Reklama

Reklama

Náctileté maminky

(pořad)
Reality-TV
USA, 2009, 40 min

Obsahy(1)

Náctileté maminky je pokračováním oblíbeného seriálu 16 a těhotná, ve kterém uvidíte, jak mladé maminky čelí výzvám prvního roku mateřství. Každá epizoda odhaluje širokou škálu problémů, kterým mohou být mladé maminky vystaveny - manželství, vztahy, podpora rodiny, přijetí na vysokou školu nebo získání zaměstnání. Také rozhodující kroky, kdy se stěhují, aby si vytvořili vlastní rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Poučný pořad o holkách v USA, které otěhotní v 16 letech. Někdy jsem byla hodně překvapená, jak se taková mladá holka dokázala se vším poprat. Většina vztahů, které jsem viděla se rozpadne. Zajímavé .... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do životů náctiletých maminek. Děti dětí? To je relativní. Některé působí mentálně vyzráleji, než mnohem starší ženské. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

16ti a více leté školačky se ocitly v jiném stavu. Dítě porodily a teď se musí vypořádat s tím, že ze dne na den se z dětí staly rodiče. Celkem zajímavý pohled na život. Velice se mi líbí výběr těch dívek, každá pochází z jiného prostředí, nebo volí jinou cestu výchovy, rodinného života nebo dokonce adopci. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen reality show. Myslel jsem, že to bude také o tom, jak se do tohoto problému nedostat, nějaké rady. Místo toho člověk kouká na nány, které vůbec netuší, co to znamená mít děti. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Veľmi poučné pre všetkých ostatných teenagerov aby nemali dieťa v mladom veku. Pretože to naozaj vo väčšine prípadov obnáša finančné problémy, rodinné konflikty, strata školy a iné veci. Osobne mňa to vždy bavilo kukať, bavilo ma sledovať ako niektoré dievčatá zvládnu svoje problémy. A samozrejme som sa aj poučila. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Krásná lupa do života mladých američanek. Neříkám, že podobné osudy nenaleznete v jiných zemích, ale zrovna v USA jde asi o poměrně častý problém, v jiných částech světa tomu tak může být z důvodu rozličné kultury i nedostatečného vzdělání. Každopádně myšlení leckterých nafilmovaných slečen vás donutí zůstat zírat s otevřenými ústy, neskutečná hloupost, přehnaná naivita... Děti dětí... ()

Marfab 

všechny recenze uživatele

Pořad ukazující jak může dopadnout kdokoli z mladých lidí jenž si prostě a jednoduše nebude dávat pozor a následky tohoto činu se pak v blízké době okamžitě projeví v jakékoliv části života.Doporučil bych to jako výchovný program pro děti a mládež na školách ()

joelly01

všechny recenze uživatele

TEEN MOM 2: Reality show jak stehno. MTV plati white trash za to, ze se nechavaji zbouchnout, pak jim plati potraty, za prachy je nuti k vetsimu drama (rozchody, svatby, rozvody) a pro vyssi sledovanost je ponoukaji k drogam. Zneuzivat a manipulovat nactilete krupany s IQ bublajiciho bahna, no to je velke umeni a zasluzna cinnnost! Preventing pregnancies? No to teda nevim, kdyz podobne postizeny krupan s IQ bublajiciho bahna vidi, ze dalsi takovi dostavaji od MTV tezke prachy za to ze fetuji, mnozi se jak krysy, chlastaji, navzajem se mlati (i pred detma), tak je to urcite od brzkeho tehotenstvi odradi, ne? Jedina jakz takz normalni a s sanci na decentni budoucnost je Chelsea (ta jeji Aubree je proklate roztomila), je sice trochu trapna a afektovana, ale jinak ma myslim do budoucna sanci. Kailyn je prihloupla dominantni matrona a hysterka jak prase, to jsem zvedava jak dlouho si Javi necha kalet na hlavu. Leah je vyklechtana krava, ktera za "vrz" s byvalym vymeni i zdravi sve dcery. Jenelle je vtip roku. Tu by meli naveky zavrit do saskecu a vyhodit klic. Ta je tak tupa ze jestli jeji rodice nebyli sourozenci, tak jinak si to nedovedu vysvetlit. Z toho prvniho syna (Jace) bude jisto jiste nejaky naruseny masovy vrah a ten druhy (jen debilni fetak pojmenuje sve dite Kaiser Roll) ma k tomu take slusne nakroceno. Diky MTV! Blechs. Ale co, jen si sami koukejte na "Sedmou pecet" nebo "Stalkera" kdyz jste tri tydny nemocni a nesmite poradne nic delat jen lezet. Dodatek: Overall pytlovina na entou, ale me to ted za ty dva tydny tak strasne zdegenerovalo ze hned jak prestanu marodit tak si pojedu do centra koupit UGG boots... ()

DrahciiiRe 

všechny recenze uživatele

Přiznávám. Tak trochu jsem se na to díval i proto, abych se pobavil. Ale pak jsem si uvědomil, že být náctiletou maminkou musí být opravdu těžké... Aneb co očekávat - příběhy mladých dívek, někdy sympatických, někdy méně sympatických, o tom, jak se čelí problémům (které má každý z nás) s malým dítětem na krku. No a utvrdí vás to v tom, že teen age není vhodná doba pro to pořídit si miminko a že neustálé vnucování antikoncepce náctiletým je vlastně na místě... ()

Reklama

Reklama