Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár se rozhodne, že spolu stráví několik romantických dnů jen ve dvou. Proto se vydají na vzdálený pustý ostrov, kde se nechají na 10 dnů vysadit, aby si mohli užívat jeden druhého o samotě. Pár ovšem netuší, že na ostrově nejsou sami a později se začnou dít divné věci. Začíná boj na život a na smrt. (Dlee)

Recenze (28)

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitívum vidím v určitom aspoň slabo priemernom pocite neurčitosti, kde divák zo začiatku nevie čo je vo veci a môže len hádať. No akonáhle sú už karty na stole tak záživnosť ide rapídne dole. Jediné čo ostáva sú pekné zábery na pláž a na more. Po hororovej stránke tiež nula bodov - strata času. 30/100 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ostrov se nachází na jednom z nejkrásnějších míst na světě a přesto někdo dovede tak zkurvit film. Dva rozmazlení magoři (normální člověk by tohle totiž neudělal), se nechají na 10 dní vysadit na pustém ostrově. Jenže brzy zjistí, že tam nejsou sami. SPOILER: Nebudete tomu věřit, ale na pustém ostrově je duch domorodkyně CORAL, která šlápla na jedovatou ostnatou rybu. Byla to prudce jedovatá ryba a člověk do 30 min. zemře. Domorodkyni nikdo nepomohl a navíc ji znásilnilo 7 chlapů. Takže mrtvá Coral se chce mstít a teď jen čeká, až na ostrov připluje nějaký chlap, aby ho mohla mačetou rozpárat. A co se stane, když na ostrov připluje ženská? To je taky vyřešeno. Ta přece šlápne na jedovatou ostnatou rybu. No není na tom ostrově veselo? :-) 10% za krásnou přírodu, mořské okurky a jedovatou rybu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Znásilňují se tu ženy, spekuluje se tu nad různými legendami, šlape se tu na prudce jedovaté ryby a hlavně se tu neuvěřitelně vaří z vody. Do té režisér ještě stihl hodit špagety, na kterých si tu mladí milenci ještě bez nějakého podezření pochutnávají, aby po zbytek stopáže jen splašeně pobíhali po ostrově. Servírovat se tu budou ještě hodně (ale vážně hodně) špatné dialogy, které sympatická ONA a otravný ON po celou dobu úsporné stopáže pronášejí. Dovolenkové ultralaciné video vystřídají různé zvuky, pláč a „nepříjemná“ podezření v duchařském balení a i když některé noční scény místy ještě dokáží napnout, druhá polovina nabírá prapodivný směr, až je z toho divákovi nevolno!! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútený hororík odohrávajúci sa v malebnom prostredí ostrovčeka, ktorý, ako sa zdá, nie je celkom opustený. Spočiatku nevieme, čo sa z toho vyvinie, hlavní hrdinovia počujú divné zvuky, plač, vidia stopy v piesku, tiene, miznú im veci... takže moja zvedavosť narastala. Potom sa však do deja zaplietli dvaja hispánski rybári, a celá parádna a mrazivá atmosféra sa začala rúcať. V záverečnej tretine sa to však opäť pozviechalo, takže výsledné dojmy mám skôr pozitívne. Je to o kúsok slabšie ako jeden z mojich obľúbených austrálskych kúskov Long Weekend, a to najmä kvôli dosť plochému a jednotvárnemu deju (námetom a atmosférou je to vcelku porovnateľné), ale za pozretie to určite stojí! A to nielen kvôli prostrediu a sympatickým postavám, ale taktiež dokonalej hudbe, z ktorej mi chvíľami naskakovali zimomriavky. Pekné. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Potenciál Uninhabited spočíva v mieste, na ktorom sa odohráva - teda v prirodzenej hrozivosti opusteného ostrova, ukrývajúceho svoje dávne tajomstvo. Prvá polovica filmu z týchto elementov aj viac-menej úspešne ťaží - nočné pasáže sú pôsobivé a rysuje sa tu pútavá hra na mačku a myš s neznámym nepriateľom, potom však prichádza objasnenie toho, o čo tu vlastne kráča a atmosféra ide pomaly do hajzlu. Ústredné postavy začnú liezť človeku na nervy, napätie, mrazivosť a počiatočný strašidelný nádych sú definitívne preč a záverečné vyvrcholenie tiež nestojí za veľa. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama