Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužačky ze střední školy právě prožívají těžké období. Kluci už pro ně nejsou jen nezajímaví holobrádci a když jdou bez okolků rovnou na věc, tím lépe! A to překvapení, když se objeví kluk, který má holku opravdu rád. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Už od pár úvodních dialogů to nejenže zavání nekonečně dementním scénářem ale i dementními hereckými výkony. Proboha, co to je za zvrácené dialogy? Obdoba českého Bestiáře, jenom mnohem větší blbina. Romantická komedie? Jo, smát se budete (tomu jak je film debilní), nebo se pekelně divit. Znovu musím konstatovat - holky, hlavně vy, teenagerky, proboha, nebrat vážně! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ohraná komedie o třech holkách, co jsou typicky rozdělené do "sexuální dračice", "sexuální začátečnice" a "sexuální feministky". Dvě dělají jak sex znají a milují a všechno už zažily a jedna se na vše snaží teprve přicházet. Docela mě zklamal především vzhled hlavních postav, kterým chybělo opravdu hodně do čehokoliv obsahující slovo "sex". Nijak pěkné dívky v takovéhle komedii dokážou opravdu hodně zkazit (resp. nic nepřidají). O trapných vtípkách, ohraných sexuální aktech o tom, jak muži stačí 5 sekund a žena se jen blbě tváří ani nemluvě. Tak jako tak je ta jedna hvězdička snad jen za pár vzdechu a tu blondýnku, která není zas tak tragická.... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +Ryan Reynolds a první role Asthona Kutchera –kterého jsem zde ale nezahlédl, trio holek které vám nebude sympatické, nevtipný až trapný děj, na Teen komedii slabá hudba, herecké výkony/// Nečekal jsem nic a to jsem taky dostal. Tenhle film je jedna velká trapná nuda, navíc dnes omílá téma které bylo mnohdy o hodně lépe zpracováno. Ve své době určitě splnil účel, dnes se mu raději vyhněte./// Celkem 25%/// ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

No... remake filmu "Holky to chtěj taky" který má poučit mladá děvčata o tom, co je orgasmus mi nepřišel moc originální a kluk slaďák, co má hlavní hrdinku osvobodit od sexu bez orgasmu mi přišel nemožný. Nemůžu říct, že bych u filmu usínala, ale asi to nebylo nějaké zásadní dílo.... ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co jsem od tohoto filmu čekal. Všechno, zde předložené, je už v jiných snímcích stokrát omleté a rozebrané. Byla to naprostá ztráta času. Naštěstí mi tahle "pecka" sloužila spíše jako obrazovo-zvuková kulisa, než jako hlavní náplň večera. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Přišlo, to ve stejnou dobu jako Prci prci prcičky. Na první pohled klišé, ale ve skutečnosti jeden z prvních filmů žánru. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Ucházející romantická komedie z teenagerského prostředí, která trošku kulhá na tu romantickou část. Hlavní hrdinka chce poznat skutečný orgasmus a samozřejmě, jak scénaristé diktují, nejdřív provede celou sadu různých pitominek, než "prozře". Naštěstí je to přece jenom koukatelnější než většina filmů na podobné téma, jejichž sledování je přece jen spíš podobné tortuře. Navíc důvod, proč jsem se na tohle vůbec koukal, byl můj oblíbený Ryan Reynolds, a ten nezklamal i zde, ač moc velkou roli neměl. Navíc mi trochu vadilo, jak se na konci všichni polepší a prozřou. Ale jak už jsem psal výše, koukat se na to dalo. Bohužel jsem to ale tedy viděl jen s českým dabingem. ()

Tom44zKA 

všechny recenze uživatele

Ubohá kravina - sám sobě se divím že sem u toho vydržel do konce. Jedna hvězdička za Ryana Reynoldse, který jako jediný mi ve filmu nepřipadal jako absolutní neherec. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Á, takže tu máme další filmík na téma orgasmus. Kupodivu mnohem mnohem a mnohem lepší, než například mezi puberťačkami tak oblíbený Holky to chtěj taky. Na tomhle totiž nebylo nic nechutnýho, kýčovitýho a podobně. A ještě si tu zahrál Ryan Reynolds moc sympatickou postavičku, jeho obsazení bylo velký plus. Moc nečekejte, abyste se nezklamali. Já nečekala nic, proto jsem vcelku potěšená:) ()

ecis odpad!

všechny recenze uživatele

Hou hou hou...prvych 15 minut videnych omylom...GRC! Druhy krat za posledne dva mesiace. Odporucam nezapinat si slovenske komercne televizie! ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašný výplod zřejmě nějaké choré mysli s nesympatickými postavami, debilními kecy a naprosto bez nápadu či nějakého vtipu, což je na údajnou romantickou komedii celkem problém. Tohle je ukázkový příklad toho, jak to prostě nesmí vypadat, zlatý Holky to chtěj taky, ikdyž taky stojej za starou belu...za mě 0%, ale nějak se začít musí viďte Ryane a Ashtone ;) ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Neskutečná zhovadilost, z tohodle jestli si mají brát teensky příklad, tak to pak potěš pánbůh! Podobně jako Had6 jsem to měl naštěstí puštěné jen jako kulisu. Nebudeme tomu ale zase tolik křivdit, existujou horší filmy. ()

Timy68 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je pěkně vidět, jak velcí herci (Kutcher, Raynolds, Roday...) začínali od NULY. Hvězdička patří jejich výkonům. Něco jako Holky to chtěj taky (=blbost na entou) ()

Reklama

Reklama