Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nadějný mladý architekt Jeon Jin Ho se rozhodne účastnit velkého projektu, který by mu velmi pomohl v kariéře. Jeho přítel mu poradí, aby se nastěhoval do domu, který měl být modelem pro jiný velký projekt od téže firmy. Jeon Jin Ho souhlasí a nastěhuje se k Park Kae In, přičemž předstírá, že je gay. Park Kae In je velmi naivní a věří všem lidem, takže často bývá zrazena nejbližšími, tudíž nepojme ani trošičku podezření, že by Jeon Jin Ho jen předstíral, že je gay. Věci se však začnou komplikovat, když začne pociťovat náklonnost k Park Kae In. Jak bude ale Park reagovat, až zjistí, že její homosexuální spolubydlící není vůbec homosexuální a zamiloval se do ní? (Zíza)

(více)

Recenze (31)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Můj první korejský seriál!!! Nejedená se sice o typickou jihokorejskou tvorbu, ale o to je to originálnější. První díl mě zaujmul, druhý upoutal a u třetího jsem už ani nedýchala. Hodně poutavý příběh, který nenudí a nepůsobí jako klišé. Překrásné interiéry a mimořádně úžasná hudba dělají seriál ještě dokonalejším. Největší hvězdou je tu ale samozřejmě nádherná Ye-jin Son. Nutno říct, že ani Min-ho Lee za ní vůbec nezaostává. Každičká minuta stála za to! Tuším, že pocity, které jsem zažívala u tohoto seriálu, už nikdy u žádného nezažiji. A proto se na něj s radostí a kapesníkem kouknu ještě několikrát. 5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Když tak o tom přemýšlím, tak tady jsem rozhodně viděla ten nejkrásnější polibek ze všech asijských seriálů ever. :-) Romantika, vtipné momenty, mrcha, zklamání, slzy, bolestná minulost - to všechno tu člověk najde a i když by to mohl najít všude jinde, tady to je tak hezky naskládané, že se to prostě musí líbit. Vtipných okamžiků není po málu, takže se člověk pobaví. Myslím, že tenhle počin je spíše pro holky, vzhledem k Min-ho Leemu, který je naprosto úžasný, rozkošný a vůbec, jako kluka byste ho brala každá! ;-)) Má to šestnáct dílů, ani málo ani moc, a pokaždé jsem se na konci jednoho těšila na další. Pro mě to byla naprosto odpočinková pohoda. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech jsem dala čtyři hvězdičky, po jedenácti už jich je pět. Trochu jsem se té záměny mužské orientace bála, protože ne vždycky se to povede bez trapnosti. Tady se to povedlo. A víc než dobře. Komické situace vyplývají z děje naprosto nenuceně, o to víc jsou přirozenější a my se doma smějeme co to dá. Obsah seriálu je tu trochu zavádějící, protože Jeon Jin Ho se nařčení, že je gay snaží dlouho bránit, ale okolnosti mu nějak nepřejí. Navíc Park Gae In by si to asi ani nenechala vymluvit (opak se prostě musí dokázat ;^))) ) a právě ona ho svojí upřímností přivádí do - pro něho - nepříjemných situací. Jsem ráda, že mám před sebou ještě pět dílů, ale je mi líto, že už jenom tak málo. :^) PS. Po dokoukání bych ještě jednu hvězdičku přidala, ale nemůžu ji tu nikde najít. Tak si holt půjdu alespoň zpříjemnit den soundtrackem... ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Tento seriál dlouho odkládala, ale vzhledem k tomu, že je to tady jeden z nejoblíbenějších a nejčastěji hodnocených korejských seriálů, konečně jsem se do něj pustila. Prostředí architektů na mě působilo nevšedně, jelikož jsem se s ním mnohokrát nesetkala. Osobně nemám ráda, když je seriál z velké části postaven na tom, že ženu někdo považuje za muže nebo třeba heterosexuála za gaye. Vyvažovala to vynikající Son Ye-jin, která navíc hrála velmi sympatickou postavu. Oceňuji, že se postavy chovaly celkem rozumně a pochopitelně, což u korejských počinů bohužel není pravidlem. Trpěla jsem u hudby, která je pro tyto seriály také typická. Jednou chci u jejich seriálu slyšet rock, namísto těch příšerných slaďáků. Také jsem očekávala o něco více humoru. Poslední epizody mi však nepřipadaly jako obvykle nudné a zbytečně natahované, naopak jsem byla neustále napjatá, co se tam bude dít, což hodnotím jako velké plus. Celkově pro mě byly chvíle s Personal Taste příjemné a docela ráda bych se do toho světa znovu vrátila, ale když jej porovnám s ostatními korejskými seriály, co jsem zatím viděla, tak ho vidím jako průměr. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Romantika do každého počasí :) Není to až tak nabité tím typickým korejským humorem, ale to mi ani nevadí. Hlavní atrakcí je tady nejspíš Lee Min-ho alias Jeon Jin Ho, na kterého je opravdu radost pohledět. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Další z těch neokoukaných JK seriálů. Miluji Lee Min Ha a Ye Jin Son. Je vidět, že Korejci neřeší věkové (možná pro nás) problémy :). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

4-5*.... ještě se musím rozmyslet a komentář napíšu až potom (mám připravených pár hlášek, dobrých gagů a tak vůbec, jak je mým zvykem), ovšem teď jsem se na to dodívala a tak jsem plná pocitů z tohoto zázraku, na nějž jsem narazila naprostou náhodou přes uživatelku .maggie. - čímž jí děkuju, ale zkoukla ho během 4 dnů (nutno podotknou, že ač je to jen 16 dílů, každý díl má hodinu) a to o něčem svědčí :) Avšak už teď můžu říct, že asi nikdy znova nechci slyšet ten song "Like a fool" aka jak to znělo mě "babochoróoooo" a jak se to prý fakt píše "babocheoleom".... pokaždé, když to zaznělo, jsem měla chuť někomu vyliskat a pak jsem si ho dokonce už začala i zpívat... trochu případ této situace. 12. 2. 2015: Aneb přišel čas na slíbené doplnění a předem varuji, že to bude slet a sleds všecho možného a nehledejte v tom moc logiky;) 1. Gustav Klimt v jihokorejské galerii? 2. Kupování vložek může být opravdu stresující záležitost. Zvláště když jste kluk, na gaye si jen hrajete a ještě na vás čumí tři ááááááhňající puberťačky. 3. Vážně si googlil úlevu od menstruačních křečí? 4. Víte na co si člověk v korejských dramách musí zvyknout? Že všichni protagonisté jsou propojeni. Postupně se to začne odhalovat a odhalovat až je z toho zacuckané klubku a nikdo ho už nerozmotá. 5. Styl oblékání hlavních protagonistů? Jeon Jin Ho by člověk toho gaye fakt věřil, protože se oblékal hrozně dobře... ale asi jako každý jiný hlavní protagonista metrosexuál. Za to Park Kae In byla jak strašák do zelí. Nechápala jsem, co to má s těma širokýma mikinama, kdy si dá kapuci na hlavu, uši vystrčí ven a nasadí brýle, aby to všecko drželo na svém místě. 6. V průběhu sledování se přistihnete, že vám už vadí, že nevíte, co znamená oppa atd. a začnete googlit. Google na vás vyprskne přehršel oslovení, výrazů atd., které se liší v malých detailech a jste tam, kde jste byli na začátku. Ztraceni v překladu. 7. V podstatě už od 9. dílu se mohli dát dokopy, ale ne... museli naplnit kvótu a proto se neustále museli hádat o maličkostech, sebezapírat se, pak poslat toho druhého někam, pak se omluvit a pak zase celé znova. 8. Muzikál, co byl v 10. dílu - něco tak strašného jako kulisu jsem ještě nezažila... Nedivím se, že ten ředitel lístky rozdával a postupně se všichni zvedli a odešli si řešit své vztahy a poprvé se líbnout. 9. Konečně přišel 11. díl - první díl, kde se Jeon Jin Ho usmíval a ten úsměv mi hrozně připomínal úsměv Nicholase Brauna. 10. a poslední - Jihokorejci jsou Mistři v zírání. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Můj třetí pokus shlédnutí korejského seriálu a konečně trefa. Má to na seriál solidní obsah, takže se tam něco děje a není to o ničem jak se často stává. A hlavně – Son Ye-jin zde má přesně takovou roli, v jaké ji mám rád, která jí sedí a může zde patřičně předvést své herecké kvality a půvaby – ať už jde o scény vážné, humorné či uplakané. Nejkrásnější jsou asi momenty takového jejich vzájemného špičkování a různých nedorozumění, tam holka naprosto exceluje, stačí když udělá ty svoje oči, zatváří se, něco řekne a už mám úsměv na tváři. Na druhou stranu je zde ale neskutečně půvabná a milá, prakticky bez ohledu na to jakou hrůzu si vezme na sebe či co ti vytvoří za umělecké dílo na hlavě :-) Ale ani ostatní nehrají vůbec špatně, zejména zlej tatík měl opravdu krásně zlej smích :-) Zkritizoval bych ale některé momenty, které mají posunout děj kupředu, občas to bylo moc umělé, násilné a krkolomné - např. nehoda se dřevem a autem by chtěla víc snahy, a ty plány v předposlední části, eh… Nicméně je to seriál a asi nelze očekávat promakanost jako u kvalitního filmu. Hudba se mi celkem líbila přímo v ději i v titulcích. Závěr předvídatelný, tedy žádné zvláštní překvápko. Takže celkově - nějaké výhrady bych měl, občas to nemělo šťávu a skřípalo, ale díky zde opravdu rozkošné Son Ye-jin nadělím plný počet. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Oh, skvelá romantika, kde medzi hrdinami skáču iskry ako divé. Skutočne sa zamýšľam, prečo je Lee Min Ho až tak prehnane krásny a napriek tomu je dobrý herec, no občas sa zázraky dejú. Božská je proste Božská aj keď niekedy som mala chuť ju chytiť a zatriasť ňou a zakričať budíček! Ladilo im to, seriál mal skvelú atmosféru a krásne prostredie tradičného kórejského domu bolo ako malý bonus. Celý film som sa usmievala... ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, ktorý sa mi nezdal pridlhý... možno občas zabiehal trocha do telenoveloidného charakteru, ale našťastie sa to vždy stoplo v správnej chvíli :D... Humorné situácie tiež nechýbali... Ďalší z podarených kórejských výtvorov :) /Príbeh o mladom nádejnom architektovi, ktorý sa v záujme svojej firmy rozhodne dostať v pretvárke gaya do domu, v ktorého štýle má byť naprojektovaný iný obrovský projekt. Celý jeho plán sa začne "kaziť", keď sa zaľúbi do dievčaťa, večnej nešťastníčky a naivky, ktoré v tomto dome býva.../ ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Ye-jin Son pre mňa bola hlavným dôvodom sledovania tohto seriálu. Úloha naivnej starej dievky jej sadla ako uliata a hoci bolo jasné, že sa to celé skončí pre tieto kérejské romkomi typickým happy endom, malo to čo ponúknuť a tých 16 častí som si príjemne užil. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Neviem ako to ti Korejci robia, že z obrovskej tony kliše dokažu takmer vždy tak zdarne vykľučkovať. A to tak, že tie kliše absolutne nevadia. Nie je to sice top, no dokaže to veľmi dobre pobaviť, a emocie su davkovane takisto fajn. Serial nesklamal, pobavil, potešil. No a čerešnička na torte je samozrejme Ye-Jin Son. Ta je tradične skvela. Asi neexistuje nikto kto by ju nemiloval. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka, až mě malinko mrzí, že se nejedná o realitu. Nádherný Min-ho Lee a sympatická Ye-jin Son tvoří pěkný pár, díky tomuto seriálu jsem prožila hned několika druhů emocí: radost spojená s hlasitým smíchem (scéna v hotelovém pokoji, výtah, koupelna...) smutek, nenávist.... Zpočátku jsem váhala, jestli mám dát 5 nebo 4*, ale když se nad tím tak zamyslím, tento seriál je prostě krásně naivní, a proto musím být též taková a dát mu všech 5*. Souhlasím s komentářem Zízy, hlavně s první větou. ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Tak toto je čistých 5 hvězd. A proč? Protože tento žánr je přesně můj šálek kávy… Není to příliš dětinské, není to nudné a nekoukala jsem na seriál, který by začal a končil vždycky tak napínavě jako tento.., ústřední dvojici prostě nemůžete nemít rádi a vedlejší postavy vyplňují vtipné scény, u kterých jsem se "málo" nasmála. Co si víc přát?! Ideálních 16 dílů, které vám utečou jako voda a bude vám líto, že už je konec. ()

Karala 

všechny recenze uživatele

Moc hezky natočená pohádka s neméně pěkně vypadajícími postavami a architekturou. Ničím novým nepřekvapí, ale ani nezklame. Korejská oddechovka na úrovni. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Můj teprve druhý korejský seriál, ale už teď si nedokážu představit, že by ho mohlo něco překonat. Romantika, které se prostě nedá odolat. Největší podíl na tom rozhodně má úžasná Ye-jin Son, která mě přímo uhranula ;) Nemůžu posoudit originalitu, či množství klišé, ale komu na tom záleží, když při sledování tohoto seriálu zažívá nejlepší chvíle celého dne. Často jsem se přistihl, jak místo školy (čtvrťáku) přemýšlím, kdy budu moct domů a zhlédnout další díly, tak jsem byl nedočkavý. Vynikající herecké výkony, poutavý příběh i krásná hudba (kterou budu poslouchat ještě dlouho...) už sami o sobě stačí na plných 5*, ale to co na tomto seriálu obdivuji nejvíce, důvod proč se mi zaryl přímo do srdce, které bez něj už nikdy nebude kompletní, je lidskost, která z něj přímo srší. Ano, je to zvláštní, ale ještě nikdy mi seriál nepřipadal takto skutečný... Mám rád americké seriály, ale v tomto ohledu se mají ještě mnoho co učit, protože většina z nich nesahá Personal Taste ani po kolena... (tak nakonec se přece jen našlo něco, co ho překonalo : It's Okay, That's Love) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka, pri ktorej sa oči potešia pohľadom na mladučkého Min Hoa, srdce zaplesá pri rozprávkovom happy ende a myseľ sa nemusí veľmi namáhať, aby pochopila vo co go. Aj keď ide o seriál staršieho dáta, Ye-jin Son sa už vtedy prejavila ako hotová a kvalitná herečka. Keď hrá protivu, musíte ju neznášať, keď hrá ublíženú, uroníte slzu, keď hrá šťastnú pristihnete sa ako sa priblblo usmievate. Dokonca chémia medzi protagonistami presakovala cez obrazovku. Skvelý počin. ()

Monroe1991 

všechny recenze uživatele

Ye-jin Son, tahle krásná a velmi talentovaná herečka je bezesporu pro nás kluky hlavním důvodem, proč tento seriál sledovat. Svou postavu zvládla (opět) bravurně. Park Gae In jsem si zamiloval hned v prvních minutách a každý díl jsem si opravdu vychutnal. Teď už mi nezbývá nic jiného, než jen poslouchat (mimochodem výborný) soundtrack a vzpomínat na těch krásně strávených 16 hodin plných radosti, smíchu, ale i pláče. Těším se, až se na to někdy v budoucnosti opět podívám. Za mě je to jasných 100%. ... Monroeova předpověď počasí na zítra: Mé první setkání s korejským seriálem dopadlo tedy na výbornou. A i když se na seriály skoro vůbec nedívám, vím, že jsem s korejskými doramaty rozhodně neskončil. ()

Reklama

Reklama