Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nadějný mladý architekt Jeon Jin Ho se rozhodne účastnit velkého projektu, který by mu velmi pomohl v kariéře. Jeho přítel mu poradí, aby se nastěhoval do domu, který měl být modelem pro jiný velký projekt od téže firmy. Jeon Jin Ho souhlasí a nastěhuje se k Park Kae In, přičemž předstírá, že je gay. Park Kae In je velmi naivní a věří všem lidem, takže často bývá zrazena nejbližšími, tudíž nepojme ani trošičku podezření, že by Jeon Jin Ho jen předstíral, že je gay. Věci se však začnou komplikovat, když začne pociťovat náklonnost k Park Kae In. Jak bude ale Park reagovat, až zjistí, že její homosexuální spolubydlící není vůbec homosexuální a zamiloval se do ní? (Zíza)

(více)

Recenze (31)

Axineya 

všechny recenze uživatele

Lee Min-ho jsem chtěla celou dobu svléknout. Ne protože bych z něj byla paf (i když to taky), ale protože jsem se nemohla dívat na ty jeho véčkové hluboké výstřihy, úplé kalhoty a k tomu ty jeho cvičky, nebo co to je. Jenže oni ho takhle oblékaj ve všech seriálech (zlatý Faith - tam musel nosit středověké tuniky) ()

Hagu 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se mi toto drama velmi líbilo po celou dobu, nemohu dát plný počet bodů, jelikož vyřešit všechno tak lehce během jedné episody mi přišlo smutné. Ikdyž mi bylo jasné, že to skončí dobře, tak konec poněkud zklamal. samozřejmě herecké výhony Ye-jin Son a Lee Min Ha byli skvělé. Celkově atmosféra děje byla velmi milá. ()

Morely 

všechny recenze uživatele

Nemám tušení čím to může být, ale tento seriál mě moc nechytl. Zkoušela jsem ho vidět dvakrát. Poprvé jsem skončila u 10 dílu a už jsem neměla ani chuť pokračovat dál. Asi o rok později jsem to zkusila znovu, skončila u 11. dílu a o několik měsíců později dokoukala zbytek. Objektivně mi přijde seriál zajímavý. Kromě hlavní hrdinky která mi byla hrozně nesympatická, zde vidím spíš plusy: originální děj, vtip, zajímavý hlavní hrdina, hudba nebyla tak zlá. Jen mrcha byla fakt na zabití, ani ne tím co dělala, jako že spíš herečka měla asi jen dva výrazy které střídala. Subjektivně to už je trochu horší. No nic, asi to nebyl tentokrát můj šálek čaje, rozhodně ale nikoho od Personal Taste neodrazuji, myslím že (když odhlédnu od svého pocitu) patří k těm lepším k-seriálům. ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Niekedy to malo od komédie veru dosť ďaleko, ale nevadí. Ye Jin Son už nevyzerá ako porcelánová bábika z Lover´s concerto, ale stále je krásna a jej úsmev je proste očarujúci. Sem tam má seriál hluché miesta, ale celkový dojem to napraví. Taký dobrý priemerný seriál. ()

Galeana 

všechny recenze uživatele

Vtipný (hraní si na gaye je.... :D) a oddychový seriál se sympatickou hlavní hrdinkou (to se jen tak nevidí) a správnou bestií na straně zla :). Mezi hlavní dvojicí to docela fungovalo (poprvé jsem zde viděla Min-ho Leeho a zatím tuhle jeho roli žádná z jeho ostatních nepřekonala) a ještě jsem se mohla kochat nádhernými interiéry. No co byste chtěli víc? P.S.:Ten polibek se ale nadhodnocuje...viděla jseml lepší... ()

vett 

všechny recenze uživatele

Nebudu se toho bát a napíšu taky nějakou kritiku na tohle očividně oblíbené dorama, které ale trpí několika neduhy. Nejenom, že se zde opět nachází syndrom příliš mnoha dílů (jako koneckonců skoro u všech korejských seriálů), ale také jsou tvůrci (stejně jako já) velkými milovníky korejské seriálové legendy Full House, kterou mnohdy bezostyšně vykrádají (zpívat "Tři medvědy" je prostě vrchol). Ale na rozdíl od Full House, který se zcela oprávněně může pyšnit označením komedie od prvního do posledního dílu, zde se humor v podstatě úplně vytrácí někde okolo poloviny a od té chvíle už seriál míří jen do bezbřehých vod melodramatu. Min Ho Lee a Ye Jin Soo se snaží co to dá, a v humorných situacích jim to šlape, ale po romantické stránce je chemie mezi nimi veskrze žádná. A vážně jsem byla jediná koho iritovalo, co mají na sobě hlavní hrdinové (ona vypadá nonstop jako santus a on, že čeká velkou vodu - no hádám, že je to asi moderní)? Předpověď na zítřejší den? Pusťte si raději Full House (stejně se díváte jen na jeho opravdu velmi slabý odvar). ()

Evikju 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jako moje první "dorama" jsem si nevybrala zas tak špatně. Děj je chytlavý a dobře utíká. Sedla jsem k tomu a už se nezvedla. Herci k sobě pasují, i když je podle mě znát, že Ye-jin Son starší než Min-ho Lee. Ve finále to, ale nemělo nějaký vliv. Člověk si zde užil všeho co korejci nabízejí. Humor i slzy. Myslím, že se na to časem opět mrknu ()

Spam 

všechny recenze uživatele

Seriál, který získal slávu především pro své obsazení. Kouzelná Ye-jin Son a nesmělý Min-ho Lee je kombinace, která zcela jistě naláká. Především tedy Lee Min-ho ještě před plastickou pohromou, která ho potkala před natáčením Heirs. Brek brek. Příběh je laděn opravdu z vesela. Nejvíce baví bizarní až burianovsky laděné situace s Lee Min-hem, při nichž je mylně považován za gaye. To, co seriálu opravdu přidává na hodnotě, je ale porušení stereotypu korejské homofóbní společnosti. V Korei totiž neexistuje homosexualita. Neexistuje ani koncept homosexuality, který by se mohl potvrdit či vyvrátit. Nelze tudíž argumentovat. Personal Preference je první populární seriál, který se nejenom v rámci zábavy a nekonečných jokeů, ale i naprosto vážně věnuje tématu homosexuality. V Korei naprosto skandální. Dokážu si představit, že tento divácky úspěšný seriál alespoň trošku pootevřel oči některým chápavějším ajumám (starším paním), co zběsile domlouvaj nevěsty svým poslušným gay synáčkům. To, co seriál naopak sráží k zemi jsou všechny stereotypy korejských dramat z červené knihovny, které tam tvůrci plácali jak diví. Nejhorší finální (teď nevím, jestli je to slovo vůbec vhodné použít, protože snad i Pejsek a Kočička, když věšeli prádlo, bylo větší vzrůšo, ale dobře) "milostná" scéna, kterou jsem kdy viděla. Takže nakonec takový průměr s kvalitním poselstvím. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Prvních 13 epizod jsem se opravdu bavila . Pak už mě to začínalo truchu nudit , ale 3 díly není zas tolik na to , abych seriál nedokoukala nebo vzdala . Má to spoustu vtipných momentů , hodně romantiky a intriků . ()

Reklama

Reklama