Reklama

Reklama

Stodola Michala Tučného

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Československo, 1983, 37 min

Obsahy(1)

Hudebně zábavný pořad s M. Tučným a skupinou Tučňáci. 35 let uběhlo od premiéry zábavného pořadu Stodola Michala Tučného, v němž protagonisté – zpěvák Michal Tučný a textař Zdeněk Rytíř – spolu v přírodním venkovském prostředí rozvíjejí myšlenku, proč tolik chybí vtipné filmy z prostředí amerického západu, jako byl Limonádový Joe, když na tom vlastně nic není – jde přece jen o boj dobra se zlem… Písně v interpretaci Michala Tučného jsou dnes již součástí leckterého táboráku a stojí za to si je připomenout i v letním čase roku 2018: Děláme, co můžem, Boty z kůže toulavejch psů, Pověste ho vejš, Tam u nebeských bran nebo Mám páru… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd, nelze jinak. Tohle je prostě čtyřicetiminutová pohoda. Milá, vtipná, přátelská. Nádherná vzpomínka na Michala Tučného, který tu chybí už řadu let, a Zdeňka Rytíře, který se za ním nedávno vydal. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten začátek a první dialogy mne poněkud vyděsily, i těch písniček nebylo tolik (a moc by se mi tu líbil Kosmickej vandr), ale postupně jsem se do té nálady a jemného, absurdního humoru dostal, takže nakonec jsem si tu hlášku o příjemné únavě hodných lidí vychutnal. ()

Reklama

Reklama