Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Na Burákovy povídačky si docela živě vzpomínám a v dětských letech, kdy jsem na DVD sjížděl (mrk, mrk) Auta téměř neustále, mi Burákovy povídačky přišly jako adekvátní náhrada, kterou jsem chtěl vyplnit čekání na Auta 2. Malé epizodky rychle odsýpají, některé mají i fajn nápady a hlavně jsou totálně střelené, že mé malé já jásalo nadšením. Dnes už ale smířlivějších 70% dávám hlavně spíš nostalgicky, neboť ne všechny epizody strefují terč tak dobře, jako jiné. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Svěží seriál o Burákových povídačkách, plné vtipu a zábavy, se skvělým grafickým zpracováním,,, Tak bych definoval úvod tohoto kultovního animovaného pokračování o autech, které si oblíbili, jak malí, tak velcí diváci.. Osobně se k nim přikláním :) a tuto výbornou záležitost oceńuji plným počtem hvězd ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Burák je geniálně vymyšlená postava typického amerického burana, která svým osobitým stylem dokáže vykouzlit úsměv na rtech snad každému. Oproti filmu je to samozřejmě slabé, ale i tak je to na krátkodobé pobavení velmi dobrá věc. Hrozně mě ale štve, co Pixar s tímhle světem později udělal a jak ho pro mě totálně zlikvidoval. 70% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale to je asi tak všetko. Na rozdiel od "regulérnych" pixarovských kraťasov nemajú Materove dobrodružstvá žiadnu pridanú hodnotu. Prídu, pobavia (tu viac tam menej) a zase odídu. Ale moje chlapčisko sa od toho nevie odtrhnúť, tak pokiaľ bolo cieľom osloviť pätročných, potom im to sakra že vyšlo ;) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Burák vypráví Bleskovi McQueenovi o svých bývalých extrémních sportech a bizarních příhodách, kde má roli i sám McQueen, který schytá tu největší smůlu, ale ten si nic nepamatuje a ke konci Buráka odbyje. Ovšem potom se většinou objeví důkaz, že si nevymýšlel. Jako krátká věc mezi pořady pro středně velké děti fajn. Ta jakoby Tokijská jízda byl skvělý díl, ostatní se snadno ztratí mezi sebou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama