budou bát a dospělí budou znechuceni. Teenegerská stupidita, která svoji obludnost naštěstí předvede až v závěru, a která potěší milovníky CGI efektů, psů a ty, kteří nesnáší fotbalové stadiony. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem číslo 5 (slovy: pět). 2.) Jsem fanda filmů Jumper nebo třeba Percy Jackson. A taky těch, ve kterých se chodí na střední. 3.) Můj pes bejval zelená ještěrka. 4.) Jsem sběratel filmů z produkce Michaela Baye. 5.) Nebudu číst stejnojmennou knihu od Pittacuse Lore. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Emo teen kombinace Hvězdných válek,pána prstenů,bladea,galaxy quest,star treku,twilight ságy a snad i sindibáda :-D Neskutečně napínavý začátek,charismatický Olyphant,nabušená školní romantika....po hodině filmu ovšem přicházi neskutečný kopanec do xichtu,logika mizí jako pára nad hrnec a what the fuck střídá ještě větší what the fuck :-D i přes neskutečně vypatlaný(scénáristicky) konec,mě to celkem slušně bavilo.Je to přímočaré,chtěl sem říct né blbé,jenže to se ke konci změní v totální debility ;-) ale nějakou záhadou mě to slušně zabavilo :-) Další film kterému dám pár hvězd a můj bratr ho určitě pošle tam...kam vlastně svým způsobem patří...do odpadu :-) u mě ve vnitřním boji mezi logikou a opravdu lehkou zábavou...dnes vítězí ta zábava ;-) 58%..... přesně tak! :-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Průměrná záležitost. Ty řeči ve stylu další Tvajlajt se mi zase až tak nezdají. Ne že bych teda tu partu krásných mlaďochů nějak uznával, ale příběhově i zpracováním je to jenom taková neškodná blbinka která neurazí a nemá jiný cíl než být nenáročnou zábavou na večer a jako takový to celkem funguje.55% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Kedže všetci z rasy Mogadorianov merajú 210 cm, herci mali obuté špeciálne topánky Kangool, ktoré ich zvýšili o 18 cm a dodali im osobité držanie tela. (Very_kuul)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama