Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doposud se o největší vzrušení v životě obyvatel pokojného a uzavřeného předměstí Liverpoolu staraly občasné nevěry, manželské hádky a divočejší rozvody. Bylo to prostě poklidné místo, jako stvořené pro rodinný život. Ale tohle všechno se teď změní. Do zdejších ztichlých vánočních ulic totiž vtrhne komando po zuby ozbrojených příslušníků speciálních jednotek. Maskovaní vojáci s povolením zabíjet oblehnou jednu z budov, v níž žijí imigranti a rozkaz zní: okamžitě zastřelit každého, kdo vyjde z domu. Až příliš brzy je jasné, že nejde o plané hrozby. Ale ani první prolitá krev a šířící se hysterie nemůže zastavit svobodnou matku Beth. Zjistila totiž, že její dcera Jodie zůstala někde venku, kam utekla poté, co se s matkou pohádala. A Beth udělá cokoli proto, aby svoje jediné dítě zachránila. Jenže netuší, co všechno se vlastně za dveřmi vedoucími ven skrývá. Čeká ji čiročirá hrůza v pozoruhodném britském hororu, ověnčeném dvěma cenami z uznávaného žánrového festivalu Fantasporto. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto ma žiaľ vôbec nezaujalo. Ukecaný horor, ktorý sa odohrával na jednom mieste v dome, kde matka s milencom rozmýšľali, ako zachrániť jej nevďačnú dcéru. Nedočkáme sa ani skoro žiadnej akcie a brutality, maximálne nás čaká nejaká tá mŕtvola a 2 - 3 pohľady na mutanta. Vlastne jediné, čo si asi z tohto filmu zapamätám, je plno kriku a hystérie. Škoda, úvod vyzeral tak zaujímavo... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce hysterický stolní horor. 1) Francouzi mají stolní víno, určené k běžné spotřebě, víno nevýrazné chuti, které se hodí tak akorát na zapíjení jejich biftec-frites. No a Angličané přišli, jak vidím, s jakýmsi stolním hororem, vhodným k nedělnímu obědu, hororem, který moc nepoděsí, ale u kterého přijatelných 79 minut vydržíte. 2) Jediná neočekávaná zápletka byla motivace vojáků. Závěr snímku už nepřekvapil. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Z první části filmu jsem byl nadšen. Jako bych se koukal oknem k sousedům,kde se děje něco fakt hnusnýho. No- pak nastoupil bubák a šlo to trochu do kopru. A konec, kdy cérka trochu prudí(jak to že ji zazvonil mobil,když tam nebyl signál???!!!),pak když už je pozdě prozře a Matka hrdinka, mi shodil film málem do průměru.Těsně nad ten průměr to ale pozvedla jednoduchost a přímost vyprávění,sem tam temného a pocit,že i v tej angliji se o góre taky trochu snaží. (nemůžu si nepředstavit,že to natočit někdo u nás,tak ministerstva vnitra,obrany ,spravedlnosti a kůl tůry ,by řvali,že to Není možný!,páč naši vojáci by se takhle nikdy nechovali!!) ()

Reklama

Reklama