Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární seriál nabízí pozoruhodná setkání s nejvýznamnějšími tvůrčími osobnostmi Hollywoodu.  Oliver Stone, Francis Ford Coppola, George Lucas, Brian De Palma, Ron Howard, Michael Mann a další patří těm, co změnili svět. Jsou to nejlepší režiséři ze všech a jejich vize a umělecké myšlenky ovlivnily a stále ovlivňují miliony diváků po celém světě. A především jsou to tvůrci, kteří nám mají co říct a stojí za nimi práce, na niž mohou být hrdí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Já se tedy dívám spíš ze zájmu než z povinnosti ... Atraktivity jednotlivých dílů se samozřejmě liší podle vybraného tvůrce, ale úroveň se celkem vyrovnaná. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré. Človek sa dozvie o podrobnostiach z pohľadu daných režisérov a koľkokrát sú to pikošky a detaily, ktoré nenájde v časopise či na nete. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky filmu naprostá povinnost !! Přiznám se, že tenhle dokumentární cyklus bych mohl sledovat pořád, zvlášť když se ty rozhovory točí skutečně s těmi největšími režiséry, s lidmi, kteří skutečně mají co říct.. Nesmírně zajímavé nformace, které osvětlí spoustu věcí, zároveň vytváří naprosto nové souvislosti.. A samozřejmě často nechybí ani (veselé) historky z natáčení.. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Toto je program, na ktorý som tak dlho čakal. Jednoducho sa na to dá pozerať každý deň a dá sa nad tým zasmiať, ale hlavne priučiť. No a samozrejme - keďže som filmový fanúšik tak je to ideálne. Obdivujem tvorcov, obdivujem režisérov. Pre mňa jasných *****. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Sleduji letos po letech už potřetí a pokaždé si najdu mnoho nových faktů a skutečností ze života a natáčení mistrů. Souhlasím, že každý fanda filmů (a nejen amerických) by měl seriál vidět. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Spovedať tzv. veľkých režisérov Hollywoodu. Krátke, výstižné a informativnost sa drží v medziach. Spovedanie sa venuje aj vlastným názorom a nie len spomienke na najlepšie filmy. ()

Reklama

Reklama