Reklama

Reklama

Doktor Popaul je podivný Don Juan. Specializuje se na svádění velmi neatraktivních žen. Vždy vyhrál. Jeho výhra ho přivádí do Tunisu, kde se setkává se svojí nejvýznamnější odměnou - Christinou, se kterou vyžení i kliniku v Bordeaux. Jenže Christina má přítelkyni tak krásnou, jako ona sama je ošklivá. Milostný románek na sebe nenechá dlouho čekat. (Lucernafilm Video)

(více)

Recenze (7)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to tak trošičku paradox, protože hrát v tomhle filmu někdo jiný, než můj nejoblíbenější herec, dal bych o hvězdičku více, ale přece jen v podání Bebela jsem viděl jak více úsměvu, tak chytřejší intriky, tak vážnější situace. Moc mě ani nesedlo, že v balení holek se specializoval na hnusný holky, protože jsou na sbalení lehčí. To mě k němu vůbec nejde, je přece jasný, že Jean - Paul a já se nemusíme specializovat na žádný meggery a můžeme se zaměřovat rovnou na nějvětší luxus v kategorii ženy 16 -50 let, na rozdíl od ostatních kluků, kterým se z pěkný holky hned roztřepou kolena, tak Jean - Paul a já víme, že na ně máme. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Zábavná černá komedie o doktorovi svůdníkovi (J. P. Belmondo), který je přesvědčen, že ví o ženách naprosto všechno. Potíž je v tom, že to není tak úplně pravda… Příjemná komedie s rolí šitou přesně pro mistra svůdniků - Bebela. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Doktor Popaul je sympatický dareba tak jak ho máme rádi. Ale film je celkově jen průměrný. Laura Antonelli vedle Belmonda není žádným překvapením, ale Mia Farrow je zde pro mne trochu nečekaná. Každopádně obě jsou příjemným bonusem filmu. 50%. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

... ač v nejtemnějších koutech hodnocení Bebelových filmů, mě se to líbilo. Ze začátku frajer, tak jak ho má každý rád a ke konci ... ke konci menší překvapení, které asi nikdo nečekal. Tak na to mrkněte, ať nejste napnutí ;-) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Připouštím, že jsem se několikrát zasmála, ale v poslední třetině se úsměv vytratil a nenechal zpáteční adresu. Dr. Paul Simay je v podstatě ultrasobecké hovado, které přistupuje k ženám v duchu teze „babě krok vyměřím od plotny ke dveřím“ a pokud jde o city, může se měřit nanejvýš tak s planktonem. Což sice není nijak neobvyklé schéma Belmondových komedií, ale v tomto případě (navíc když jsem se nutně potřebovala zasmát), mě milý Jean-Paul zkrátka neuspokojil. ()

huriccan 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že je to největší pecka s Belmondem, ale každopádně je to Bébel jak ho známe a máme rádi. Sukničkář, trošku intrikář a klaun ()

Reklama

Reklama