Reklama

Reklama

Robbie Williams: Candy

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Fantasy
Velká Británie, 2012, 3:24 min

Recenze (13)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Kaya, Kaya, Kaya! To jediné, co na tomto videoklipu stojí za povšimnutí. Jinak je to příšerná trapárna. A přitom kdyby se to obešlo bez těch "speciálních efektů", tak by to zase tak špatné být nemuselo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Robbie Williams je zlobivý muž, který se s přibývajícím věkem dostává do umírněnější polohy, ale občas ještě vystrčí čertíkovské rohy. Podobný námět, jaký je v klipu použitý, už měla před lety Kylie Minogue ve svém klipu. Mě osobně překvapilo, že režii měl Joseph Khan, od kterého znám o něco progresivnější videa.Triková koláž speciálních efektů, ve které Robbie uplatnil své herecké vlohy, má nápaditost, ale o to hůře na mě působila písnička, kterou jsem si neoblíbil. A pak je tady mrdna z nejmrden a sice Kaya Scodelario a ta si na sebe upoutala veškerou moji pozornost. Já už celý klip civěl jenom na ni. Vše okolo tak nějak pěkné a vyvedené, až na tu písničku, Kayla fascinující. Mé hodnocení: 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chlapi, takto rozhodne svoje milé nevychovávajte. Pretože ony budú mať stále nad hlavou svetožiaru, no a vy čertovské rohy ( alebo rovno parohy ). ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jednaza Williamse,který tu ze sebe dělá blbce a vůbec se za to nestidí a druhá za to,že je klip až tak fantastický,že má v žánru fantasy. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

77% / Písen sama o sobě je celkem pěkná a chytlavá a je také skvělým doplňkem k videu, které na mě působí jako komedie s poměrně povedeně vloženými efekty, které sice bijí do očí a člověka z toho až rozbolí hlava ale já osobně je prostě žeru, jinak jsem asi jedinej kdo prakticky neví kdo je Kaya a mě osobně je to u prdele, i když je fakt, že skvěle hrála totálně nevšímavou ženskou. Video: 71%, Hudba: 82% ()

Reklama

Reklama