Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh TekeTeke, ženy ducha bez nohou, pokračuje. Mezi skupinou spolužáků ze střední školy vzniká konflikt a TekeTeke je začne jednoho po druhém lovit. (JasonCZ)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Druhý díl poměrně zdařilého filmu nás zavede tam kde skončil první film. A tak si hlavní hrdinka zase musí poradit s poloviční ženským duchem. Abych pravdu přiznal měl jsem strašně velkej problém rozpoznat kdo je kdo. Ono to ale nevadí, tenhle díl je pro mě zklamáním nevadí že dost často jsou tu záběry z prvního dílu ale celý už to spíše nudí. První díl mi přišel originální a kdyby byl tenhle díl spojen v jeden tak jsem spokojen ale tohle se mi zdálo spíše jako zbytečné natahování. Pro mě lehké zklamání. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Nesie sa to v rovnakom duchu, ako prvy diel. Nic dobre a ani nic zle. Tu som mal pocit, ze sa to troska viacej zaoberalo akciou, ale aj tak to nebolo zrovna najlepsie a preto je to to iste co prvy diel. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Ve druhém dílu o něco více akcí,ale poměrně stejné dějově jak jednička,těch dobrých nápadů a gore scén bych v tomto díle opravdu uvítal více a konec trochu propracoval do větších detailů,ale nechme to na režisérovi. ()

Reklama

Reklama