Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Občas přemýšlím nad tím, proč tak charismatickej herec jako je S.L. Jackson bere každej brak, co se mu postaví do cesty. Aréna je klasickej případ škatulky "video film" - tj. snímek, který se nedostal do kin a zřejmě ani do televize a je naštěstí k dostání jako výprodejové DVD v pošetce v každé dobré trafice :D. Aréna je ale také zároveň ten typ filmu, který je sice mizerný, ale ani se mu nemůžete zasmát - vratký příběh, no name herci, spousta pofidérních efektů, ale hlavně že krve je všude pokokot :D. ()

Wayne 

všechny recenze uživatele

Samuela L. Jacksona poslední dobou nudí dobré filmy, tak si potřebuje občas odskočit k bezmyšlenkovité kokotině. Proto se ujal role záporáka (jméno postavy je tak podstatné až si ho nepamatuju), který nechává lidi navzájem se vraždit v aréně. Zřejmě protože chodil se svým otcem na meetingy klubu rváčů podle jeho vyprávění z dětství (ano s vymýšlením příběhu si fakt moc práce nedali). No každopádně to posral, protože si dotáhl do arény Kellana Lutze, který se sice tváří jako obyčejný smrtelník, ale my udělaní do Twilight ságy, víme, že je to upír. Takže je od začátku jasné, že jim všem nakope prdel a s pomocí jisté dívky, která nemá důvod mu pomáhat a je tam jenom aby dokázala, že film bez ženské a sexu stojí za prd, se dostane ven.Já měl vlastně napsat spoiler, ale ten konec je předvídatelný už od ukázek hodinu před filmem. Snímek rozhodně donutí člověka k zamyšlení, jako třeba: Nemám si zas pořídit HBO, ať je na co v noci čumět? ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Arénovky mám rád, ale pro krista pána! Jsme v 21. století! V kinech za chvíli bude běžně vyskytovat 4Dčko, každý vyhazuje nekřesťanský prachy za digitální efekty a vizuální stránku filmu a Loop si dovolí natočit tohle? :O Asi by si měl domluvit spolupráci s těmi dvěma japonkami, co seděly u pultu a měli na starosti vykreslování jednotlivých arén :D - i když popravdě..byly tam dvě!? Tak ono se to jmenuje Arena - já čekám desítky rozličných prostředí a dostanu jen jednu kopku, na začátku nějakou louku a na konci "pískoviště". Tohle si nezaslouží ani označení Béčkový film. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No čosi nám tu chýbalo. Dej mi je u riti. Ten hodnotiť nebudem, lebo v rámci žánru je to zbytočné. Čo tu robí Jackson neviem, ale jeho prítomnosť poteší viac, ako nejaký rumunský alebo sovietsky neherec s hrozným prízvukom. Vizuál, efekty sú super, bojovníci drsní, krvou sa nešetrí. V čom je teda problém? Loop strašne odflákol súboje v aréne. Choreografia 0. Nejaká dramatickosť 0. Celkom mi vadil aj kukuč hlavného hrdinu. Na drsňáka pôsobil príliš teen a príliš twilight. Škoda. 50%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je to céčko, s námětem, které je X krát ohrané klišé, mým jediným důvodem sledovat byla Nina Dobrev. Bohužel již po pěti minutách se mi dostane nepěkné rány, v podobě, že postava Niny umírá. Nadruhou stranu je zde alespoň Vanessa Branch, které to neskutečně sedí, a vzhledem k tomu, že nemám ve zvyku něco začít, a pak nedokončit, dal jsem tomu šanci. Bohužel ale tento film má pouze dva klady - perfektní hlavní herce, a úžasné zvukové efekty (doporučuji pustit s DTS zvukem na domácím kině). Tím to ovšem končí. Není zde pořádné napětí, zápletka je jedno velké klišé, a samotná akčnost nemá ty pravé grády. Celkově lehký podprůměr. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)

Reklama

Reklama