Reklama

Reklama

Baekseol gongju

(seriál)
  • Jižní Korea 백설공주 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ma Young-Hee se zamilovala do svého přítele Han Jin-Woa na první pohled, když ho potkala na střední škole. Jenomže Han Jin-Woo ji víc než nejlepší kamarádku nevidí. Na cestě po Japonsku potkává Ma Young-Hee mladého muže, který ji vezme k sobě do bytu, aby se prospala, protože je totálně na mol. Ráno ho obviní z toho, že ji znásilnil, ačkoliv se nic takového nestalo. Díky tomu ho chytí policie, která jej honí kvůli propadlému vízu. Zpět v Koreji za Ma Zouny-Hee přijde Han Jin-Woo, jestli by nemohla u sebe na bytě nechat na chvíli bydlet jeho mladšího bratra Han Sun-Woa. Young-Hee souhlasí, ale nejraději by vše vzala zpět, když zjistí, že mladší bratr je ten samý muž, u kterého přespala v Japonsku. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Za začátku mi to přišlo docela dost nudný a ani jsem nečekala, že to za týden budu mít zhlédnuté. Ale stalo, tak nějak mě to začalo asi po šestým sedmým dílu docela bavit, jenom ten konec byl zbytečně natahovaný, mohli to odfinišovat už kolem 13. dílu a ne tam dávat podle mě zbytečné scény a hýřit vodami. Plus ten konec je takový divný. No a OST je, řekněme, zajímavé. :-) Určitě se to dá hezky v klidu zhlédnout, nechce to nadšení a těšení se, vysoké očekávání, protože to byste pak byli hodně zklamaní. Takový slabý průměr mezi korejskými dorama. Navíc je opět úplně jasné, jak tahle pohádka skončí. ()

LilySever 

všechny recenze uživatele

Ne příliš výrazná telenovela, jejíž silná místa lze spočítat na prstech jedné ruky. Námět: ***; zpracování příběhu: *; napětí: *; zábava: *. Tento seriál na začátku představí divákovi hrdinku, která je jako vystřižená z mizerné telenovely, působí !nepříjemně! hloupě, čímž je znemožněno jakékoliv ztotožnění, a se svou krásnou tváří maskérský pokus z ní udělat ošklivku vyšel hodně neuměle a prvoplánově. Seriál sází na extrémní přehrávání a na vtip z trapné situace, někde to nepůsobí nuceně, ale toto není ten případ. Dílko se potýká s nekonzistentností a převládá uvnitř spíše nuda. Hrdinové nemají potenciál více zaujmout, malou výjimku tvoří jen Wan Lee, ale jeho postava by ze sebe dokázala víc vytěžit v melodramatu, kde by akcent přešel spíše do roviny, která je tu nastíněná v dílu s návštěvou hrdinčiny matky. Na tento seriál se dá velmi lehce zapomenout, navíc neobsahuje žádné momenty, o nichž by člověk řekl, že jsou roztomilé. Jedná se o těžké sousto na požvýkání, které padá do podprůměru. Neměl by se na to dívat člověk, který čeká sofistikovanou zábavu místo nevtipných hyperbol a precizitu ve vytváření postav místo nepromyšleného extrému. Pozn. dříve jsem tento seriál hodnotila ***, ale po zralém uvážení je jedna hvěda podstatně vhodnější. ()

Reklama

Reklama