Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penitent Man vypráví příběh psychologa Dr. Jasona Pyata, muže oddaného své práci - muže, odtrženého od své rodiny. Jeho manželství je boj a účty se kupí. Jason se nachází na křižovatce se životem, který si vybral, a životem, který mohl mít. Když jednoho dne vstoupí do jeho kanceláře jeden z jeho klientů – tajemný pan Darnell – a vylíčí mu kajícný příběh o budoucím ekonomickém a morálním zhroucení, Jasonovi to jednou provždy otevře oči. S pomocí svého nejlepšího přítele Ovida se pustí do osobní mise, aby změnil průběh své budoucnosti a možná i světa, a to navždy. (Filmbox)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda jen za Lance Henriksena, který jediný umí hrát a má hereckou výslovnost, zbylí tři herci jsou obyčejní amatéři. Je to skutečně spíše televizní inscenace o čtyřech prostředích (lavička v parku, u doktora doma, u doktora v kanclu, v nemocnici), ukecaná až na půdu, ale povrchní jak sviň (asi jako byste si přečetli "objevný" článek o cestování časem v Bravíčku nebo co teď vychází pro mládež a natočili z toho film) a zdlouhavý neskutečně. Než doktor dojde z domova do kanclu, trvá to přes dvanáct minut (!) během kterých si ještě zahraje basket s kámošem, a to ten film má celkem jen asi 85 minut. Nic objevného a po pravdě, dokoukal jsem to se zatnutými zuby až na potřetí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem pro vznik filmu je ego režiséra. 1) Nemám rád filmy, jejichž pointu rozluštím deset minut po začátku. dále pak filmy bez pravidel, kde se může stát cokoli a už vůbec ne zfilmované rozhlasové inscenace. Tento snímek ztělesňuje všechny uvedené charakteristiky._____ 2) Zaujal mě pěkný Lathrop Walker (psycholog Jason) a rovněž 31letý Andrew Keegan (Jasonův přítel jednooký Ovid)._____ 3) 24letý Nicholas Gyeney se do své režijní, scenáristické, producentské i herecké (malá role muže) prvotiny pustil naplno, bohužel však zde očividně nejde talent ruku v ruce s ambicemi. Možná příště. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem pouze ze zvědavosti. Takový nízkorozpočtový film, něco jak televzní inscenace se čtyřmi herci. ()

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Takové nemastné a neslané. Kopie. Neříkám přímo plagiát. Tvůrce asi zná něco z vědy a tak kupříkladu paradoxy cestování časem zmínil a zakecal, a nechal bez vysvětlení, aby neublížil logice svého díla. Film není pro každého. Připravte se na 20000 slov pod příběhem a 5 různých scén. Konverzační sci-fi ve stylu "Pozemšťan", ale zdaleka ne tak vymazlené. ()

Reklama

Reklama