Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár se rozhodne, že spolu stráví několik romantických dnů jen ve dvou. Proto se vydají na vzdálený pustý ostrov, kde se nechají na 10 dnů vysadit, aby si mohli užívat jeden druhého o samotě. Pár ovšem netuší, že na ostrově nejsou sami a později se začnou dít divné věci. Začíná boj na život a na smrt. (Dlee)

Recenze (28)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mladý páreček dovolenkuje na malém opuštěném ostrůvku v Pacifiku, přičemž je ohrožován domorodci / nepřátelskými rybáři / duchy / ostrovními mutanty. Asi tak do poloviny stopáže jsem byl celkem zvědavý, jaká z uvedených možností se ukáže jeko ta pravá, no posléze mi to začalo být úplně fuk. Nezajímavá, nenápaditě natočená rutina, bohužel. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ostrov se nachází na jednom z nejkrásnějších míst na světě a přesto někdo dovede tak zkurvit film. Dva rozmazlení magoři (normální člověk by tohle totiž neudělal), se nechají na 10 dní vysadit na pustém ostrově. Jenže brzy zjistí, že tam nejsou sami. SPOILER: Nebudete tomu věřit, ale na pustém ostrově je duch domorodkyně CORAL, která šlápla na jedovatou ostnatou rybu. Byla to prudce jedovatá ryba a člověk do 30 min. zemře. Domorodkyni nikdo nepomohl a navíc ji znásilnilo 7 chlapů. Takže mrtvá Coral se chce mstít a teď jen čeká, až na ostrov připluje nějaký chlap, aby ho mohla mačetou rozpárat. A co se stane, když na ostrov připluje ženská? To je taky vyřešeno. Ta přece šlápne na jedovatou ostnatou rybu. No není na tom ostrově veselo? :-) 10% za krásnou přírodu, mořské okurky a jedovatou rybu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútený hororík odohrávajúci sa v malebnom prostredí ostrovčeka, ktorý, ako sa zdá, nie je celkom opustený. Spočiatku nevieme, čo sa z toho vyvinie, hlavní hrdinovia počujú divné zvuky, plač, vidia stopy v piesku, tiene, miznú im veci... takže moja zvedavosť narastala. Potom sa však do deja zaplietli dvaja hispánski rybári, a celá parádna a mrazivá atmosféra sa začala rúcať. V záverečnej tretine sa to však opäť pozviechalo, takže výsledné dojmy mám skôr pozitívne. Je to o kúsok slabšie ako jeden z mojich obľúbených austrálskych kúskov Long Weekend, a to najmä kvôli dosť plochému a jednotvárnemu deju (námetom a atmosférou je to vcelku porovnateľné), ale za pozretie to určite stojí! A to nielen kvôli prostrediu a sympatickým postavám, ale taktiež dokonalej hudbe, z ktorej mi chvíľami naskakovali zimomriavky. Pekné. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Škoda. Počiatočná výprava úžasná a následne príjemne nepríjemná a tajuplná. Legenda o "duchovi" je pôsobivá, ústredný párik veľmi sympatický a výprava krásna. Ku koncu už to ale začína byť dosť veľká nuda a sklamal a rozčaroval ma až príliš otvorený koniec. To kde sme, aby sme sa nedozvedeli odpovede na základné otázky??? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Znásilňují se tu ženy, spekuluje se tu nad různými legendami, šlape se tu na prudce jedovaté ryby a hlavně se tu neuvěřitelně vaří z vody. Do té režisér ještě stihl hodit špagety, na kterých si tu mladí milenci ještě bez nějakého podezření pochutnávají, aby po zbytek stopáže jen splašeně pobíhali po ostrově. Servírovat se tu budou ještě hodně (ale vážně hodně) špatné dialogy, které sympatická ONA a otravný ON po celou dobu úsporné stopáže pronášejí. Dovolenkové ultralaciné video vystřídají různé zvuky, pláč a „nepříjemná“ podezření v duchařském balení a i když některé noční scény místy ještě dokáží napnout, druhá polovina nabírá prapodivný směr, až je z toho divákovi nevolno!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Toto tu už bolo asi trilión krát. Dalo sa nato pozrieť, ale je to film ktorý sa o nič nesnaží a tak ani nič neponúka. Skôr mi to prišlo ako dokumentárny žáner, ktorý predstavuje krásu prírody niekde na bohom zabudnutom mieste. Viac sa zľaknete svojho odrazu ráno v zrkadle. Za týždeň si nebudete pamätať o čom to bolo ... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, potenciál toho ostrova byl velký. První polovina docela ušla, i atmosféra je vcelku povedená, noční scény místy dokáží napnout, ale v druhé polovině to nabralo divný směr, začaly se množit blbý situace a celý to prostě chytilo takovej trapně ujetej nádech a ten konec to zabil. Není to sice horor úplně na odepsání, ale žádná sláva to tedy taky není. 45% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitívum vidím v určitom aspoň slabo priemernom pocite neurčitosti, kde divák zo začiatku nevie čo je vo veci a môže len hádať. No akonáhle sú už karty na stole tak záživnosť ide rapídne dole. Jediné čo ostáva sú pekné zábery na pláž a na more. Po hororovej stránke tiež nula bodov - strata času. 30/100 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Potenciál Uninhabited spočíva v mieste, na ktorom sa odohráva - teda v prirodzenej hrozivosti opusteného ostrova, ukrývajúceho svoje dávne tajomstvo. Prvá polovica filmu z týchto elementov aj viac-menej úspešne ťaží - nočné pasáže sú pôsobivé a rysuje sa tu pútavá hra na mačku a myš s neznámym nepriateľom, potom však prichádza objasnenie toho, o čo tu vlastne kráča a atmosféra ide pomaly do hajzlu. Ústredné postavy začnú liezť človeku na nervy, napätie, mrazivosť a počiatočný strašidelný nádych sú definitívne preč a záverečné vyvrcholenie tiež nestojí za veľa. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nechat se vyhodit na opuštěnym ostrově a nemít u sebe aspoň vor, to si řiká a průšvih. A k tomu samozřejmě dojde. Jen to trvá moc dlouho. 20 minut jsem se koukal, jak mladej pár dovádí na pláži a zbytek filmu byl o přemítání, že tam někde asi něco je, do čehož se občas objevilo nějaké rádoby bubu. Až v závěru se ukázalo, kdo za tim všim stojí a asi jsem nebyl sám, kdo zkřivil už tak znechucenej obličej zklamáním. 10% ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Robinson Crusoe by se podivil, jaká dobrodružství je možné zažít na exotickém a romantickém ostrůvku, když s sebou máte rozmazlenou hydru plochého charakteru. S pocitem sebezapření si odbudete povinnou úvodní plážovou soulož, která je k přežití jen se vzpomínkou na stepilého a hebkého Pátka a pak šup šup do víru událostí. Spoustu prapodivných výjevů váš mořský azyl nabízí, drsné rybáře, s jejichž nářečím si neporadí ani Google Translator, záhrobní fluidum, chystající na vás příšernou krvavou past, chajdu s panty z kůže, okna nejsou zasklený, z níž se linou pradivné zvuky. A když už se můžete samou hrůzou ukousat, cítíte nutkání šlápnout na smrtelně nebezpečnou jen napůl leklou jedovatou rybu vytaženou z útrob Kuby Vágnera, kterou byste během třiceti minut, co zbývají do vaší smrti nudou, nejraději omlátili Billu Bennettovi o držku. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Celé to mělo dobrý potenciál, začátek byl dobrý, ale když došlo k rozuzlení "záhady", tak film jako takový u mě klesl. Herecká dvojka byla však sympatická. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs. Absolutně bez nápadu, hrozný scénář a několikrát vykrádačka Blair Witch. Herci moc moc špatní a dialogy asi jak od osmiletých dětí. Jediný za co stojí řeč je pěkné prostředí a jedna ostnatá ryba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy se australský snímek „Uninhabited“ zlomí a my sledujeme boj o život, najednou je to větší nuda než to, dokud jsme sledovali, jak si dvojice užívá dovolenou. Je to nezajímavé, nejsou zde silní protihráči, je to místy i celkem nelogické a všechno se vleče tak, až nemůžete věřit tomu, kdy to vlastně končí a jak. Na začátku dobrý potenciál, který zůstal nevyužit. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ráj nebo Peklo?! Říkal jsem si, mohl by to být celkem zajímavý snímeček. První polovina filmu Vás opravdu zaujme a napíná jak pružinu. Druhou půlku filmu si říkáte, zda se vůbec něco stane a když se film blíží k vyvrcholení a závěrečným titulkům, tak si říkáte, proč jste si něco tak stupidního mohli vůbec pustit! Film má čistou stopáž: 80 minut (s titulky 84 minut), ale rozhodně né 93 minut, jak je zde prezentováno! To by jste se super ukousali nudou! 30% ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Krásný ostrov,ale to je to jediný co jsi z filmu pamatuju. Příběh? Nějaký tam nejspíše i  byl ,ale tak nevýrazný. že nestojí za řeč(komentář). Možná,že až někdy uvidím film znovu tak ho více zaregistruji alespoň. Nakonec je tedy Uninhabited jen nezáživný thriller, který se v paměti ani neohřeje a už je pryč. Za jednu hvězdu a to díky prostředí a docela zajímavému konci.  16% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Krásný ostrov, na něm dva vcelku sympatičtí lidé a chvílemi dobře budovaná atmosféra. Bohužel to jako celek nedrží a nebaví. Škoda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dva mladí krásní lidé, kteří moc sympatií nebudí, na krásném palmovém ostrůvku s bělostným pískem, kde straší. Hloupý australský horor a nudný zároveň. Dvě hvězdy za ten ostrov. Na deset dní bych ho bral taky i s tím strašidlem. ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

Jak se dá na skutečně krásném ostrově natočit skutečně strašlivá a nudná hovadina. Vzkaz těm chytrákům, kteří píšou komentáře, aniž by film viděli: vůbec se tu neznásilňují ženy, pouze se o tom kecá (tak jo, jednou se párkrát hekne, ale mimo záběr kamery). Na jedovatou rybu se tady jednou šlápne, ale čumět kvůli tomu hodinu a půl na naprostou píčo..nu? Je to na vás. Já tu chybu bohužel udělal. Tak mě napadlo, že by se mi tu hodilo, kromě Oblíbených uživatel, i status „Lháři a prášilové“, kam bych přidával uživatele, kteří poskytují o (jimi neviděných) filmech zcestné informace, jejichž hodnocení a komentáře by se mi vůbec nezobrazovaly. ()

Reklama

Reklama