Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární seriál nabízí pozoruhodná setkání s nejvýznamnějšími tvůrčími osobnostmi Hollywoodu.  Oliver Stone, Francis Ford Coppola, George Lucas, Brian De Palma, Ron Howard, Michael Mann a další patří těm, co změnili svět. Jsou to nejlepší režiséři ze všech a jejich vize a umělecké myšlenky ovlivnily a stále ovlivňují miliony diváků po celém světě. A především jsou to tvůrci, kteří nám mají co říct a stojí za nimi práce, na niž mohou být hrdí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky filmu naprostá povinnost !! Přiznám se, že tenhle dokumentární cyklus bych mohl sledovat pořád, zvlášť když se ty rozhovory točí skutečně s těmi největšími režiséry, s lidmi, kteří skutečně mají co říct.. Nesmírně zajímavé nformace, které osvětlí spoustu věcí, zároveň vytváří naprosto nové souvislosti.. A samozřejmě často nechybí ani (veselé) historky z natáčení.. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Já se tedy dívám spíš ze zájmu než z povinnosti ... Atraktivity jednotlivých dílů se samozřejmě liší podle vybraného tvůrce, ale úroveň se celkem vyrovnaná. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré. Človek sa dozvie o podrobnostiach z pohľadu daných režisérov a koľkokrát sú to pikošky a detaily, ktoré nenájde v časopise či na nete. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama