Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisařka Angele Garry má vztah s policejním vyjednavačem, kapitánem Antoinem Pradeauem. Kvůli domnělé Antoinově nevěře je vztah v krizi. Ozbrojené čtyřčlenné komando obsadí laboratoř velké farmaceutické firmy a zajme 10 zaměstnanců jako rukojmí. Ta postupně dostávají injekce firmou vyráběného silného anestetika, které ve velké dávce působí jako jed. Angele a Antoine jako vyjednavač mají na osvobození rukojmí 6 hodin, do té doby může ještě zapůsobit protijed. Motivem se zpočátku zdá výkupné, prezident firmy Arnaud Altamont je proti vůli komisařky zaplatí. Ukáže se však, že skutečným cílem je získat z centrálního počítače firmy informace o ilegálních zkouškách nového léku na Haiti, na jejichž následky zemřelo více než 200 lidí. Osvobodit rukojmí se podaří, Angele zjistí, že vše byla kamufláž mistrovsky připravená Antoinem, který neměl jinou možnost, jak získat důkazy proti Altamontovi. Předá Angele informace, je však zastřelen jedním z Altamontových lidí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý nápad poměrně zdařile zabitý amatérským zpracováním. Navíc musím "vyzdvihnout" oficiální text distributora, který vtipně prozrazuje 99% děje a 100% motivace, čímž ztrácí smysl se na tento snímek dívat. Děkuji tímto prozřetelnosti, že mi, ve své neskonalé moudrosti, neumožnila dopředu si tento text přečíst. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než většina emerických filmů na podobné téma, rozhodně horší než většina francouzských filmů z doby zašlé slávy francouzských thrillerů. Překombinováním překombinovaného scénáře mi to připomíná detektivní případy slavného Leóna Cliftona. ()

savra 

všechny recenze uživatele

Jak je tady už řečeno všechno zajímavé z filmu je uvedeno v obsahu. Film má poměrně silný a napínavý prostředek, ale jakmile zjistíte o co jde (na to přijdete hodně brzy) je pomalu ubíhající konec opravdu nuda. ()

Reklama

Reklama