Reklama

Reklama

Modern Warfare: Frozen Crossing

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
2010, 7 min

Režie:

Niko Pueringer

Obsahy(1)

Parta fanoušků Call of Duty natočila na vlastní náklady film jako poctu své oblíbené herní sérii. V krátkém hraném filmečku se můžete vydat na záchrannou misi s dvojicí vojáků, která se však trochu zkomplikuje.
Zajímavé na tom je, že ačkoliv v Hollywoodu rozpočty filmů rostou, dokáže v dnešní době natočit srovnatelnou (a často i lepší) podívanou tým obyčejných lidí. Stačí k tomu digitální kamera, trocha talentu, tři dny a 209 dolarů a 42 centů. (kikulin)

(více)

Recenze (54)

martinez. 

všechny recenze uživatele

Mám rád amatérskou tvorbu i herní sérii CoD, no na tomto si pochutnají i ti, kteří od filmu požadují kvalitu a s hrou zkušenosti nemají. __ Frozen Crossing nemá promyšlený děj, jedná se jen o jednu krátkou záchranou misi s hláškami z akčních her, která mě ale svým profeisonálním provedením až uzemnila. __ Bude pokračování. A jestli do rozpočtu ještě přibude pár zelených, bude to delší a dějově propracovanější, tak dám 5* a bude to hřích, jestli si tvůrců nevšimne žádný producent. ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

celovečerního filmu se asi nedočkáme, takže tyhle fan spestření jsou skvělé. Navíc na to, že celej filmeček stál jen 200 dolarů, tak jsou tam dobré triky, zvuky prostě všechno jen se mi zdá že jednoho z herců co byli na konci 2. dílu od někud znám. Prosím také o přidání jejich druhého dílu Modern Warfare Frozen Crossing Pt 2 ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hra CoD Modern Warfare mě nejdřív hodně štvala (protože jsem si říkal, co to je za CoD, bez druhé světové?) ale pak mi ji kámoš půjčil a od té doby si ji nemůžu vynachválit. Adrenalin se na mě valil ze všech stran. A tohle 7minutové video je více než věrné hře. Nenudí, zaujme a máte chuť si ho pustit znovu. A proto musím dát stejné hodnocení, které bych dal i hře, kdyby tu byla… Pěkná ukázka, co můžu vzejít z toho, když se parta pařmenů nudí a hra už jim nestačí. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

He. Ha. Sakra, za dvě stovky dolarů musím dát špeka navíc, i když tady není žádný příběh a vlastně ani originalita (což ostatně už nebylo ani v Modern Warfare jako takovým) a že ten borec v bílý kukle držel tu em čtverku jako prase kost, ale prostě mělo to švih a grády a vlastně to v leckterým ohledu překonává pořekadlo "za málo peněz hodně muziky", pač tady ty prachy nebyly vůbec. Co to je, dvě stovky dolarů... update po druhé části: No, není důvod váhat. Grády má i pokračování ve stylu MW2, holka je kus a dohromady i přes řadu kravin je to spíš úctyhodnej výkon než cokoliv jinýho. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších amatérských kraťasů jaké jsem kdy viděl. Za takovéto peníze natočit skoro věrnou kopii mé nejoblíbenější hry - smekám. Úplně si dokážu představit jak by Uwe Boll CoD naprosto zmršil, kdyby měl i 150 000x větší rozpočet. Tohle bych si s radostí dokázal představit jako část budoucího filmu, pokud by se toho někdo schopný ujal. Útěk před sniperem v druhé polovině skvěle natočený! ()

Zajímavosti (3)

  • Natočení filmu vyšlo na pouhých 209,42 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Natáčení probíhalo po dobu tří dnů. (AngelusCZ)
  • Film byl natočen na motivy počítačové hry Call of Duty: Modern Warfare 2. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama