Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uhihňané puberťačky Betsy a Arlene chtějí poslat dopis do soutěže, v níž je hlavní výhrou setkání s jejich oblíbeným zpěvákem. Přitom však nevědomky rozpoutají aféru Watergate, když neúmyslně upozorní na vloupání do sídla demokratické strany. Navíc při exkurzi do Bílého domu objeví tajné dokumenty, připletou se do cesty „instalatérům“ z Watergate i prezidentu Nixonovi, kterého nevědomky ovlivní v řadě politických rozhodnutí, naučí ho dělat véčko, a když zjistí, že není tak úžasný, jak se zdál, zavolají dvojici reportérů z Washington Post. Pokud jsme si mysleli, že dvě puberťačky nedokáží svrhnout prezidenta, Betsy a Arlene nás přesvědčí o opaku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Takto skvelú komédiu hodnotilo len tak málo ľudí? Skutočne odporúčam tento film, najmä pre fanúšikov Kirsten Dunst je to príjemná povinná jazda. Spolu s Michelle Williams vytvorili naozaj naivný párik tínedžeriek, ktoré sa zaplietli do slávnej aféry Watergate. Vtipné situácie sa striedali jedna za druhou, hlavné aktérky boli vskutku úsmevne hlúpučké, príbeh založený (aspoň čiastočne :) na skutočnej udalosti a do toho všetkého zapadol aj vynikajúci soundtrack. (90%) ()

Caym 

všechny recenze uživatele

Watergate-newatergate, mě to nebavilo. Přežila jsem to jen díky Nixonově obočí, šílenému oblečení 70.let (kostymérky se musely vyřádit) a hudbě. A bonusová hvězda je za hlášku o obědu u McDonald's (hups, spoiler). Ne, vážně, uhihňané puberťačky jsou dost na zabití i v reálu, natož na jejich do extrémů dohnané chování zírat 94 minut. Kromě toho se děj strašně plazil a vtípků (když nepočítáme jednu velkou narážku na celou aféru) bylo minimálně. Víc připitomělých dialogů ve stylu "pečeme cookies a povídáme si o incestu" a možná bych se tak nenudila. Žel bohu, převážně jsem trpěla u pískotu slečen a "hlášek" věčně zfetovaného bratra. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pes pana prezidenta nekaká !! Ten koná svou povinnost.." ;) Dick vyznívá jako poměrně dobrá, či přinejmenším alespoň místy nesmírně zábavná, leč převážně dost přepjatá a pouze bizarně absurdní odpověď Andrewa Fleminga na watergateovskou otázku, kdo že byl(y) Deep Trotls.. Jo, sorry !! Deep Throat !! ;) Snad by se i nabízelo srovnání s forrestgumpovským motivem prosťáčka (ne)ovlivňujícího důležité historické mezníky či spíš vyskytujícího se u jejich zrodu, to by ovšem jeden musel operovat s IQ kokršpaněla, podobně jako ty dvě Čmuchalky Kirsten Dunst a Michelle Williams.. Zato ve své druhé lepší polovině snímek slušně funguje jako parodie Všech prezidentových mužů.. Nicméně Dan Hedaya je s tou svojí karikaturou miláčka Nixona, na něhož má mimo té zřejmé podoby dnes už patent, naprosto skvostný.. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem viděl jen druhou polovinu filmu a tak jsem pořád přemýšlel, kdo je sakra ten Dick. Humor postavený většinou na bizardnosti, takže nejde nepochválit obsazení Ferrella nebo Dana Hedaya. Pro našince zůstane jistě spousta vtipů skryta, ale i tak je čemu se zasmát, ač to bude humor méně "ušlectilý". ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nenáročnou komedii o tom, že za odhalením aféry Watergate nestál nikdo jiný než dvě vypatlané pubert'ačky, která si vtipně pohrává s některými aspekty v pozadí skandálu ( například důvod, proč se na jedné pásce z nahrávky z Bílého domu našlo smazaných osmnáct a půl minuty záznamu mě vysloveně pobavil ) si užijete tím více, do jaké míry jste se slavnou aférou podrobněji seznámeni. Kirsten Dunst to tady nepochybně sekne, ale hlavním tahounem snímku je roztomilá Michelle Williams. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v hlavním městě USA, Washingtonu. (reich)
  • Režisér Andrew Fleming chcel, aby film vyzeral, že vznikol v sedemdesiatych rokoch. Preto sa ho snažil natáčať tak, aby vyzeral ako komédia z tej doby. Tiež používal analógové nástroje na strihanie filmu namiesto digitálnych, aby zachoval tento pocit. (U_S_O)

Reklama

Reklama