Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o lásce, sexu a vysokém školném. Seznamte se se Samem Lowellem. Přítelem, milencem, studentem, učitelem a majitelem vlastního eskortního servisu. Spolu s dalšími "malými pomocníky atraktivních matek" poznává nejen lásku, ale také skutečný život, ve kterém si děti přejí dospět, zatímco jejich rodiče touží po opětovném získání ztraceného mládí. (Allien.9)

(více)

Recenze (14)

LihO 

všechny recenze uživatele

Príbeh mal potenciál, no tvorcovia ho úspešne zničili. Ako? Podľa toho čo som videl, tak nejak takto: Najskôr sa rozhodli, že z jasnej drámy spravia komédiu. Potom si na ulici odchytili bezdomovca a dohodli sa s ním, že mu kúpia hot-dog ak im napíše scenár. Následne zozbierali náhodných známych hercov a napasovali ich do filmu tak, aby čo najmenej odrážali charaktery postáv. A keď to mali hotové, tak si zmysleli, že to zostrihajú do 20tich 4minútových nezmyselných celkov, ktoré podajú divákom vo forme "odpovedí" na hlúpe otázky... uznávam ich, na niečo také treba talent, fakt klobúk dole ^^ ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Během sledování se mi do mysli stále více kradlo: "pomooooc, co sem komu udělala". Nuda nad nudu, a to sem si říkala, že vydržím hodně... ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Utnuto a smazáno po 40 minutách. Vážně nemusím koukat na každou sr***u, kterou vyplodí Direct-to-DVD distribuce. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Ako atraktívne, jemne použité sexice platili za sex neatraktívnym, v niektorých prípadoch až odpudivým, stredoškolákom. No iste. Označenie "komédia" je trochu prehnané. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Hrozně nudně zpracované, známé obličeje zabité ve změti pseudozajímavého scénáře. Taktéž trochu reality by to sneslo. Není to jen "komedie", to by se pak dalo pochopit vznik filmu lehčeji, ale autoři se snaží o nějaký přesah, dramatično - vyznívá to ale směšně. Kravina. 35 % ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

Vždyť to nebylo tak strašné, pohádka pro loosery o tom jak si vrznout a ještě tím vydělat prachy. Nic převratného ale ani propadák, klasické krásné slabé 3* ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Ale no taaak, mě to nepřišlo zas tak zlý, jak je tady prezentováno. Je pravda, že většina herců byla absolutně nesympatická, ale příběh ušel. Navíc 80ti minutová stopáž se dá v pohodě vydržet! ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Denise Richardsová evidentně udělá vše proto, aby se na ni nezapomnělo, o čemž ostatně svědčí už její show „Trable Denise Richards“. Rozhodnutí natočit lechtivou komedii bych přesto řadil mezi její lepší nápady, nebýt toho, že je film navzdory zvolenému tématu až odporně puritánský, čímž si sám podráží nohy. ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Mám takovej zvyk každej film ať už je sebehorší dokoukat. Ale tohle jsem prostě nezvládla. Film o ničem a realita žádná. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Hej cože ?! :D jako nemůžu říct že bych se nudil, ale na druhou stranu sem se doteď nedověděl, o co vlastně šlo.. I když v USA vlastně všechny vtipy co pobaví začíná: "Víš co řek Joe? ne tak poslouchej.." Bohužel toto není zrovna můj čaj o páté.. ()

Šefča 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to sice blbost (postavy se chovají absolutně nesmyslně), ale dokáže pobavit, jenom ten konec byl celej nějakej nevyžvejkanej, no. ()

Reklama

Reklama