Reklama

Reklama

András a Lilla jsou mladý pár, scházejí se pět let. András píše scénáře pro televizní seriály a Lilla pracuje jako asistentka na univerzitě. Když se nastěhují do společného bytu, zdá se, že něco mezi nimi nefunguje. Lilla touží po svatbě a dítěti, zatímco András neví, co chce. Když mu Lilla oznámí, že je těhotná, nedokáže překonat smíšené pocity. To ji smrtelně urazí. Druhý den ráno se András probudí vedle krásné, úplně cizí ženy. To se pravidelně opakuje a končí vždy večer. Má tak vztahy s řadou žen, které se navzájem liší. Je to jakási cesta k prozkoumání všech různých stupňů a možných vztahů mezi muži a ženami… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Maďaři se zase předvedli. Nejenom, že jejich filmografie je horší než taková rumunská nebo dokonce i bulharská. Oni se nebojí zpracovat naprosto debilní nápad do 85ti minutového celovečerního filmu. Film by mohl být dobrý v tom, že by mohl vyhlásit Miss Lilla pro tento film. Těch se totiž ve filmu objeví tuny. Pokud by tomu tak bylo, vyhrála by to u mě ta s číslem 2. Jinak přehlídka Maďarek byla spíš unylá a když bych mohl, vyhnul bych se této zemi, co se týče opačného pohlaví, obloukem. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, už je toho trochu moc. Kalousek zvedá daně jak nepříčetnej, zakázali nám chlast a aby toho nebylo málo, tak v televizi začali vysílat maďarský sračky. Je neuvěřitelný co člověk během svýho života musí vytrpět. Kdyby film vysílali v původním maďarským znění bez titulků, byl by srozumitelnější. Navíc když se kolem mně dlouho mluví maďarsky, jsem z toho vzrušenej. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý filmový nápad, který bohužel nebyl přetavený do nějaké inteligentní a funkční pointy. Nerozhodnost mužského partnera přerůstá ve stav, kdy se jeho partnerka mění ve spoustu odlišných žen a Andrásovi se tak splní sen spousty mužů mít početný harém . Navzdory tomu, že filmový příběh opravdu nemá nějaké silné vyústění, nijak mě tenhle maďarský kousek neobtěžoval a jako jednorázovka relativně fungoval. Celkový dojem: 50 %. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No tak se asi pánové všichni přiznáme, že chytit při pytlačení zlatou rybku, naše první přání by bylo, abychom měli doma každý večer jinou holku a zbavit se jí mohli jen tím jedním, čím si holky obyčejně naopak získáváme. Je mně vcelku jedno, jak velký smysl to dává nebo nedává, protože stačí, abych ráno v osum hodin otevřel dveře na balkon, uviděl sousedku s jejím čoklem, jak na sebe ze dvou metrů ječí, aby byl ten druhý ticho, a mám jasno v tom, že věcí nedávajících smysl je okolo mě mnohem víc než jen jeden nebohý maďarský film. Nehledě na to, že Maďarům se z hovadiny podařilo udělat pětaosmdesátiminutovou příjemnou komedii, zatímco duo Sousedka & štěkající krysa je katastrofický seriál bez vyhlídky na konec. P.S: Druhé přání by samozřejmě znělo, aby ta holka nebyla v jináči a třetí, abych nemusel pořád dokolečka poznávat její rodiče. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Člověk potřebuje trochu maďarské krve, aby chápal některé filmové počiny. Tento je celkem slušný. Kdo by to nechtěl prožít? ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Z počátku vše vypadalo zajímavě a nově. Najednou to přestalo být zajímavé, neustálé opakování stejné situace, tempo upadalo a moje soustředění též. Možná zapříčiněno pozdní vysílací hodinou, ale spíš jsem byla uondaná z filmu, než cokoliv jiného. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Poligamy“ sa snaží byť ľahkou a nenáročnou komédiou a zároveň zachytiť frustráciu chlapa (občas so srdcom a rozumom tínedžera) z toho, že bude otcom. A tieto dva veci režisérovi D. Oroszovi sa nejako nedarí dať dohromady. Tvorca filmu frustráciu a bezradnosť dostať sa s príbehom niekam inam sa snaží zatieniť klišé prvkami, ako napríklad smerovanie každej veci k sexu. Nehovorím, že základ scenáru je zlý. To však áno, že by sa z toho dalo dostať lepší výsledok. P.S.: Spolupráca Sándora Csányiho a Kátyi Tomposovej bola lepšia vo filme Coming Out. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film má něco do sebe, je pořádně ujetý a mám opravdu rád hlavního herce, připomněl mi opět film Kontroll. ()

laple 

všechny recenze uživatele

Zezačátku mi to přišlo jako dobrý nápad s tou zápletkou, tak jsem se na to dívala dál a snažila se pochopit proč a co se hlavnímu hrdinovi vlastně děje, že jeho ženská mění podoby. Když jsem se to pořád nedozvídala, začala jsem být lehce otrávená, ale potom, co film skončil a nenastalo žádné vysvětlení a tím pádem film ztratil jakoukoliv pointu, jsem se vyložene nasrala. ()

p81 

všechny recenze uživatele

Maďaři nám ukázali, že se dá natočit film se zajímavým scénářem, s výbornými hereckými výkony, který si nehraje na vysoké umění, ale nakonec v člověku zanechá hluboký dojem. Hodnocení na databázi mne nepřekvapuje, podobné hodnocení zde mají určitým způsobem podobné filmy jako francouzský Vadí nevadí, britské Svatby jako řemen, australská Proměna Placida Lakea. ()

Reklama

Reklama