Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel chodí na skupinovou terapii ohledně svého malého přirození. Zpočátku je trochu stydlivý, ale díky terapeutovi, který trpí stejným "postižením", se rychle do kolektivu začlení. Jaké je pak ale jeho překvapení, když zjistí, že jej vedoucí celou dobu klamal. (P. J. D.)

Recenze (15)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jsem ochotná uvěřit, že daný problém někdo řeší, proč ne na skupinovém sezení, mindrák jako každý jiný. Dobře, udělejme si z toho srandu a zároveň sdělme diváctvu, že na člověku je víc než to, z čeho má své traumátko. Pokud by slovo ptákovina bylo mužským ekvivalentem ke slovu píčovina, tak by to tenhle film vystihovalo naprosto přesně. Odpusťte mou klačtinu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nejsi tvůj penis." Tak to jsem celkem rád. Dle evropských kritérií je totiž můj penis průměrně dlouhý, průměrně široký, lehce fádní a rád se nosí v levé nohavici. Tento kraťas je však o chlápcích, jimž penis do žádné z nohavic nedosáhne a mají z toho skupinové trauma. Jenže ono je to celkem zábavné najít si partu stejně postižených, hrát s nimi florbal, pařit a vysmívat se na záchodě těm vybavenějším. Jen toho schovávání na záchodě by tam mohlo být o něco méně. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý den, jako čestný předseda ČAMOM jsem byl svými kolegy delegován, abych se jménem celé naší komunity ohradil vůči tomuto odpornému braku zesměňujícímu všechny ideály našeho hnutí. Plivu do tváří a rozkroků těchto norských rádobyumělců, kteří zcela ignorantsky pomíjí základní ideu našeho boje za emancipaci v této oblasti a místo boje za zrovnoprávnění v naší věci, staví na piedestal frustrující představu jakéhosi smíření se, fuj a ještě jednou fuj ! Avšak není daleko doba, kdy s podobnými vtipálky zatočíme ! Již dnes máme své členy na mnoha důležitých postech, ať už v politické sféře, finančnictví či soudnictví . Do svých řad totiž přijímáme pouze na základě pečlivě zvolených kritérií, prověřených staletou a možná i tisíciletou praxí, jedním z nejzákladnějších je tzv. big stupid - small cock princip, zjednodušeně čím větší čurák, tím menší přirození. Je Vám tedy asi jasné, kolik z nás se v této chvíli podílí na rozhodování o věcech veřejných. Již brzy začneme nekompromisně prosazovat naše myšlenky a dočkáme se patřičného zadostučinění ! Nemohu a nechci prozrazovat všechny naše záměry, ale budeme prosazovat užší a kratší cesty k cíli.. Václav Kašpárek ( čestný předseda České asociace méně obdařených mužů) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Namísto přirození bych zkrátil spíše stopáž tak na tři minuty a možná bych i vyměnil téma, byť je ožehavé. Takoví anonymní alkoholici jsou sice provaření, ale dala by se z toho udělat rovněž dobrá a vtipná jednohubka. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vymyslet film a nejen to i celou písničku na malé ptáky... to musel být buď někdo hodně zhulený nebo zhrzený. Vyberte si. Ať tak či tak, je to hrozná kokotina, čurákovina a další podobné výrazy. Nevidím v tom ten "humor", ale ten song mi asi v hlavě nějakou dobu zůstane. Ty nejsi tvůj penis!!!!! ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Film získal nominaci na Mezinárodním festivalu krátkých filmů v Norsku v roce 2009 a další a další úspěchy v podobě oficiálního výběru na jiné festivaly. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhý film pro jednu krátkou myšlenku. Otázkou je, jestli by to na takových 30-ti sekundách bylo doopravdy lepší... ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Seveřani jsou fakt blázni:-) Tenhle kraťas určitě nepatří k těm nejpovedenějším, ale nápad se musí ocenit. Při natáčení si pánové museli užít hodně srandy:D ()

Reklama

Reklama