Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PanAsu

PanAsu (hodnocení, recenze)

uf...tak to fakt bolelo.....Arthur z roku 81 je proti tomuhle naprostý skvost.

Rippie

Rippie (hodnocení, recenze)

Nezlobte se na mě, ale mě už je z filmů takovýho rázu na blití! Kráva která má být ta pravá si ho všimne jenom proto, protože si pronajme hlavní nádraží v New Yorku atd. a pak chudák se vzdá bohatství abysme pak zjistili (jo pozor Spojler allert) že vlastně je furt dál zazobanej. Jak se s tímhle má člověk ztotožnit???? já vim že je to film a že chceme vidět to co nikdy nezažijem ale tohle uráží veškerou inteligenci, která lidem ještě zbyla!!! mě to tak vytočilo, že kdybych mohl dát mínus 1000 hvězd tak budu prosit abych mohl dát ještě míň. Hnus fialovej, do smrti budu litovat těch minut co jsem věnoval týhle nehorázný sračce, a Russel Brand! no fucking comment. Jak by řekl Tony Montana - Close the fucker down!!!

siloalampa

siloalampa (hodnocení, recenze)

Takže oni sa nám chystajú sprzniť ďalší nenapodobiteľný kult...
Ak chcete skvelú komédiu s nenapodobiteľným humorom, pozrite si originál večne ožratého Arthura z 1981, navyše s perfektným českým dabingom. Súdiac podľa videa, toto bude len veľmi, veľmi, veľmi slabý odvar...

fruitbueno

fruitbueno (hodnocení, recenze)

Trailer vtipný. Ale to byly i jiné trailery s Russellem Brandem. Uvidíme, co film:-)

 (hodnocení, recenze)

ahahaha xD tak ten trailer ma ozaj dost pobavil ... zeby konecne po dlhej dobe ozaj dobre komedia?

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama