Reklama

Reklama

Cinecittà: Domov F. Felliniho

  • Itálie Cinecittà: La casa di F. Fellini
všechny plakáty

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

TECHNICKÁ POZNÁMKA: Tento dokument vyšiel na bonusovom DVD od LEVNÝCH KNIH, ako súčasť dvojdiskovej edície Felliniho filmu INTERVIEW. Záznam na IMDb mimochodom obsahuje nepresnosti. Tento dokument režíroval TONINO PINTO a netrvá 4min. ale až 70minút. (14.4.2010) ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Cinecittà: Domov F. Felliniho je filmovým památníkem k uctění filmového režiséra Federica Felliniho. Jde o sbírku rozhovorů od roku 1987, obdivné poklony několika herců a spolupracovníků. Dokument sice obsahuje zajímavosti určitého znění a lze dokonce nahlédnout i do duše slavného italského tvůrce. Ale přínosnější je zabývat se samotnou prací Felliniho, památník vždy zůstane pouze památníkem a nezáleží na úctě, či osobních sympatiích. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Rutinní televizácký slepenec všech možných materiálů nasbíraných kolem natáčení Interview. Nedrží to pohromadě, stopáž je zbytečně a neúnosně dlouhá, myšlenky se mnohokrát opakují, aniž by se kamkoli rozvíjely, faktických/zajímavých informací i emotivního účinu aby pohledal. Korunováno zběsilou fotografickou slideshow jak z PowerPointu. Jen pro kompletisty. ()

Reklama

Reklama