Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (127)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud osadíme nějakou tisíckrát omletou, slaboduchou kravinu o ilegálních soubojích nehezkých otyloňů strýčkem Džeksnem, určitě se najde nejeden idiot, co se nechá nachytat a zkazí si tím večer. Podle oduševnělého výrazu hlavního hrdiny soudím, že se narodil tak šest měsíců před termínem, tak se asi Samuel nechal ukecat svým PR agentem, protože soucit s mentálně retardovanými je IN a tato forma účasti je méně bolestivá, než se nechat oslintávat někde po ústavech při házení plyšáků s rozštěpem do klecových lůžek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TVÝ JMÉNO JE SMRTONOSIČ. BYL JSI VYCHOVÁN K BOJI, K ZABÍJENÍ A SMRTI“....... /// Na internetu se dá čumět na cokoliv. Stačí nápad, IT partičku a přesvědčit ochotníky, že lidi neunášej jen ufoni. Hovno každýmu potom, že to bude organizace pochybná, plná nahých holek, schopných udělat cokoliv (za prachy – FUJ!!), kde chlapce (bojovníky) nepřesvědčujou dobrým slovem, ale waterboardingem. DEATH GAMES – ultimativní zápasy bez pravidel, geniální show se smyslem pro dobrodružství. Akční BÉČKO jak vyšitý, s náplní soubojů novodobých gladiátorů. Je jedno, co se kdy a jak stane, jestli někdo vzplane láskou a někdo vyřeší citový dilema. (prostě píchání mečem i ,,/ . - - . /yjem“.) Nečekejte nepočítaně soubojů – ono by to totiž omrzelo, ale solidně sestříhanou ,,ruční“ práci, omotanou ne až tak debilním dějem o hasičovi s bojovým duchem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Necejtím se divně, když čtvrtěj (půlej) člověka. 2.) Rád mrknu na souboj ninji se samurajem. 3.) Rád poslechnu nový hudební směry. 4.) Thx za titule ,,Stuďo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

movie 

všechny recenze uživatele

Strýček Sam, rozuměj L. Jackson, se rád za nějaký drobák propujčí leckjaké béčkové taškařici. V případě ARENA se pak jedná o ryzí "cormanovku", která připomene snímky jako DEATH RACE 2000 apod., zde nepříliš dobře režírovanou debutantem a v běžné profesi tvůrcem visuálních efektů Jonahem Loopem (jeho režijní počin je to do roku 2017 zatím poslední). Nenáročná taškařice o tom, jak proti sobě v různě modifikovaných arénách (od 2. sv války po samurajské orgie apod.) bojuje různý mix k boji zákěřně nucených a nesvobodných individui, pak nejvíce selhává v tom, že se bere místy možná až příliš vážně. Což je docela škoda. Samuel L. Jackson je pak zdaleka to nejepší, co vás v tomhle filmu čeká. Je tedy vhodná otázka, zdali je nutné se dívat na vše, k čemu se Jackson propůjčí, byť jeho výstupy jsou velmi zábavné. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Víte, za co dávám tu jednu hvězdičku?? Ještě se mi totiž nestalo, aby jedna z hlavních postav filmu vyslovila větu, kterou jsem měl v tu chvíli na jazyku. Konkrétně se jedná o záběr, kdy Samuel L. Jackson schová hlavu do dlaní a řekne: "Stáhněte hudbu... titulky... a končíme..." Fakt, tohle jsem si přeříkával v hlavě od nějaký dvacátý minuty. Netušil jsem, jak moc se dá v dnešní době zprasit arénovka. A ještě si to ti blbečci dají do názvu. Pane Arnolde Chone, stuntmana si klidně dělejte dál, ale už nikdy proboha nelezte do židle s nápisem ´fight coordinator´. Co to mělo jako bejt?? V dnešní době toto?? Viděl jste poslední dobou nějaká videa na youtubu?? Ne?? Tak si tam zadejte třeba Cyril Raffaelli, Damien Walters nebo Scott Adkins a jestli se z toho ihned neposerete, tak vězte, že tohle chtějí dnes akční fandové vidět. Ne nějaké ušmudlané rány pěstí, které zaprvé nedopadají a zadruhé se jako smyčka stále opakují. Příběhy arénovek jsou téměř vždy dost jednoduché, ale tohle bylo snad napsané za jednu kouřovou popolední pauzu. Tohle mě fakt nebaví a skoro bych řekl, že až uráží. Už aby se dal sehnat ten The Raid... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film. Má celkom dobrý príbeh o požiarnikovi, ktorý príde pri nehode o ženu, čo ho zničí a navyše si ho vyhliadne zločinecká organizácia, ktorá ho unesie a prinúti bojovať v nelegálnych zápasoch vysielaných cez internet na život a na smrť. A tak ak chce požiarnik prežiť, musí vyhrať určený počet zápasov, ale vie, že nemôže veriť nikomu. Spracovanie nie je zlé, o originalite sa tu samozrejme hovoriť nedá, všetko tu už mnoho krát bolo, ale to nevadí, hlavne, že sa na to po väčšinu času dá bez problémov pozerať, nudných scén tu až tak moc nie je, aj keď nejaké sa predsa len nájdu a poteší aj celkom dobre vymyslený záver, nie, že by bol nejaký šokujúci, ale nečakal som ho a zaujal ma. Spracovaniu môžem výrazne vytknúť jedine miestami až otravné scény na internetových divákov, obzvlášť skupina teenagerov s ich trápnymi rečami mi dosť prekáža. Akcie je tu priemerné množstvo a nie je zlá, ale moc ma nezaujala. Akcie mimo arény je tu len absolútne minimum, takže to ani nestojí za reč a samotné súboje sú síce prehľadné a zaujali ma aj zaujímavé digitálne kulisy, ktoré mali predstavovať napríklad súboj samurajov, vojakov z prvej svetovej vojny a podobne, len škoda, že to nebolo lepšie využité, ale majú úplne nezaujímavú choreografiu, jednoducho obyčajní americkí muži, ktorí majú len silu, takže o nejakých chvatoch sa tu hovoriť nedá, sú plné nezaujímavých spomaľovačiek a sklamala ma aj ich drsnosť, síce krv v nich je a občas sa nájde aj nejaká useknutá hlava, ale všetko je to tak viditeľne animované a navyše nudne podané, že ma to ani trochu nezaujalo. A toto je rozhodne veľkou slabinou filmu, keď na arénovke sú najmenej zaujímavé práve súboje. Herecké obsadenie je iba priemerné, poteší Samuel L. Jackson ako organizátor súbojov a dobrá je aj Katia Winter, ale veľkým sklamaním je práve hlavný hrdina, ktorý ma ani trochu nebavil a tak som mu ani nedokázal fandiť, skôr by som ocenil, keby si vymenil úlohu s hlavným záporákom, Johny Messner by sa na to hodil viac. Réžia a technická stránka sú v rámci produkcie celkom slušné, medzi videofilmami výrazný nadpriemer. Aréna nie je zlý film, na ten priemer stačí, ale zlyháva v dvoch pre svoj typ veľmi zásadných veciach, čo je samozrejme nudný hlavný hrdina a nezaujímavé súboje. A tak vlastne výrazne neuspokojí nikoho, bežného diváka tento typ filmu moc nebaví a fanúšik zase určite skôr siahne po kvalitnejšej konkurencii ako Neporaziteľný s Adkinsom. To jedno pozretie neľutujem, ale znovu si ho už nepozriem. 54% ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

V tomto případě kritiky rozhodně nelžou... člověk si řekne, srát na scénář (opravdu hloupý, mimochodem), alespoň se tam budou mezi sebou ti kokoti hodně mlátit a poteče tam krev. Omyl, bitky tu skoro vůbec nejsou... celkově asi 10 minut (a to nejspíš přeháním), navíc choreografie tu není žádná, takže borci se mezi sebou mlátí jak dva ožralové na vesnické diskotéce. Kellan Lutz se může směle postavit vedle Taylora Lautnera, co se (pokusu o) herectví týče... tihle dva musí pocházet ze stejného vrhu - strašně se snaží, ale kde nic tu nic. Jediné plus (a hvězda) za kozy a full frontaly všeobecně... a to si vemte, jak ubohý tenhle film musí být, když se dává za tohle jedna hvězdička.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle béčka, kde poster k filmu vypadá mnohem lépe než výsledný produkt. Na zmíněný poster se napíše něco ve smyslu "Zapomeňte na Karate Tiger" a na zadní stranu nějaký neexistující kritik z New Yorku napíše "Excelentní, dechberoucí, film roku!" Film je sračka, ale není to megasračka, protože zde hraje jistá Katia Winter, která stojí za trošku pozornosti. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Typické béčko. Vezměte film "Zabij, nebo budeš zabit", vraťte ho zpět časem o dvacet až třicet let, přidejte trochu krve a nečekanou pointu a můžete distribuovat. A i když je první zmiňovaný snímek minimálně o řád výš, je "Aréna" pořád poměrně koukatelná (a to i přes Kellana Lutze, který mi nikdy nic neříkal). P.S.: Nepřestává mě fascinovat, k čemu všemu se (kvalitní) herec jako Samuel L. Jackson neupíše.;-) 2,5*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Masox v aréně. A tvůrčí trio zastoupené producentem Krevoyem, scénáristou Giglioem a debutujícím režisérem Loopem ho do té pikantní polévky nadrobilo pořádné množství. S divákem po požití tohoto pokrmu smýkalo a vymetlo s ním všechny rohy. Tenhle film má koule. A není úplně originální. Ale srát na to. Máme zde zase jednou ujetého šílence, který provozuje nelegální web, na němž pořádá souboje jeden na jednoho, při kterých protivníci v různých virtuálních prostředích a úrovních skutečně umírají a jsou na ně uzavírány sázky. Sledovanost Smrtelných her jde prudce nahoru s příchodem nováčka, který je ideálním materiálem pro vymytí mozku, neb venku ztratil všechno, pro co žil. Stejně jako ostatní, i on sem byl unesen. Hasič David Lord si brzy vydobude slávu i respekt protivníků. Cesta k přislíbené svobodě vede přes deset vítězných soubojů. S přezdívkou Smrtonoš to (možná) půjde hladce. Někdo si řekne, že by to byl dobrý film, kdyby v něm ale nehrál herecky netvárný (o)pičák Kellan Lutz. Ano, Kellan Lutz nadále zůstává herecky netvárným (o)pičákem, ale já do tohoto filmu nikoho jiného nechtěl. Mně jeho šílený anti-herecký výkon do celého šíleného a v podstatě jednoduchého celku perfektně zapadl. Nebyl ani moc prostor nějak se herecky předvádět, film totiž jede na splašené vlně. Krvavé souboje se stříkající a prýštící krví jsou drsně vyvedené. Navrch je přihozena švédská sexice Katia Winter, která s nahotou nemá nejmenší problém. Hardcore souboje, nahota, agresivní pojetí, kvalitní vizuál na video film, dynamické tempo, pointa na závěr související s hlavním hrdinou. S filmem jsem neměl nejmenší problém. V nováčkovi na poli režie Jonah Loopovi je talent krvavě a explicitně rozpohybovat film, který diváka rozhodně nešetří. 100% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem začátek tak 6krát páč jsem to nikdy nedokoukal celý.. a ejhle KONEČNĚ!! a nebylo navíc zase tak špatný jak jsem si myslel víc scén z fightů a mín kecu toho blondatýho policisty a mohlo to být i lepší. L Jackson jako záporák ubohej.. a ten konec měl něco do sebe. Hudba nevýrazná a kvalitka špatnáá. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zápasy v aréně na život a na smrt, přenášené internetem a na něž se dá sázet. Jenže tentokrát si šéfík vybral špatného borce. Zní to povědomě? Originalitu rozhodně nečekejte. Ale občas je člověku originalita fuk, když dostane nášup slušné akce a nějakého toho drsoně v hlavní roli. Drsoně, co má koule a charisma. Třeba Dwayna Johnsona. Jenže zde žel má hlavní hrdina (Kellan Lutz) charisma baletky po fetu – a podobně opile se celý film potácí a podobně zfetovaně hází pohledy zpoza řas modrýma očima. Pak je zde ještě nějaká ženská, taky drsňačka, která sbírá potenciální bojovníky v aréně v kdejaké hospodě, a mezitím se co chvíli producíruje někde full frontal nahá. Což není nic hezkého na pohled, protože Vanessa Branch má na tyhle scény velkou prdel, tlusté nohy, pupek a žádný pas. Vypadá tedy spíše jako třetiřadá štětka než drsoňka. Celý film nesundal kameraman z objektivu modrý filtr – ó, jak moderní! – a do soubojů animátoři namíchali mnoho počítačové krve a krvavých cákanců, aby alespoň trochu okořenili tu nudu, jež se prohlašuje za souboje. Protože ty jsou natočeny zpomaleně, avšak nijak zajímavě a napínavě, bez vnitřní struktury bojové scény, a vlastně dohromady netrvají ani nijak dlouho. K tomu se přidávají i na takové béčko až příliš okatá klišé a nelogičnosti. Klišé jak vrata čeká hned na úvod – těhotná snoubenka... jak dlouho asi vydrží naživu? A hlavní hrdina je bývalý mariňák a hasič, ale umí všechny druhy bojových umění včetně samurajských mečů. A pak si jako idiot nechá píchnout injekci neznámé látky od člověka, kterému nevěří. Nebo už jen ta skutečnost, že FBI, MI5, CIA atd. nedokážou vystopovat jedno nelegální internetové a satelitní vysílání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice se to může zdát jako stokrát recyklovaná srajda, ale já se u toho celkem bavil. Mám rád tyhle ty krvavé souboje na život a na smrt, zvlášť když se okolo ochomýtají celkem pěkné děvčata a tady si s nahotou hlavu nelámali. Taková nahá Katia Winter by stála vážně za hřích i trochu té bolesti. Horší už to bylo s přehnaností a nereálností samotného příběhu.  To co přežil náš hlavní hrdina „hasič“, to by nezvládl nikdo – snad jen Rambo. Tolik smrtících zranění a on se z toho vykulíroval a ještě „zasunul“. Nezbývá než přivřít oko nad absurditou a pokud chcete u něčeho relaxovat během prochcaného dne, tohle by mohla být jedna z možností. Žádná sláva, normálně bych dal cca 40%, ale za ty ženské a toho sériového plešatého psychopata jednu přihodím. Paradoxně tu byl Samuel L. Jackson tentokrát spíše jeden z nejslabších článků filmu – ale zase posloužil jako lákadlo (jeho jméno). Slabých 50% ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Tragické nepřehledné soubojové céčko se sebedegradujícím se Samuelem L. Jacksonem a pár neherci. Kocovinu z těla vyhání spolehlivě. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Těmhle filmum prostě chybí více fantazie více akce více boje a mohlo by z toho byt pěkně povedený akčnák ale co už 3 jsi to zaslouží škoda že Samuel už není co dřív. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že je pramálo arénovek a jen vzpomínám na časy Van Dammových kousků. Bohužel po první půl hodině, která není tak zlá, jde vše z kopce minutu po minutě. Lutz se prostě neutáhne akční role a Jackson je vyloženě v jedné ze svých nejhorších rolích. Zápletka přes kopírák jako u těchto filmu, ale problém je v tom, že se snaží být něčím víc, což od takového filmu nikdo nechce. Arénové scény nejsou špatné, nemotornost Lutze zachraňují zpomalovačky a střihači. Celkově to je ale bída, s odřenýma ušima......3/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o klasicku arenovku. Kto by to vzhladom na nazov cakal. :-) Vata ktora vyplna dej medzi bitkami je urobena dobre. Hlavny hrdina je vykresleny dostatocne sympaticky na to, aby sme mu drzali palce, Samuel L. Jackson ako sef v pozadi celej tej areny prehrava takym tym zabavnym b-ckovym muhehe sposobom, jeho hlavny poskok je dostatocne odporny na to, aby sme sa tesili ako mu vo finale hrdina odfakli hlavu, dokonca sa nezabudlo ani na kamarata hlavneho hrdinu, ktory to nepekne odskace a nakoniec tu mame este aj niekolko sexi krasavic, ktore ukazu svoje vnady. A este tu je zabavna prekvapiva pointa na zaver. Technicka stranka je tiez na profesionalnej urovni. Prehladna kamera, normalny strih, pekne filtre, hudba. Rozhodne to nepripomina tie hnusne Bulharske produkcie vyhasnutych akcnych borcov. Tak preco tak nizke hodnotenie? Pretoze tu je jeden zasadny problem. Pre zaner arenovky doslova smrtiaci. Suboje. Je ich strasne malo, su kratke a co sa tyka choreografie, tak su to take jednoduche krcmove rubacky v americkom style, kedy nevidime prakticky ziadny kontakt medzi supermi. Aspon ze su natocene prehladne. Reziser si najskor bol vedomý toho, ze nema k dispozicii nadanych akrobatickych borcov typu Scott Adkins a tak vsetko vsadil na brutalitu. Krvi a useknutych hlav si tu uzijeme do sytosti. Lenze je to stale to iste dookola a po chvili to zacne nudit. Arenovka, kde to hlavne, teda bitky za vela nestoji je strata casu. 4/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Co máme všichni společného je Smrt......... Úvodní souboj byl choreograficky velice nepovedenej. Bylo například velice očividné jak soupeř se sekyrou vede úder až moc vysoko, aby náhodou protivníka netrefil a při tom dělal, že se strašně moc chce trefit. Autonehoda je jak vystřižená z telenovely. Přidám absolutně nevyrovnanou hudbu, podivnej scénář a dialog a dokoukám to jen z velkou námahou. Samuel L. Jackson mě tímto snímkem docela zklamal. Snímek o kterém jsem už od začátku tušil jak dopadne. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film je podobný arénovkám 90. let. Hlavní hrdina David Lord má havárii autem, při které umírá jeho těhotná přítelkyně a on smutek neunese. Ve všemožných barech se opíjí a vyhledává bitky. Zde si ho vytipuje organizace, která pořádá ilegální zápasy na život a na smrt, unese ho, nadopuje svinstvem, aby byl abresivnější a pošle ho do arény, ze které přenáší placený přenos do celého světa. Davit zabíjet nechce a prvního protivníka sejme v sebeobraně. Poté už mu za příslibu svobody nezbívá, než vyhrát sérii devíti zápasů (ve svobodu však stejně moc nevěří). Filmek je plný brutálních soubojů plných krve a usekaných hlav, ale neobsahuje nic, co by už nebylo v jiných filmech. Ale všechno pěkně funguje a mě se to líbilo. Za mě 70% :) ()

Reklama

Reklama