Reklama

Reklama

Film Avatar: The Way of Water nabízí filmový zážitek na zcela nové úrovni. James Cameron vrátí diváky zpět do nádherného světa Pandory ve velkolepém a strhujícím dobrodružství plném akce. Ve filmu Avatar: The Way of Water se po více jak deseti letech znovu setkáváme s Jakem Sullym, Neytiri a jejich dětmi, kteří stále bojují za to, aby se udrželi v bezpečí a naživu. (Falcon)

(více)

Diskuze

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Gladiator15

ano, mala tam ostať, stejně ako následujúcá scéna, kde této vyšinuté psychopatce nasazují svěrací kazajku a zavírají ji do vypolstrované cely...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Mně se hrozně líbí, jak se původně upustilo od myšlenky, najít základnu rebelů a zníčit je, na osobní pomstu pro Quaritch. Docela by mně zajímalo, co dělali lesní Na'vi, když Jake a jeho rodina si odjeli na výlet. Asi nic, co taky ? 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

M_i_0

Se počítá s využitím materiálu do dalších dílů, a tak bych s tím pro zatím nepočítal. Ani na DVD/BD nejsou vystřižené/prodloužené scény (a myslím, že ani na Disney+, ale případně mě opravte).

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

To jako že každý, kdo nemiluje toho blbečka Havla, tak je hned "kunda rudá"?
Ušišlanej, notoricky ulhanej alkoholik. Nic víc.

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

Vecernicek

Radeji nehodnotim, poslednich 40 minut filmu jsem radeji nedokoukal nebo koukal jen jednim okem, tohle uz je moc, proste to chtelo zase neco jineho a zustat u jednoho filmu. Proste asi uz to bude jen pro deti do 13ti let max

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

A ještě jsi mě zapomněl, jak je v dnešní době módní, poslat mě do Ruska.

 

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Wolv3rine

Wolv3rine (hodnocení, recenze)

Ivoman

Ano, všichni svéprávní občané naší (ne vaší) země moc dobře znají tu vaší alternativní bolševickou pravdu :D To si zkoušej na toho, kdo tě ráno oblíká ku.do rudá ;) 

na příspěvěk reagoval Ivoman, Badmaniak

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

hippie2222

Můžu říkat pravdu.

 

Ta se pravdoláskařům a Havloidským hovádkům ale nelíbí.

 

Na druhou stranu už i těmto zlořádům dochází co za hovado to bylo za člověka, akorát prostě stále drží basu a snaží se různě stále udržovat kult Havla. Už i Fialu s tím vyhodili z europarlamentu. Prakticky mu řekli, že je jiná doba a ať si Fiala strčí Havla do prdele.

 

A že těch střípků je hromada. Už se vrší, už by to chtělo jen někoho s koulema, kdo to natočí.

na příspěvěk reagoval Wolv3rine

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Ďalší čo nepochopil tak jednoduchý film a pritom tu mele aké povrchné to je. Nj, už zabehnutá klasika 😀

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Vecernicek

Trápil ses zbytečně, protože tím prvním sračkoidním odstavcem ses definoval natolik dobře, že nemá smysl v četbě pokračovat. Možná příště, než začneš pyčovat a nadávat někomu do neosvazáků, mohl by sis aspoň zjistit, s kým mluvíš, abys ze sebe nedělal ještě většího idiota, než jsi. Čus! :)

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

hippie2222

OBSAHUJE SPOILERY: 

Ano dal jsem tomu plnej počet, protože narozdil od Avatara, má ten seriál už historickou hodnotu a dokládá jak se tu žilo za komunistů, které vy neosvazáci byste chtěli obnovit. Tudíž je jasné že prskáte, když Vám někdo fluše po tom socialistickém braku co vám západ předhodí jako ubožákům z východu jako ohlodanou kost. 

A abych nebyl tak strohý, tak mohu uvést, že na začátku filmu přistávaj lidé na planetě tak, že všechno sežehnou. Takhle mohli sežehnout půl planety a měli vystaráno. Ne, místo toho tam staví nějakou základnu, která se nejspíš bude ničit až v Avataru 3, jestli se toho ten páprda dožije a neimploduje v ponorce u Titaniku. Potom voják, co bojoval s celou pandorou proti lidem, začne utíkat jak nějakej sráč, místo toho aby zaútočil dřív než lidé byli schopni zabetonovat první betonový základ. Rok tam na ně dělaj partyzánský akce, přitom za rok ti lidé museli vystřílet a přebudovat půl pandory. Ok, i to jsem byl schopný strávit, ale v momentě kdy tam vytáhli klona toho generála tak to už jsem šel do kolen, v jedničce byla velká mystika spojit se zvířetem a naučit se na něm létat, ale generál to bez pomoci dal za pjět minut, teda vlastně 30vteřin stopáže filmu.  Ještě se tam mihne vetřelkyně sigurney, a po zbytek filmu už o ní není řeč, ani ta holka, vlastně ani nevím proč to v tom filmu ta holka řešila. Pak tam lidé nesmyslně vraždí velryby a nikoho to na pandoře nesere. Pak teda zabijou tu nejvzácnější velrybu a to ještě takovým podivným způsobem. A pak se tam řeší nějaká velryba se kterou nikdo nekamarádí i když vlastně by to mohla říct jiným velrybám a přidat se k nim. A vlastně pak zaútočí na tu loď a jedním ladným skokem tu loď zničí. Proč to neudělalo tedy to hejno dřív? Než mu vyzabíjeli celou rodinu? 

No a po serii nelogických záběru a zajmutí dětí kdy se probere mořskej klan, tak místo toho aby mořskej klan zaútočil i s ostatníma klanama, tak se z toho filmu najednou vypaří a celý to tam obstará borec s manželkou sám. Manželka se objeví jako totální brutální master killer ninža zabiják, takže kdyby předvedla to co předvedla na konci filmu hned na začátku filmu, mohli jsme si ušetřit 2 hodiny klasických amerických klišé, jak se dorost popere aby se mohl spolu zkamrádit a nějaká epileptička naučí ovládat stromy aby rozdrtila ponorku. Pak se tam začnou všichni topit na lodi, která se potápí ačkoliv předtím zůstala zaklíněná na mělčině. A mořští lidé jim opět nepomůžou, protože prostě ve filmu nejsou. Objeví se až na konci kde mu  řekne že když se zkamarádil s mořskýma zvířatama, že patří do klanu mořských lidí. zazvonil konec a pičovině na kteoru jsme čekali 13 nebo kolik let byl konec. Paráda. A pak příje nějaký hippie a začne tady pičovat jak úžasnej a skvělej film to byl. Ne kámo, já si tvůj profil projíždět nebudu, protože vím co bych u tebe našel za skovsty jako třeba, že marvelovkyjsou pro tebe  zlatý klenot kinematografie.

A "normalizační" filmy hejtíš jen z přesvědčení, protože v tehdejší československé armádě bylo málo číňanů, černochů, mongolců, avatarů a eskymkáků. A ten vývoj postav, prostě neodpovídá tvému progresivickému přesvědčení o tom, že se příliš lezlo do zadku východní mocnosti na místo lezení do západního zadku, kterej je tak strašně moc cool. A nikdo v tom filmu neřešil svou uhlíkovou stopu. Vsadím boty, že kdybych tehdejší bojové vozidla měli maskovací barvy v podobě duhové vlajky, a ve spartakiádním stanu by se olizovali dvě lesby tak tomu všichni eurosvazáci dáváte za 5hvězd a adorujete, jak úžásná a nadčasová euronormalizační pičovina to je. 

na příspěvěk reagoval hippie2222, mirroh

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ivoman

Nemusíš tak komplikovaně. Prostě jsem chtěl na příkladu ukázat, že co je pro někoho píčovina, je pro jinýho veledílo, a není nutný se nad tím podivovat. Divný bude, až to budeme mít všichni úplně stejně, protože to bude znamenat, že to hodnotíme podle nějakýho "nařízení strany a vlády". A když už jsi to nakousl, tak "pravej Havel" byl skvělej chlap a jeden z nejlepších prezidentů, jaký tahle země od pádu monarchie měla. Můžeš proti tomu protestovat, může tě to vytáčet doběla i doruda, ale to je tak všecko, co proti tomu můžeš dělat :D.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

hippie2222

To se mě strašně líbí tady. Jakmile dáš podle někoho "píčovině" plnej počet, tak nesmíš hodnotit negativně veledíla typu "Občan Havel", protože když má "Občan Havel" skoro 80%, tak to prostě musí vidět každej pozitivně. Kupodivu novej Havel má jen 58%, ale pochybuju, že se najde někdy někdo, kdo někdy v budoucnu natočí film o tom pravém Havlovi, o kterém každý zná jen střípky z toho, kdy se některá dřívější celebrita prořekla.

na příspěvěk reagoval hippie2222

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

https://filmtoro.cz/blog/avatar-3-nove-datum-premiery?sznclid=_ZSZwMzKzcvLys7PxMzIzcTMxMXFxM_IgYnAzMvFy8rLzsrEytPMzciBiZjAzMvFy8rLzsrEytPMzciBnsDFyczEuci_xM7Fu8_PuMy4uMm_vMTNub7IxMW8ysm4uA&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=PFbY2yVo1l2-202306141735&dop_id=21396749

 

Ty kráso, Cameron se toho ani nedožije. Kdo po něm ten chaos dodělá ?

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

film jsem viděl jednou, a to v kině, čili dle tvé logiky jsem se měl po 20 minutách zvednout a odejít?:) Když těch 20 minut je v tom příšerně roztahaném filmu v podstatě jen prolog?:)

 (hodnocení, recenze)

cyphercz

ty tak bežne pozeráš do konca filmy, ktoré ťa nebavia? akože 20 min nič, ale šak dopozerám aj zbytných 170 minút :))) sorry, ale tvoj komentár vypovedá niečo o tebe a nie o filme :)

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

jsem rád za těch pár posledních komentů níže, současných 82% je fakt solidně přestřelených, ale co naplat, tříhodinová theme park ride holt většině stačí ke štěstí, dobře se u toho taky baští popcorn, když si člověk v půlce filmu na půl hodinky zdřímne, tak vlastně o nic moc nepřijde a moříčkové orgie pokračují vesele dál atd.:)

buliban

buliban (hodnocení, recenze)

Wez

ale žádná změna oproti prvnímu dílu..... vizuálně krásný, ale stejný jako 1. Žádná slibovaná revoluce se nekonala. Nebo ji tam prostě nevidím jen já 

na příspěvěk reagoval Wez

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Jedine + je 3D, jinak dějově průměr.. Přišlo mi to klišoidni.. Hodně v příběhu používal jejich děcka, což mi vadilo a tím to šlo do jakoby rodinného filmu, aby nalakal i mladší diváky.. Za mě zatím hodnocení 2* za 3D.. Příběh no coment.. 

na příspěvěk reagoval Lojz@

morbn

morbn (hodnocení, recenze)

Plánovaných 5 častí? To ako v každej časti bude iný bióm a ten istý príbeh v obmene :D Krásny vizuál, vyprázdnený scenár ako hlavy dnešnej hlavne západnej populácie... škoda.

na příspěvěk reagoval hippie2222

Videjo

Videjo (hodnocení, recenze)

daju sa niekde pozriet vsetky behind the scenes , making of a extras? 

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Nádherně udělanej film aji dost dobrej-ale tak na jedno podívání

na příspěvěk reagoval buliban

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

cyphercz

Netroll prosím tě už :) 

Je to skvělá, velkolepá a děsivá scéna, když se člověk vcítí do děje a postav. Ale i bez toho, jako bys sledoval lokalizovanou apokalypsu, jaderný výbuch, to bude děsivé vždy. 

na příspěvěk reagoval cyphercz, Gladiator15

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Gladiator15

lol, epic?? Obyčejný přílet na Pandoru... a scary????:)) To jako vážně?? Neměl by ses radši koukat na Teletubbies když ti toto přijde "scary"?? 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Dacsus

I kdyby to bylo dějově úplně blbé, tak bylo jasný, že řemeslo bude zase absolutní vrchol a to je nejlépe vidět v kině. Pak jsi jistě mohl kouknout i na veškeré komentáře, recenze atd. (svých spřízněných duší, kamarádů), jestli píšou, zda na to jít do kina nebo ne.

No, tvoje chyba :) Ale tak hlavně že sis to užil aspoň nějak. 

na příspěvěk reagoval hippie2222

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Nebol som na tom v kine, preoze som moc neveril ze v dnesnej dobe sa to podari Cameronovi druhy krat.

Vcera som to v noci pozrel, a teraz lutujem ze som na tom nebol.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

07.02.2024

Nedají si říct a nedají. Jamese Camerona můžeme označit za nejúspěšnějšího filmového režiséra všech dob, minimálně co se týče tržeb. V pětici nejvýdělečnějších snímků historie má totiž hned trojici… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama