Reklama

Reklama

Recenze (23)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Adame Masone, všechny tvoje filmy mi jsou poměrně hodně nepříjemné, ale tohle už jsi přhnal. Pig je téměř nesledovatelné dílo a vyloženě lituju času, který jsem u něj strávil. Nadohled odpadu. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nádherná, prosluněná, nevadsky vyprahlá krvavá groteska, která má blíž ke stylovému Zombiemu než k samoúčelným depresivním psychoúchylárnám. Proto naprosto nechápu ohlasy "nechutná brutalita, nesnesitelné mučení, nedokoukal sem, psychicky vprdeli", které zbytečně odrazují "obyčejné" zvídavější diváky - ani jedno tam není v míře větší, než už bylo stokrát jinde. Tady je to ale navíc odlehčené (retard byla skvělá :) ), takže je divák ušetřen "trpění s oběťmi" a může si naplno užívat krásně nekorektní podívanou. Vážně jsem se bavila jako u podobných filmů už dlouho ne a párkrát se i posmála nahlas. Kamera a vůbec všechny ty barvičky byly krásný, hudba príma a herci maximálně šikovní (sice škoda, že avizované "beze střihu" není pravda, ale i tak - předlouhý scény na jeden zátah, nádhera). Jen to mlácení, rytí ve vnitřnostech a další srandy mohly být trochu "věrohodnější" a hlavně explicitnější (není vidět skoro nic). A ten "hluboké poselství" konec mě možná trochu zklamal - ale objektivně je dobrej - to jen já, nekonečná romantička, sem si to malovala jinak :´) ..... (4,5*) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No zbohom, čo je toto za film? :) Teraz fakt neviem, kde mám začať. Asi takto: Je to veľmi zvrátené a je to určené výlučne pre "fajnšmekrov", pretože normálny človek to po 10 minútach vypne. Doteraz som sa smial pri slove "samoúčelný", lebo väčšina antihororových členov to s obľubou používa všade, kde sa dá, tu sa to však výnimočne celkom hodí. Hlavný problém je, že film nemá žiaden dej. Sledujeme vlastne len vyčíňanie dvoch psychopatov, plešatého blázna so skleneným okom a jeho tehotnej, ešte retardovanejšej partnerky. Čo robia so živými a dokonca aj s mŕtvymi, k tomu sa radšej vyjadrovať nebudem. Druhá vec je, že toto všetko som sledoval hodinu a pol vkuse, a práve kvôli abstinujúcemu deju ma to miestami otravovalo (z rovnakého dôvodu som napríklad sprdol ázijský Kichiku dai enkai, lenže ten bol až príliš amatérsky a hlúpy). Nebolo to amatérske, práve naopak, nakrútené to bolo vcelku presvedčivo. Ale nemôžem to kvalitami porovnať s bravúrnymi Martyrs, Inside, alebo Srpski film, pretože tie boli po obsahovej stránke dokonalé, toto však stálo celú dobu na mieste. Najviac mi liezli na nervy pasáže, kedy sa tí retardi hrali na naháňačku a nedialo sa nič. Ja mám režiséra Adama Masona celkom rád, Broken a Blood River sú podľa mňa viac ako vydarené kúsky, tuto však trocha prestrelil. Ale zase je pravda, že som doteraz takú šalenotu nevidel. Klobúk dole, čo sa týka hereckých výkonov, herci sa určite výborne bavili. Nie som si však istý, či to hororových fanúšikov uspokojí, lebo horor to vlastne ani nebol, bolo to niečo úplne iné, len ešte zistiť čo. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velice kontroverzní režisér Adam Mason představuje opět další totálně "shock-disgusting-exploiter" ... Vždycky si myslím, že mě ten šílenec nemá čím překvapit, ale on je prostě génius, jeho přístup je tak neuvěřitelně syrový, realisticky vypadající, neskutečně krutý, maskérsky dokonalý a psychicky naprosto zdrcující ... Andrew Howard je rovněž génius a tohle by se dalo nazvat jeho "one man show". Na jeden 80min dlouhý záběr bez jedinného střihu (!!!!!!!) umučí, rozstřílí, rozpáře, umlátí, znásilní a sní 3 oběti, které k sobě mají velmi citově blízko. Scény jako že když nabere do huby zbytky mozku týpka a ten nafluše jeho sestře do obličeje ...? WTF??!! Scéna, kdy šroubovákem znásilní polomrtvého týpka ... WTF??!! Scéna kdy si v přímém záběru usmaží játra jedné z dívek, potom je jí se svojí dementní přítelkyní a potom tyto játra nutí sníst kamarádku nebohé oběti ...??!! WHAT THE FUCK???!!!! Ve finále už jsem měl fakt problémy s psychickou, nejde ani tak o gore, ale o ty zvěrstva, ponižování, psychické zlomení obětí, nekonečná hra kočky s myší ... prostě násilí a teror v nejhorší možné formě a podobě ... Ovšem, i takoví lidé chodí mezi námi. Jak je u Masona zvykem, na závěr nám připraví "malé" překvapení ... Tohle NENÍ pro 99,999% diváků!!!!! Tohle si skoro nikdo neužije. Je to zvrhlost nejhrubšího zrna, jeden z nejkrutějších filmů, jaké jsem viděl. Jeho preciznost, herecké výkony a efekty jsou ale dokonalé!! Navíc psychologie postav ... tohle mi připadalo jako realita, moderní +- 80 min trvající fake snuff ... Jen pro hodně okrajové publikum ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka super. Mason vás vrhne coby nedobrovolného svědka doprostřed exploatačního pekla, z něhož není úniku. Snad jen skrz tlačítko Stop na vašem ovladači. Protože zatímco tuhle variantu bude volit drtivá většina diváků, ta zvrácenější menšina je rozhodnuta film dokoukat: je jak zhnusena zdejším násilím, tak zároveň fascinována technickou stránkou. Téměř celý snímek je totiž natočen na jeden dlouhý, střihem nepřerušený záběr, což ho činí v subžánru skoro raritou. Přesto se nemůžu zbavit dojmu, že se to od druhé poloviny nikam nehýbe. Pouze bloudí v kruhu, z kterého vás vyhodí až ve vysilujícím finále s jedním malým překvapením. Pěkná prasečina, jen co je pravda. Jak je vidět, tak pod pojmem "vesnická zábava" si každý představuje něco jinýho. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Adam sa s tým proste ne..f. h..d...s...babral a remeselne na " úprimne " režisérskej úrovni dal priestor ( povedala by som až štadión , priam letisko ) aby sa Howard ( yo - šerif z RE - I spit...) vyšantil do bezvedomia a neurobil chybu - H to urobil dokonale. Slušná filmárčina zmáknutá len s 1 - jedinou klapkou !!! "énd EKŠN " . Áno, celé je to totiž improvizovaná ( scenáristicky ničotná - neva ) fraška , zmáknutá v 1 kuse - natoč film za metráž , ktorá si chcela pochutnať na odporcoch podobných snímkov a až na pár výnimok JEJ to vyšlo dokonale . Záver Ti toho povie viac ( ak zotrváš pri zmysloch ) . Mimochodom - ak Ti vadia tieto snímky - tak ochutnaj Áziu ( a nemám na mysli nejaké ružové Pinku E. , ani gumené T.G.P. ). Už aby Mi čoskoro zasvietil na monitore Jeho " LUSTER " Proste HQ narrativexploation - ( 4ka len pre tú monotónnosť ). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nudný piknik pošahanců. Ano, filmy jsou jenom jako, ale jejich snaha o předvádění skutečnosti vtahuje diváka a snaží se ho přesvědčit, že vše je pravda. Zde to však vypadá, jako by měl být divák neustále utvrzován v tom, že vše je jen jako. Nulové gore, o speciálních efektech nemůže být ani řeč, masky nahradil kečup. Každá drsnější akce jde mimo kameru, a tak nevíte, zda ten pablb kope do oběti nebo do země pod ní, zda mlátí pěstí ležící chudinku, nebo se buší do kolene...prostě trapné. Nepůsobí to ani jako underground, kde monotónnost bývá výrazovým prostředkem. Klohnění na pánvi mne doslova ubíjelo stejně, jako pobíhání sem a tam. Pískací zvířátko bylo vzato z Requiem pro panenku, jenže zdejší magorka nesahá B. Hrzánové ani po kotníky. Pro mne nejhorší film od Masona. Hvězdu dávám jen za psychedelickou hudbu zabíhající do příjemného jazzového jamování. Místo šokující směšné, místo drsné nuda. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů určených pro velmi úzké divácké publikum.O filmu už jsem věděl dlouho,ale tak nějak jsem si ho pořád šetřil na příhodnou chvíli.Čekal jsem,že to bude nářez(Mason+Howard=zaručená zábava-aspoň pro mě)A on to nářez byl a já jsem spokojenej.Totální ujetost geniálního novodobého režiséra Adama Masona.Zaslouženě patří do mé Top desítky režiserů.Stejně tak jako Andrew Howard do mé Top desítky herců.Tohle byl herecký majstrštyk.Masonův styl rozhodně nesedne každému a tahle zvrhlost si jen ztěží získá nějaké větší fanouškovské zázemí.Protože běžný(tuctový)divák to po 15 minutách vypne.Není tu sice nic co by jsme neviděli někde jinde(gore efekty).Takže kdo hledá nějaké propracované gore efekty ten zapláče.Tohle je o něčem úplně jiným.Hned ze záčátku se ocitáme v totálním exploitačním pekle,které neskončí až dokonce.Tomuhle já říkám hra kočky s myší.A rejpalové typu nulový scénář-trhněte si.Tady to táhne parádní kamera(beze střihu) a nadlidský výkon Andrewa.Totální psychoteror. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět něco dalšího od Masona, 13 znamení nebylo tak špatné a ani Ďáblova cesta nebyla vyloženě špatná. Sice si ode mě oba dva filmy odnesly 40%, ale Mason v nich měl zajímavý nápady a i dobrou atmosféru. Tak jsem se po několika měsících těšil i na tohle. Ale Mason se u mě z podprůměru už nevyhrabe, protože po tomhle filmu už od něj nechci nic vidět. Tohle je nudná sračka bez špetky snažení natočit něco zajímavého. Mám být jako šokován? 3 "herci" jsou u karavanu a jeden z nich je oběť a dva z nich magoři. Mají tu svázanou ženskou a tu jeden chlápek znásilňuje, mlátí a jinak ubližuje. Zní to jako kvalitní jatka či psycho teror, ale věřte že se nejedná ani o jedno, všechno se odehrává mimo kameru, a vrcholem je to že na konci při znásilnění má chlap natažený trenky. Herci byly neuvěřitelně špatní, a především ta retardovaná ženská, nejraději bych jí vlepil, díky ní jsem film dokonce ztlumil, protože to její "ehm, frk, ehm, hrc daddy" mě neuvěřitelně sralo. Kamera byla šílená a lítala všude, a to nemluvím o naprosto debilní hudbě která se do filmu nehodila ani trochu. A ten konec? To mělo být jako šokující(spoiler) že ten chlápek je hodný taťka(KONEC SPOILERU). Seru na to od Masona už nic. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako sa dalo čakať v komentároch k tomuto filmu ktorý rozhodne patrí ku kontroverzným budú svietiť predovšetkým odpady a vysoké hodnotenia. Odpady z dôvodu že Pig je podobne ako Salo - 120 dní Sodomy, Srpski film či Miluje Ťe k sežráni filmom ktorý tým, že vrchol zvrátenosti ktorý sa čas od času objaví v každom človeku (a kto tvrdí opak klame sám seba) preniesol na filmové plátno. A naopak na druhej strane mnoho ľudí ocení práve jeho nekonvenčnosť, skvelú kameru doplnenú o skvelú hudbu, doslova primitívny scénar a niečo čo v tomto filme možno ťažko označiť za hercov. Aj záverečné posolstvo však človeka ktorý film pochopil ako ho autor (dúfam) myslel - že ľudská zvrátenosť nepozná hraníc, ako sa až človek dokáže ponížiť aby prežil ((nepochopiteľný fail, dlhodobo týraný muž vidí svoju týranú bezmocnú priateľku ale keď naňho ich trýzniteľ namieri zbraň zastaví sa...jasné že preto aby mohol film pokračovať ale toto bol vskutku obrovský prešľap režiséra) a že tými najúchylnejšími ľuďmi sú práve tí najbohatší ktorí naoko usilujú o všeobecné blaho. A to že takýmto drístom veria ľudia je podstatne horšie ako to že Adam Mason natočil toto, pretože ak by čo i len časť z tohto filmu myslel seriózne tak nepochybne patrí na psychiatriu. Posledný dom naľavo či Pomsta znásilnenej sa nekonala, toto bolo číre one man show jedného úchyla. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takový ten film o klasickým psychopatu v přírodě. Nemá to žádný příběh, tím se to stává celkem dost nudné a nezajímavé. Celý film je furt jenom o tom samém a téměř na stejném místě. Jediná scénka, která se mi líbila byla skoro na začátku. Myslím ten chvilkový náznak kanibalismu, to bylo lahodné. Jinak ke konci to taky nebylo úplně k zahození. Jinak všechno ostatní úplně zbytečné. Kamera na prd, hudba strašně otravná a nezajímavá, atmosféra minimální a herci docela debilní. Kdyby k tomu byl nějaký lepší příběh, tak bych to bral. Přece jen tenhle snímek má něco do sebe, ale minimálně. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus. Ani už na tuhle sračku nechci myslet. Ani nevím jestli jsem nějakej z Masonových hororů viděl kždopádně tohle u mě posral fakt hnus. ()

Mírouš 

všechny recenze uživatele

Ale no tak chlapci, nepřehánějte, zas tak brutální a nechutný to teda zdaleka nebylo....Prvních dvacet minut bylo celkem koukatelnejch, ale poté, co se zjevila pseudomentoška, šlo to celý z kopce. Zvrtlo se to v grotesku, která byla díky tý špatně zvolený herečce v roli řezníkovy partnerky až místy hooodně trapná. Zastupovat jí kupříkladu Bára Hrzánová, dopadlo by to rozhodně líp...Tahle kravka tam jen pobíhala, dělala huuuuu huuuuuuuu a až moc se snažila hrát demo-woman. Navíc se ani nesnažili zamaskovat jí, aby nebylo poznat, že je to vcelku slušná kost. Díky absenci střihu nebyly ve filmu ani záběry z detailu, takže co se přesně s jejich orgány a tělními otvory děje, zbylo jen na vaší fantazii. Takže mě to bohužel ani emočně nezaujalo, jen tak jsem čuměl a bylo mi jedno, co se bude dít dál za "zvěrstva". Upřímně, pár podobných filmů jsem už viděl, takže se dá říct, že mě pár deka vepřových jater, pulčák filmový krve a pár nefalšovaných flusanců nedokáže rozhodit. Tohle podle mýho amatérský dílo řadím mezi ty horší. Pochvalu zaslouží Howard, za to jak bravurně zvládl udržet herecký nasazení v jednom nekonečným záběru. To bylo vážně obdivuhodný. Zdálo se mi, jakoby se v tom vyžíval, hrát si na mučitele. I v jiným, pro většinu známým filmu, hrál poldu, co rád testuje svým hulvátem dámský řitní svěrače. Jeho blažený výraz ve tváři prozrazoval nadšení pro tyhle role. Mám v plánu další film od Masona, tak se uvidí, jak to dopadne. Broken byl v pohodě, nadprůměrnej horor, lepší než toto... ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Šialená záležitosť, to bez pochýb. Veľa zvrátených scén, no čo je ešte horšie zvrátené herecké výkony. Howard to dal úplne úžasne a celý čas mi bežalo hlavou, že ten týpek je veľmi sympatický - nenávidela som sa za túto myšlienku :D. Fakt úplne zvrátené, hnusné situácie zvráteného, prepnutého mozgu a jeho "frajerky" - totálne zdegenerovanej obeti. Celý čas som myslela na to, že dám 4* - predsa len som si predstavovala niečo ešte horšie a ešte viac na hranici - nakoniec som sa rozhodla pre 5*, a to kvôli záveru, ktorý ma úplne rozsekal. ()

M.Myers odpad!

všechny recenze uživatele

No to se jděte bodnout, nevim a nechápu co koho vede dát tomuhle filmu hodnocení vyšší než jednu hvězdu. Čekal jsem a byl jsem připraven na uplně všechno...Ale, takovou odpornou totálně vygumovanou píčovinu jsem asi fakt nečekal. Tohle by natočil asi i každej zde hodnotící. Vzít do lesa kameru, pět kreténů, tři svázat a dva do nich nechat kopat a tradááá!!! veledílo je na světě. Je to trapný, je to amatérský, hnusný...Kdyby bylo ještě hodnocení horší než odpad, tak tady by byla ta nejlepší možnost ho použít. Jako vážně nechápu Vás, co jste tam práskli pět hvězd, nic proti Vám lidi, ale jste vůbec normální? Taky mám rád horory, i ty hodně drsný, ale tohle nemá s filmařinou moc společnýho....No nic, radši zapomenu, že jsem na tohle vůbec někdy koukal.... ()

Deratizer odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snad ani ne film hodný do filmové databáze působí od samého začátku extrémně protivně, je to naprostá amatérská sranice. Nic mi to nedalo, asi po 20ti minutách čumění na tento utahaně nudný sranec o ničem mi došlo, že už se ve filmu do jeho skončení vůbec nic nezmění a nechtěl jsem se po zbytek filmu trápit, tak jsem to vzal zrychleně. Možná jsem pak přišel o nějakou tu další brutální řeznickou specialitu, ale rozhodně ne o nečekaný filmový zážitek. Fakt jsem se těch prvních 20 minut nezáživně trápil. A herecké umění v nestřižených plynulých scénách? Dlouhé scény bez střihu ano. Herecké umění? Ne. To tady opravdu nehledejte. Ale pokud někdo v takovým sranci vidí zálibu a vyžití, tak proti gustu.... Lidi pomátli jste se na rozumu s tím hodnocením, aby něco tak nekvalitního dostalo 57%? Zřejmě ano. A mnohem kvalitnější filmy házíte do odpadu a taková ultra blitka se vyhřívá na takhle vysoké pozici. Nemám slov. Ultra odpad..... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uplne suhlasim s Míroušom a Campbellom a ich komentarom,absolutne to nie je take brutalne a nechutne ako to tu niektori opisuju,trosku zo zaciatku a na konci a to je asi tak vsetko,medzitym je to taka fakt nevydarena a trapna komedia,herci sa chovaju ako totalni dementi a takmer vsetko sa deje mimo kameru,pozrite si film Visceral z produkcie Chile,tomu hovorim underground jak svina a nie toto,slaba,nudna a amaterska kravina...:-) ()

veverysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Ak je toto horor, tak ja som štyria tankisti a pes, ale čo to bolo, neviem a ani nechcem vedieť, nebudem sa tu rozplývať nad úžasnou technikou filmárčiny, keď padla za obeť chorému námetu, ale budem sa rád opakovať, raz za čas treba vidieť aj takéto chujoviny, človek sa potom rýchlejšie zorientuje. ()

Reklama

Reklama