Reklama

Reklama

Modern Warfare: Frozen Crossing

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
2010, 7 min

Režie:

Niko Pueringer

Obsahy(1)

Parta fanoušků Call of Duty natočila na vlastní náklady film jako poctu své oblíbené herní sérii. V krátkém hraném filmečku se můžete vydat na záchrannou misi s dvojicí vojáků, která se však trochu zkomplikuje.
Zajímavé na tom je, že ačkoliv v Hollywoodu rozpočty filmů rostou, dokáže v dnešní době natočit srovnatelnou (a často i lepší) podívanou tým obyčejných lidí. Stačí k tomu digitální kamera, trocha talentu, tři dny a 209 dolarů a 42 centů. (kikulin)

(více)

Recenze (54)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pomyšlení na to, za jaké peníze dosahuje filmový a televizní byznys výsledků urážejících inteligenci a vkus diváka, je samo o sobě dost tristní. Následkem konfrontace tohoto pomyšlení s tím, že parta nadšenců dokáže vytvořit za pár šlupek něco tak když už ne řemeslně promakaného, tak perfektně stylového, a leckterá "profesionální" díla s obrovským náskokem pokořujícího, se pak dostáváme k zoufání hlubšímu než jsou emo litanie u utrpení Belly a Pattinsiána. A to mi zřejmě ještě zůstalo skryto nějaké fluidum, které má Frozen Crossing pro hráče Modern Warfare. Abych to shrnul - jelikož mám dobře zvládnuté kraťasy rád, dávám 80%. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Call of Duty: Modern Warfare. V současnosti zřejmě nejlepší válečná akce, která brázdí herní konzole a PC. S druhým dílem navíc narostla do netušených rozměrů, kdy vás chytne i současnou geo-politickou situaci provokující příběh. Tohle je fanboy-ovské video, které trpí všemi neduhy svého spefického žánru, ale vyvažuje je zanícením, které si správný hráč představí pod větou „Dedicated to Infinity ward.“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na kombinaci málo peněz / hodně muziky mé ouško rádo slyší, očičko natěšeně kouká a i nosánek by si rád čichnul. Tohle je prostě bezkonkurenčně nejlepší akční snímek natočený v 21. století za 209,42 $. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Je to predovšetkým fanúšikovský film s tematikou, ktorá Vás vôbec nemusí brať, vzľadom k tomu, že dejovo kôli svôjmu rozsahu nemôže dejovo nič ponúknuť, maximálne vizuálny zážitok - to jest určite si zaslúži pochvalu za schopnosť réžie o veľmi profesionálne zvládnutú technickú stránku. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hra CoD Modern Warfare mě nejdřív hodně štvala (protože jsem si říkal, co to je za CoD, bez druhé světové?) ale pak mi ji kámoš půjčil a od té doby si ji nemůžu vynachválit. Adrenalin se na mě valil ze všech stran. A tohle 7minutové video je více než věrné hře. Nenudí, zaujme a máte chuť si ho pustit znovu. A proto musím dát stejné hodnocení, které bych dal i hře, kdyby tu byla… Pěkná ukázka, co můžu vzejít z toho, když se parta pařmenů nudí a hra už jim nestačí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem jen CoD2, takže se hrou nemůžu moc srovnávat. Ale jinak se mi to líbilo, na "studentský film" byla ta akce perfektní a chytlavá. Klobouk dolů před kamerou, když se to umí, tak dokáže dobrou akční jízdu natočit i méně zkušený. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má jen 7 minut, je to akcí nabitý snímek. Co bych tomu mohl vytknout. kamera byla na vysoké úrovni. Hudba též. O efektech ani nemluvě. no snad jen to, že je to tak krátké. Jinak výkony byly vysoce profesionální. Ani se mi nechce věřit, že to stálo pouhých 209 dolarů.Dokázal bych si Call of duty představit jako celovečerní film. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Atmosféra jako vystřižená z CoD! Navíc, téměř dokonalé zpracování, když si uvědomíme, na kolik dolarů tato sranda přišla. Uvidíme, s čím přijdou fandové v druhé části! 85% Druhý díl, který je sice méně atmosferický, ale obsahuje několik vychytávek a ženskou v jedné z hlavních rolí, najdete zde...Modern Warfare Frozen Crossing Pt 2 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Call of Duty jsem nehrál, ale pařil jsem Soldier of Fortune 1,2 a to je hodně podobný. Parádní kraťas s úžasnou kamerou, kterému chybí jen pointa. Tak snad v pokračování :-) Zatím 4 hvězdičky! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skvělá pocta CoD: Modern Warfare se vším všudy. Ani bych se nebál téhle fandovské partě svěřit profesionální filmařskou techniku a pár desítek tisícovek dolarů navíc. To by se pak možná někteří producenti a tvůrci akčních béček nestačili divit... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelný, zručný, kvalitní, vtipný, Rkově vybarvená akce, čisté průstřely a kvalitní headshoty. Chemie mezi hlavní dvojící. Supr. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jakožto studentský film, je to na hodně dobré urovni. Tvůrce s kamerou umí a je to celkem nadprůměr oproti většině studentských filmů. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o amatérský počin a navíc za tak malé peníze klobouk dolů. Modern Warfarre a vůbec celá série call of duty je skvělá a tento krátký film hře rozhodně ostudu nedělá a to platí pro oba díly. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

He. Ha. Sakra, za dvě stovky dolarů musím dát špeka navíc, i když tady není žádný příběh a vlastně ani originalita (což ostatně už nebylo ani v Modern Warfare jako takovým) a že ten borec v bílý kukle držel tu em čtverku jako prase kost, ale prostě mělo to švih a grády a vlastně to v leckterým ohledu překonává pořekadlo "za málo peněz hodně muziky", pač tady ty prachy nebyly vůbec. Co to je, dvě stovky dolarů... update po druhé části: No, není důvod váhat. Grády má i pokračování ve stylu MW2, holka je kus a dohromady i přes řadu kravin je to spíš úctyhodnej výkon než cokoliv jinýho. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jen zřídka se podaří nacpat do 7 minut tolik napětí a akce, která je efektní a zároveň dává smysl. Výborná kamera v kombinaci s pěknými efekty zde navíc dodávají šmrnc, který chybí mnoha celovečerním snímkům. Nutno dodat, že nejsem fanouškem původní hry, tato hříčka mě zaujala sama o sobě. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ti, kdo to natočili musí být velkými fanoušky akčních a špionských filmů. Zaslechla jsem správně název státu Dagestán? ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Tohle má pro mě větší váhu, než hromada jiných záležitostí s rozpočtem a herci. Fanoušci to dokáží sami, jsem zvědav na dvojku! ()

Reklama

Reklama