Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Sovereignove vizuálne alter ego (zdravím, brácho:) alias Russell Brand hrá zas raz to isté. Prekvapujúce je, že nie je až tak iritujúci ako by mohol byť. Arthur je komédiou, ktoré je chvíľami nudná, chvíľami vtipná, potom dokonca na milisekundu hodí aj jeden sofistikovaný vtípek, aby sa to zas celé dostalo do romantického klišé atď. Jazda ako na hojdačke, ktorá síce krátkodobo baví, ale nič svetoborné sa nekoná. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle pustím svým rodičům až mi příště řeknou, že jsem moc rozmazlený:). Nikdo by jste tenhle film neměli brát vážně, protože tvůrci ho taky tak nemyslí. Potom je to velmi příjemná podívaná s klasickým happy endem, ale tentokrát si pro nás bratři z Hollywoodu přichystali zase jinou zápletku. No a já říkám, že se to povedlo. Celkem hledím, že jim na to Helen přistoupila:). Russell je opravdu blázen a vůbec se Katy nedivím:). Tu magnetickou postel chcu:)! A já bych určitě bral Jennifer, ta je lepší:). ... Rozluč se s novými přáteli Arture, musejí se vrátit do svých běžných životů. Nesnáším běžný život, Hobsnová. ... Co to bylo? Francouzák. Opravdu? Francouzi vždy kapitulují, to byl určitě němčour. ... Souhlas s B!shop ... 25.3.2013 ()

Reklama

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah, neboli oficiální text distributora, lže hned v první větě, protože miliardář Arthur Bach není ani trochu sympaťák, nýbrž debil s velkým D na začátku. Jeho opilecké excesy nejsou ani trochu vtipné, samotný Russell Brand je ubožák a pravá láska Naomi v podání hnusný Grety Gerwig to jenom podtrhla. Odpad. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Tou svou zhýralostí a všudypřítomným chlastem Arthur zprvu nápadně připomíná Karen z W&G, .. což je velmi dobrý základ. Jakmile se ale zamiluje do roztomilé talentované chudinké průvodkyně, stane se z něj kňučivé štěňátko a druhá polovina filmu je pak už jen klasickou romantickou komedií bez větších překvapení. Bez dokonale sehraného dua Mirren - Brand bych se pravděpodobně vůbec neobtěžoval .. ti dva se hledali .. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tato ztřeštěná komedie o rozmařilém a výstředním miliardářovi není tak špatná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Od jiných podobných amerických blbostí ji odlišuje chvilkami inteligentnější humor, který se v tomto žánru moc nevidí - sice je někdy oplzlej, ale přes hranici, kterou snesi nepřejde. Bohužel ji trošku zhazuje kýčovitej přeslazenej románek, bez kterého to asi v Americe nejde. Na druhou stranu romantická linka filmu zase nebyla přehnaně sentimentální a vše se tak pohodově proplétá a vzájemně shazuje. Taky mi byla příjemná stylová a výpravná stránka filmu, která mu dodává punc "exkluzivity a luxusu". Jinak se jedná o remake, ale tentokrát mě originál podle zdejších recenzí vůbec neláká. Kvůli nižšímu hodnocení ho rád podpoří, a dávám aspoň tři hvězdičky, díky kterým by Vám mohl zpříjemnit letní odpoledne. Po náhodném druhém zopakování zvedám nakonec na slabší 4 hvězdičky, protože jsem se bavil i v zimě. A mimochodem jsem viděl i původní film z jednaosmdesátého a remake je pro mě o něco málo lepší. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Do kin byl snímek distribuován pod krycím názvem On the Rocks, což je odkaz na pokračování původního snímku Arthur 2: On the Rocks (1988). (Avalon820)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama