Reklama

Reklama

VOD (1)

Sedm lidí tráví večer v restauraci u silnice uprostřed pustiny. Když náhle v rádiu oznámí znepokojující zprávu o zavraždění rodiny v sousedním okrsku, zákazníci okamžitě začnou podezřívat nově příchozího muže jménem Doe (Michael Madsen). Ozbrojený Doe sedm přítomných zajme jako rukojmí, ale posléze zoufalí přeživší zjistí, že jeden ze zajatých je nebezpečnější než jejich věznitel. (Filmbox)

(více)

Recenze (30)

paascha 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se celý děj odehrává v zájezdní hospodě, ačkoli zde hraje jen 7 lidí, ačkoli jeden z nich je mexičan, jeden negr, jeden fízl, jeden nějaký debil, jeden ještě větší debil a jeden vytlemený Jake Busey, ačkoli jsou tu jen dvě ženský, i když pěkný, celkem jsem se bavil. Jediné, co je opravdu odpad, je celkem vymazlený komentář Med_Tw. Jeho chytlaví stil mě dostal ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Řekl bych poměrně zábavně strávených necelých 90 minut s mým oblíbencem Madsenem, tedy alespoň pro mě. Pravda postavy nejsou nijak dlouhosáhle představeny, umřou prakticky bez šance diváka vytvořit si k nim nějaký vztah a konec je lehce předvídatelný, nicméně přítomnost dvojice Trejo a Madsen mi stačila k tomu abych se nenudil. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Predstavte si , že ste po dlhom šoférovaní kurevsky vyhládol a teda máte brutálnu chuť na steaka . Zastavíte v motoreste , niekde v zapadákove , kde sa i muchy otáčajú a tam vám povedia , že kuchyňa je zatvorená a miesto toho sa vám snažia nanútiť nejaký posraný orechový koláč .Dôjde vám trpezlivosť a pošlete obsluhu kurva do riti . To ale v buranove , kde všetci sú ku sebe milí navzájom , vzbudíte záujem miestneho zástupcu zákona , ktorý vám začne ihnedˇ otravovať život . Čo urobíte ? Niečo sa vo vás zlomí , naseriete sa a skočíte si do zadu , do dodávky po brokovnicu , ktorá je skôr menšie delo a vrátite sa s tým , že ukážete miestnym vydlákom zač je teho loket ! Vedˇ vy ste sa chceli len najesť ... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Z minima vyťažené takmer maximum. Odohráva sa to celé v jednom podniku na malej ploche. Celkom silné obsadenie hercov. Trošku sú veci predvídateľné, ale zaujímavé je to až do konca a zbytočne netočili minúty navyše. Rozhodne pred pozeraním nečítajte obsah filmu, lebo z toho nebude dráma, ale dokument o tom, čo ste čítali. ()

zvrator 

všechny recenze uživatele

Nestava sa mi casto,ze by mi slo na nervy len to,ako niekto "hrá" tu svoju postavu...ale pozerat na tuto zostavu bolo chvilami uchvatne...v podstate by to aj uslo,keby aspon pani hlavna hrdinka nehadzala xichty,ako ked zapije antabus pivom...som nevedel,ci chce plakat alebo sa smiat,hlavne,ked sa veselo okolo nej striela...a potom je do placu mne... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku filmu jsou na pultu u okna dva koláče. O něco později Jimmy (Danny Trejo) položí na další koláč, avšak v dalších záběrech je možné spatřit opět pouze dva. (slatkac)
  • Danny Trejo a Harold Perrineau se po tomto filmu setkali ještě při natáčení serialu Zákon gangu (od r. 2008). (Chibs)

Reklama

Reklama